HEMI 426
Poznat
- Poruka
- 9.436
ok, pumps, opusti se 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
+SpookyGirl+:eto, bash malopre sam chula Sweet Home Alabama.... mogu recji da nije losha......
HEMI 426:ok, pumps, opusti se![]()
?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!W.A.S.P.:E e da da vas obavestim Ronnie van Zant je samo na prva tri albuma pevao na svim ostalim je njegov mladji brat Jony==>isto izgledaju,isto pevaju i bend i dalje dobro roka.Od pesama moji favoriti su Hillbily blues i good luck-bad luck
W.A.S.P.:E e da da vas obavestim Ronnie van Zant je samo na prva tri albuma pevao na svim ostalim je njegov mladji brat Jony==>isto izgledaju,isto pevaju i bend i dalje dobro roka.Od pesama moji favoriti su Hillbily blues i good luck-bad luck
W.A.S.P.:pre nego sto me pljujete procitajte biografiju ovog benda, a sto se tice izgleda to necu da komentarisem, 99% rockera su debele ruzne svinjei sta fdali albumima The last rebel, endangered species(UNPLJUGD) i twenty????
+SpookyGirl+:hmmm.... imala sam Free Bird na kompu, a da nisam ni znala..... odlicna pesma........
Nisam ja rekao da je bolja, samo mnogi ne znaju da je to u stvari pesma Lynyrd Skynyrda, pa je pamte kao Metallicinu pesmu, you know!pumps:Hehe... Dobro... Dobra je kompozicija... U redu... Ali...
Ne mogu reci da je POPULARNIJA u verziji grupe Metallica jer "FALSIFIKAT" nikada ne moze biti bolji od "ORIGINALA".
Zar ne mislish da je u vremenu kada je nastala bila manje popularna nego danas u izvodjenju Metallice?
BILA JE POPULARNA I ONDA ZA ONE KOJI VOLE TAJ BAND!!!
Tako da ne mogu reci da je Metallica version POPULARNIJA ili bolja![]()
Night Prowler:Nisam ja rekao da je bolja, samo mnogi ne znaju da je to u stvari pesma Lynyrd Skynyrda, pa je pamte kao Metallicinu pesmu, you know!
Ne bih to nazivao "Falsifikat" to je jednostavno obrada, falsifikovanje = plagiranje = krivicno deloyou know!
Slazem se da je velika vecina originala bolja, ali u ovom sluchaju ne bih potcenjivao ovu metallicinu obradu, ipak su je solidno odradili!
jej...napredovala sam u medjuvremenu,sad ih znam dosta i bas mi se djasvi njihova muzikaBanshee:ja znam samo jednu pesmu :sad:
zar vi nesvirate u subotu 28 u kuglasu,ali nema veze dolazim pa stabudeziper:Puno pozdrava svim skupa. Javlja vam se grupa iz Novog mesta, Slovenija. 26. 4. dolazimo svirati u Beograd u okviru TRIBUTE TO LYNYRD SKYNYRD BALKAN TOUR.Mi smo grupa, koja je uzrasla uz muziku Skynyrda i sada, za njihovu 30. komemoraciju odajemo im poćast uz njihovu muziku i uz vas, naše prijatelje.... Posetite nas na http://www.ziper.org/ ili http://www.myspace.com/ziperband . Javite se.....
My grass is blue.........Vlaho.........