"Ma cao..

Strastvena sam osoba prilicno.
Najzustrija sam sa najblizim ljudima koji mi nisu rod, citaj sa momcima. Sa zenama se iz principa ne svadjam dok sa porodicom nemam srca...

Samo prema jednoj stvari nemam toleranciju a to je izdaja. Kada je osetim dovoljno cvrsto u stanju sam do poslednje zilice da iscupam odnos iz korena.
Verujem da sam takva jer mi je naglaseno potrebna bliskost. Ukoliko je ta bliskost izneverena isekla bih svojom rukom granu na kojoj sedim makar drusnula na guzu i plakala.

I ne mislim da je to - nepromisljenost ili naglost.. vec pamet i iskustvo.
Opasno je ne prekinuti odmah neke stvari..uplete se covek kasnije... :think:

- - - - - - - - - -

Strastvena sam osoba prilicno.
Najzustrija sam sa najblizim ljudima koji mi nisu rod, citaj sa momcima. Sa zenama se iz principa ne svadjam dok sa porodicom nemam srca...

Samo prema jednoj stvari nemam toleranciju a to je izdaja. Kada je osetim dovoljno cvrsto u stanju sam do poslednje zilice da iscupam odnos iz korena.
Verujem da sam takva jer mi je naglaseno potrebna bliskost.
Ukoliko je ta bliskost izneverena isekla bih svojom rukom granu na kojoj sedim makar drusnula na guzu i plakala.

Ista sam takva.

Poslednja izmena:
..zabij se u tri chke materine" :mrgreen:

Koliko ste nagli, pretemperamentni, nepromisljeni i da li ste ikada prekinuli neku vezu, kontakt ili poslovni odnos bez mnogo razmisljanja, cak i na vlastitu stetu?
jesam ali nikad nakon iz hira i naglosti, vec nakon sto sam dobro promislila i zasitila se odnosa koji nije bio zdrav. a uvek volim da razmislim o tome sto cinim jer sam tip osobe koji donese odluku jednom za svagda...pa je to onako malo previse dramaticno da prekines nesto bez da razmislis dobro :)))

Чим је човек тако нешто урадио - нпр залупио слушалицу некоме или га отерао у три лепе, окренуо се и отишао - значи да се нешто већ кувало и да је превршило меру.

Koliko ste nagli, pretemperamentni, nepromisljeni i da li ste ikada prekinuli neku vezu, kontakt ili poslovni odnos bez mnogo razmisljanja, cak i na vlastitu stetu?

za takvu posledicu kao sto je to nagli prekid komunikacije, prvo moras biti impulsivan a onda i takvog ega koji ti ne dozvoljava da se izvines.
najzadrtije.
impulsivnost udruzena sa podkresanim egom je vec podnosljivija varijanta ili pak "jak" ego udruzen sa promisljenoscu u emocionalnoj stabilnosti.
naravno, postoje i oni koji svoj ego na uzici sa sobom u setnju vode, distancirani od ponora licnih emocija.

licno sam takva kakva najbolje (pod)nosim sebe :)

Чим је човек тако нешто урадио - нпр залупио слушалицу некоме или га отерао у три лепе, окренуо се и отишао - значи да се нешто већ кувало и да је превршило меру.

Moze da bude ali ne mora da znaci. Desi se da je taj neko (kome je zaluplj. slusalica) bio sam ventil (trenutni) za nesto drugo..ili neceg drugog..

Moze da bude ali ne mora da znaci. Desi se da je taj neko (kome je zaluplj. slusalica) bio sam ventil (trenutni) za nesto drugo..ili neceg drugog..

У мом случају не али допуштам да је понекад и то случај.

Такви инциденти су обично последица дуготрајног гутања и трпљења 'у име дугог познанства', неталасања итд итд...

kod mene je iskljucivo ovo razlog.ili to ili pms
i nikada ne prekidam odnos tako da se nekome izderem ,ili spustim slusalicu i to je kraj za uvek.meni je to samo da se ispraznim,a ljutina me prodje za manje od pola sata

Prvo, ne volim da psujem, i nikog nikad nisam poslala na pomenuto odrediste...To mi je dno dna. :neutral:
Jesam lepila pogrdne epitete, to da. :rumenko: I to samo jednom. I za to se kajem, sto sam sebi dozvolila da se spustim na tako niske grane, a ne sto sam njega izvredjala, za to se ne kajem. :malav.
Jesam sve navedeno...ali mislim da to nije bez mnogo razmisljanja, vec se mic po mic nakupi...pa samo jednom pukne.
Onda to drugim deluje naglo.
Kad prelomim, ne razmisljam o posledicama. I to sto pukne, nikad ne sastavljam opet...nekad bude i na moju stetu.
Neki dan sam bas rekla drugarici-da nema pojma koliko mi je drago sto je pametnija od mene i sto je insistirala da se opet vidimo.
Znamo se od 12-e godine, bile smo bas bliske, a u jednom periodu smo se udaljile, na nekih 5 god., bez ikakvog kontakta, osim slucajno kad se vidimo, stanemo i popricamo onako povrsno... (ja sam tad nju smatrala krivom za to)
Onda me jedan dan zvala da se nadjemo, ja pristala...sve smo nadoknadile, resile nesporazume (sad ona tvrdi da je bila kriva, a ja da nije, nego ja nisam imala dovoljno razumevanja i strpljenja za nju...:)). Opet smo bliske kao nekad.
Ali ja nju prva nikad ne bih zvala. I da se nismo "pomirile" to bi bilo bas na moju stetu...

