..zabij se u tri chke materine"
Koliko ste nagli, pretemperamentni, nepromisljeni i da li ste ikada prekinuli neku vezu, kontakt ili poslovni odnos bez mnogo razmisljanja, cak i na vlastitu stetu?
Prvo, ne volim da psujem, i nikog nikad nisam poslala na pomenuto odrediste...To mi je dno dna.

Jesam lepila pogrdne epitete, to da.

I to samo jednom. I za to se kajem, sto sam sebi dozvolila da se spustim na tako niske grane, a ne sto sam njega izvredjala, za to se ne kajem. :malav.
Jesam sve navedeno...ali mislim da to nije bez mnogo razmisljanja, vec se mic po mic nakupi...pa samo jednom pukne.
Onda to drugim deluje naglo.
Kad prelomim, ne razmisljam o posledicama. I to sto pukne, nikad ne sastavljam opet...nekad bude i na moju stetu.
Neki dan sam bas rekla drugarici-da nema pojma koliko mi je drago sto je pametnija od mene i sto je insistirala da se opet vidimo.
Znamo se od 12-e godine, bile smo bas bliske, a u jednom periodu smo se udaljile, na nekih 5 god., bez ikakvog kontakta, osim slucajno kad se vidimo, stanemo i popricamo onako povrsno... (ja sam tad nju smatrala krivom za to)
Onda me jedan dan zvala da se nadjemo, ja pristala...sve smo nadoknadile, resile nesporazume (sad ona tvrdi da je bila kriva, a ja da nije, nego ja nisam imala dovoljno razumevanja i strpljenja za nju...

). Opet smo bliske kao nekad.
Ali ja nju prva nikad ne bih zvala. I da se nismo "pomirile" to bi bilo bas na moju stetu...