Ma ja moram...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 382909

Domaćin
Poruka
4.665
Žene je l' vam seksi Putin?
Je l' bi mu dale?
Je l' vas pali ta moć?
Taj surovi mentalni sklop?
To rvenje sa tigrovima, međedima, čim već?!
I da... najbitnije pitanje sam zaboravila. Da li vam je lepši Obama ili Putin? To je vrlo važno? Crnja ili baštenski patuljak?

Poslednja izmena:
Ne puštaj filmove mala. Već ima devojku:lol:

Crnac ili baštenski patuljak?:lol:
Slušaj Perfect, Atavizam nije puno pametna kad su muškarci u pitanju.
Znači može da bude pametan, uspešan, bogat, načitan koliko 'oće... kad se pojavi dominantni mužjak širok u plećima, ode Atavizam u tri piččke materine...:aha:
Tako je Atavizam propustila priliku da se doooobro uda za inostranog buržuja i to sve do skoro pravdala mladalačkim neiskustvom... sad je pomirena s tim da će ostati jebbivjetar do kraja života..:lol:

aVW9oGK_700b_v1.jpg

:mrgreen:

Bjeli Obama :zaljubljena:

Žene je l' vam seksi Putin? daa
Je l' bi mu dale? dale bi, sta fali
Je l' vas pali ta moć? daaaaaaaa
Taj surovi mentalni sklop? mmmmmm :zper:
To rvenje sa tigrovima, međedima, čim već?! o daaaa:zper::zper::zper:
I da... najbitnije pitanje sam zaboravila. Da li vam je lepši Obama ili Putin? To je vrlo važno? Crnja ili baštenski patuljak?
bastenski patuljak, sta fali sto je nizak
nikad ne bih mogla da budem sa crncem..ja bradr :sad2: nisam rasista, ali ne volim crnce

Znači može da bude pametan, uspešan, bogat, načitan koliko 'oće... kad se pojavi dominantni mužjak širok u plećima, ode Atavizam u tri piččke materine...:aha:
Tako je Atavizam propustila priliku da se doooobro uda za inostranog buržuja i to sve do skoro pravdala mladalačkim neiskustvom... sad je pomirena s tim da će ostati jebbivjetar do kraja života..:lol:

Treba biti pametan u pravom momentu...a ne u knjizici :rumenko:...

- narodna mudrost -

sigurno nosi crne gace :sad2:
kakvi oprostila
ja bre stvarno nisam videla lepog crnca
a tek sto nisam vidjela indonezanina lepog :sad2:
jel mogu da ti postavim ovde na temi njegovu sliku? molim te, molim te da je userem jos malo :zag:

zamisli pozoves ga i dodje ti na veceru, a ti ga pitas - jesi li oprao ti ruke :lol:

sigurno nosi crne gace :sad2:
kakvi oprostila
ja bre stvarno nisam videla lepog crnca
a tek sto nisam vidjela indonezanina lepog :sad2:
jel mogu da ti postavim ovde na temi njegovu sliku? molim te, molim te da je userem jos malo :zag:

zamisli pozoves ga i dodje ti na veceru, a ti ga pitas - jesi li oprao ti ruke :lol:

Ma aj stavljaj šta hoćeš. Svejedno je svaka tema kao sin narkoman i hajduk.. odmetne se u planine protiv volje svoje majke..:lol:

Brzo učiš bejbi
Sad kad je propala shema sa uvoznim buržujima,
ne pristaj ni na šta manje
svetski lideri su već na spisku želja.

to je moja devojčica :zaljubljena:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back