LYNYRD SKYNYRD

• Začetnik teme Začetnik teme pumps
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E e da da vas obavestim Ronnie van Zant je samo na prva tri albuma pevao na svim ostalim je njegov mladji brat Jony==>isto izgledaju,isto pevaju i bend i dalje dobro roka.Od pesama moji favoriti su Hillbily blues i good luck-bad luck

W.A.S.P.:
E e da da vas obavestim Ronnie van Zant je samo na prva tri albuma pevao na svim ostalim je njegov mladji brat Jony==>isto izgledaju,isto pevaju i bend i dalje dobro roka.Od pesama moji favoriti su Hillbily blues i good luck-bad luck
?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Molim?! O chemu ti to...
Ronnie Van Zant je pevao na SVIM albumina do svoje smrti! (posle toga nije mogao da peva - umro chovek,hehe :lol: )

Skynyrd albumi su:

1. Pronounced leh-nerd skin-nerd
2. Second Helping
3. Nuthin' Fancy
4. Gimme Back My Bullets
5. One More From The Road
6. Street Survivors
te First And Last, Gold And Platinum i Legend
DALKE, nije 3 (TRI) nego malo malo vishe! A sto se tiche izgleda... Mislim da je Johnny SVINJA!

W.A.S.P.:

STO SE PEVANJA TICHE... Milim da se NE mogu porediti. Ronnie nije bio sjajan pevac - BIO JE PEVACH SA SPECIFICHNIM GLASOM I PREPOZNATLJIV! A Johnny je uprskao motku - niti glasa niti stasa!

pre nego sto me pljujete procitajte biografiju ovog benda, a sto se tice izgleda to necu da komentarisem, 99% rockera su debele ruzne svinje :D i sta fdali albumima The last rebel, endangered species(UNPLJUGD) i twenty????

W.A.S.P.:
pre nego sto me pljujete procitajte biografiju ovog benda, a sto se tice izgleda to necu da komentarisem, 99% rockera su debele ruzne svinje :D i sta fdali albumima The last rebel, endangered species(UNPLJUGD) i twenty????

Pre svega, mislim da te NIKO nece pljuvati.
Pod No. 2 STO HOCHESH DA KAZESH rechima :"procitajte biografiju ovog benda ".
TO MI NIJE JASNO... VALJDA SI TI NAPRAVIO NEGU GRESHKU, I POBRKAO LONCHICE :)

Hmm, niko se nije setio sjajne stvari koja se zove "Tuesday's Gone", inache poznatija u izvodjenju metallice!!

Tuesday's Gone

Train roll on, on down the line,
Won't you please take me far away?
Now I feel the wind blow outside my door,
Means I'm leaving my woman behind.
Tuesday's gone with the wind.
My baby's gone with the wind.

And I don't know where I'm going.
I just want to be left alone.
Well, when this train ends I'll try again,
But I'm leaving my woman at home.

(chorus)
My woman's gone with the wind.

Train roll on many miles from my home,
See, I'm riding my blues away.
Tuesday, you see, she had to be free
But somehow I've got to carry on.

(chorus)

Hehe... Dobro... Dobra je kompozicija... U redu... Ali...
Ne mogu reci da je POPULARNIJA u verziji grupe Metallica jer "FALSIFIKAT" nikada ne moze biti bolji od "ORIGINALA".
Zar ne mislish da je u vremenu kada je nastala bila manje popularna nego danas u izvodjenju Metallice?
BILA JE POPULARNA I ONDA ZA ONE KOJI VOLE TAJ BAND!!!
Tako da ne mogu reci da je Metallica version POPULARNIJA ili bolja:)

pumps:
Hehe... Dobro... Dobra je kompozicija... U redu... Ali...
Ne mogu reci da je POPULARNIJA u verziji grupe Metallica jer "FALSIFIKAT" nikada ne moze biti bolji od "ORIGINALA".
Zar ne mislish da je u vremenu kada je nastala bila manje popularna nego danas u izvodjenju Metallice?
BILA JE POPULARNA I ONDA ZA ONE KOJI VOLE TAJ BAND!!!
Tako da ne mogu reci da je Metallica version POPULARNIJA ili bolja:)
Nisam ja rekao da je bolja, samo mnogi ne znaju da je to u stvari pesma Lynyrd Skynyrda, pa je pamte kao Metallicinu pesmu, you know!
Ne bih to nazivao "Falsifikat" to je jednostavno obrada, falsifikovanje = plagiranje = krivicno delo ;) you know!
Slazem se da je velika vecina originala bolja, ali u ovom sluchaju ne bih potcenjivao ovu metallicinu obradu, ipak su je solidno odradili!

Night Prowler:
Nisam ja rekao da je bolja, samo mnogi ne znaju da je to u stvari pesma Lynyrd Skynyrda, pa je pamte kao Metallicinu pesmu, you know!
Ne bih to nazivao "Falsifikat" to je jednostavno obrada, falsifikovanje = plagiranje = krivicno delo ;) you know!
Slazem se da je velika vecina originala bolja, ali u ovom sluchaju ne bih potcenjivao ovu metallicinu obradu, ipak su je solidno odradili!

Verujem da znash sto znaci "FALSIFIKAT" (naravno pod ZNACIMA NAVODA). To NE ZNACHI PLAGIRANJE, KRIVICHNO DELO.... Izraz "FALSIFIKAT" je isto kao da ti kazem "TI SI LUD" u nekom "slengu". Znachi "TI SI LUD" je u POZITIVNOM SMISLU!
Znachi... Znaci,"Falsifikat medju navodnicima nema to znachenje!

Dobar bend, stvarno !~
crows8js4em0yf.gif

Puno pozdrava svim skupa. Javlja vam se grupa iz Novog mesta, Slovenija. 26. 4. dolazimo svirati u Beograd u okviru TRIBUTE TO LYNYRD SKYNYRD BALKAN TOUR.Mi smo grupa, koja je uzrasla uz muziku Skynyrda i sada, za njihovu 30. komemoraciju odajemo im poćast uz njihovu muziku i uz vas, naše prijatelje.... Posetite nas na http://www.ziper.org/ ili http://www.myspace.com/ziperband . Javite se.....

My grass is blue.........Vlaho.........

ziper:
Puno pozdrava svim skupa. Javlja vam se grupa iz Novog mesta, Slovenija. 26. 4. dolazimo svirati u Beograd u okviru TRIBUTE TO LYNYRD SKYNYRD BALKAN TOUR.Mi smo grupa, koja je uzrasla uz muziku Skynyrda i sada, za njihovu 30. komemoraciju odajemo im poćast uz njihovu muziku i uz vas, naše prijatelje.... Posetite nas na http://www.ziper.org/ ili http://www.myspace.com/ziperband . Javite se.....

My grass is blue.........Vlaho.........
zar vi nesvirate u subotu 28 u kuglasu,ali nema veze dolazim pa stabude

e sinocnja svirka je bila neverovatna, nit manje ljudi nit bolje svirke, sta ljudi da kazem kad je basista ogulio kozu s prstiju ... veceras su momci u kuglasu i ko voli skinarde obavezan je da dodje

Back