m:SAT TV

ULIsses1981

Početnik
Poruka
3
Pozdrav svima,nov sam ovde i interesuju me neke stvari oko Msattv! razmisljam da ga uzmem na selo ali nisam siguran da li moze na vise tv-a bez da uzimam drugi ili treci resiver i placam za svaki 300 din. da cujem moze li ili ne? hvala

Na njihovom sajtu se navodi:

PROMOCIJA ZA NOVE KORISNIKE
6 mjeseci za nove korisnike m:SAT paketa promo pretplata 1€ na dva TV uređaja
Otključani svi kanali 6 mjeseci za nove korisnike

Ako spadas pod tu njihovu promociju onda ces moci da koristis na 2 TV-a posto ce ti dati Dual LNB adapter koji se prikljucuje na STB receiver i omogucava izlaz za 2 razlicita TV uredjaja, u suprotnom bez tog adaptera neces moci da povezes vise televizora direktno na STB receiver. Mislim da je maksimalan broj podrzanih TV-a za m:SAT 4 komada, i za svaki ti je potreban adapter kojeg uzimas od njih.

Na njihovom sajtu se navodi:

Ako spadas pod tu njihovu promociju onda ces moci da koristis na 2 TV-a posto ce ti dati Dual LNB adapter koji se prikljucuje na STB receiver i omogucava izlaz za 2 razlicita TV uredjaja, u suprotnom bez tog adaptera neces moci da povezes vise televizora direktno na STB receiver. Mislim da je maksimalan broj podrzanih TV-a za m:SAT 4 komada, i za svaki ti je potreban adapter kojeg uzimas od njih.

o ovom paketu sam razmisljao https://mts.rs/Privatni/BOX/BOX-3/FIKSNI-NET-m-SAT-TV

• Do 5 meseci naknada po 1 dinar
  • Jedan dodatni STB uređaj besplatno tokom ugovorne obaveze
  • Svi TV kanali otključani prva tri meseca*
  • Mogućnost aktivacije do 3 dodatna STB uređaja

Kako navode dobices jos jedan STB za drugi TV. Znaci do 2 TV-a, a za vise doplacujes. Ovo vazi do 30. juna.

nadam se ali znam da me operater u poslovnici pitala da li zelim 1 ili vise tv-a da koristim,malo me zbunila pitanjem,zato i pitam sta moze .hvala opet

Back