Gostujući na tv avali M.Gojković je rekla da je sigurna u vanredne izbore sledeće godine.Na osnovu kojih političkih dešavanja je sigurna u pad vlade i ko bi mogao da inicira nove izbore?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa s obzirom da ce sa ovom vladom Srbija nastaviti da tone i to ubrzano i kada bas bude pocelo to krahiranje polako ce doci i do tvenja medju mnogobrojnim strankama koje su u toj famoznoj koaliciji tako da....eto i izbora.
A da vas ne drzim u neizvesnosti.....posle tih izbora ja dolazim na vlast i igra tek onda pocinje.... ukuda se skupstina Vojvodine,broj poslanika u republickoj skupstini se smanjuje sa 250 na 80 , broj ministara za duplo ,menja se krivicni zakonik i vraca smrtna kazna , cisti se murija i sudstvo i krece operacija "Smajser" .
Зар је толико тешко закључити да ова влада не може дуго да потраје?I ponovo sinoć u utisku nedelje M.Gojković kao jedini obavešteni političar sigurna u vanredne izbore.Samoreklamiranje ispred nove koalicije i želje opozicije ili prognoziranje žešćeg sukoba u vladajućoj koaliciji?
Зар је толико тешко закључити да ова влада не може дуго да потраје?![]()
Dajem potpis uz obećanje da imaš bar moj glas ...A da vas ne drzim u neizvesnosti.....posle tih izbora ja dolazim na vlast i igra tek onda pocinje.... ukuda se skupstina Vojvodine,broj poslanika u republickoj skupstini se smanjuje sa 250 na 80 , broj ministara za duplo ,menja se krivicni zakonik i vraca smrtna kazna , cisti se murija i sudstvo i krece operacija "Smajser" .
A da vas ne drzim u neizvesnosti.....posle tih izbora ja dolazim na vlast i igra tek onda pocinje.... ukuda se skupstina Vojvodine,broj poslanika u republickoj skupstini se smanjuje sa 250 na 80 , broj ministara za duplo ,menja se krivicni zakonik i vraca smrtna kazna , cisti se murija i sudstvo i krece operacija "Smajser" .