Само ми је за једну другарицу жао - она је почела са сољењем памети (по не знам који пут), ја њој трас слушалицу.

Десет година ни речи, десет година наде да ћемо се срести и помирити (од седме године се знамо).

И онда видим читуљу. Умрла. То ми је црна мрља на савести а како је код ње било - не знам.

У мом случају не али допуштам да је понекад и то случај.

Такви инциденти су обично последица дуготрајног гутања и трпљења 'у име дугог познанства', неталасања итд итд...

...da, da, bas je tako u mom slucaju...

...ne secam se da sam se u zivotu izdrala zato sto sam nervozna, u pms-u, ustala na krivu nogu...kada nisam u raspolozenju umem da se nadurim ali ne znam da sam nekada nekome nesto ruzno kazala...ako ne racunam forum:lol:

...kada se svadjam zato sto je prevrsena svaka mera onda se pretvorim u advokata i povisenim glasom sljustim u lice, inace vrlo netipicno za mene, ali se desi zato sto sam talozila i talozila ili mi je postupak toliko strasan da osoba prestaje da bude to sto jeste, doduse, druga varijanta mi se nije desila. Prva jeste. Takva svadja, uslovno receno svadja, bila je ujedno i kraj odnosa.
...zasto jednostavno ne spustim slusalicu, ne znam, imam potrebu da kazem zato, zato i zato, nemoj me praviti na budalu.

Само ми је за једну другарицу жао - она је почела са сољењем памети (по не знам који пут), ја њој трас слушалицу.

Десет година ни речи, десет година наде да ћемо се срести и помирити (од седме године се знамо).

И онда видим читуљу. Умрла. То ми је црна мрља на савести а како је код ње било - не знам.

tuzno :(

Verujem da ostavljam drugaciji utusak ali brzopletost,nagle odluke itd ne.

Sve bitno u zivotu radim lagano i temeljno i kada dodje do konacne odluke to je sigurno to....nema greske.

...da, da, bas je tako u mom slucaju...

...ne secam se da sam se u zivotu izdrala zato sto sam nervozna, u pms-u, ustala na krivu nogu...kada nisam u raspolozenju umem da se nadurim ali ne znam da sam nekada nekome nesto ruzno kazala...ako ne racunam forum:lol:

...kada se svadjam zato sto je prevrsena svaka mera onda se pretvorim u advokata i povisenim glasom sljustim u lice, inace vrlo netipicno za mene, ali se desi zato sto sam talozila i talozila ili mi je postupak toliko strasan da osoba prestaje da bude to sto jeste, doduse, druga varijanta mi se nije desila. Prva jeste. Takva svadja, uslovno receno svadja, bila je ujedno i kraj odnosa.
...zasto jednostavno ne spustim slusalicu, ne znam, imam potrebu da kazem zato, zato i zato, nemoj me praviti na budalu.

zavidim ti :)

:( ...mene ovakav scenario proganja u snu. Bas sinoc sam je sanjala.
Prosle su 4 godine kako sam se razisla sa do tad najboljom drugaricom...(isto se znamo od osnovne)
Zbog istog razloga smo se razisle-stalno "dobronamerno" zvocanje i nepostovanje, kad hocu da se osamim, kad mi ne treba niko. (obicno 5-7 dana)
Doduse, mi smo pokusale da se mirimo, i ne ide-ja presecem.
Zvala me x puta (zadnji put u avgustu), i koliko god sam htela opet da se druzimo, nisam mogla, jer se ona apsolutno nista nije promenila po tom pitanju. Da se pokajala, presla bih preko svega, da zaista stavimo tacku na neke stvari...a volim je bez obzira na sve, ali jednostavno ne mogu vise da podnesem, predugo sam tolerisala.

Svaki odnos treba da ima svoja pravila..
i poslovni i privatni.
O kojima obe strane treba da se usaglase.

Ako se desi nesto sto mi ne odgovara, pricam o tome...
ako me osoba shvata i izvini se ...

mozemo da nastavimo dalje, jer je osoba skapirala, i nece se vise dogadjati.

Back