Lynyrd Skynyrd

• Začetnik teme Začetnik teme Mingo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mingo

Poznat
Banovan
Poruka
8.115
Sto mislite o Americkom bendu Lynyrd Skynyrd?Oni su jedan bend koji je svirao pravi juzni rock i oni su osnovani u u Los Andjelesu i snimali su prvi album 1973 godine.

Da li ste nekad slusali njihove pjesme i kako su vam se dopale.Jedan legendarni hit imaju Lynyrd Skynyrd a to je pjesma sa prvog albuma Freebird.

Lynyrd Skynyrd - Free Bird (1973 godina)

Ostalo je danas da se slusa samo ovakva muzika kao sto je Lynyrd Skynyrd.Tu ima duse i u tom juznom rocku uvijek ima ljepote i duse tako da mi sada i jedan Deep Purpole ne izgleda interesantno a ovakav Lynyrd Skynyrd me vraca u zvuk sedamdesetih.Izgleda moderno i mislim da je ovaj novi Lynyrd Skynyrd puno moderniji i mislim da imaju dosta heavyja nego ranije.

Poslednja izmena:
20 oktobra 1977 godine u avionskoj nesreci su poginuli sljedeci clanovi benda: Ronnie Van Zant ( vokal), Steve (glavna gitara) i Cassie Gaines (prateci vokali).Od tada se bend raspao i nije nastavljao sa radom sve do 1987 godine kad je za vokalom dosao Johny Van Zant brat poginulog Ronnie.

Nije da te zezam al jer tebi dozvoljeno da slusas takve stvari?

Da.Dozvoljeno mi je.Lynyrd Skynyrd je jedna pristojna grupa koja ima narodnjacki melos tako da oni nisu bend koji naginje ka satanizmu.Na primjer mrzim speedy metal, dead metal, black metal i ostale devijantne stvari a volim Hard Rock i ovaj zvuk Lynyrd Skynyrd.

Pa, lijep si ti djecak, Marko.:)Jel spavas sa svojim Pravoslavcima u krevetu.Mislim ako imas nekog prijatelja onda sigurno odes kod njega i zaspis.:)

Hebeš mi sve, ti si potpuno nenormalan tip. :hahaha:

Smejem se....:hahaha:

I smejem se...:hahaha:

I samo da ti ovo prenesem, pozdravila te jedna hanumica iz Hrvatske, žena je prva liga samo ima jednu manu: kršćanka je.

Veli dopadaš joj se `nako, načelno, Privlači je tvoj arhaični intelekt.

Ali ovo sam hteo da ti kažem zapravo.

Koliko vidim ti naginješ ka diksilendu kao uostalom i svi desničari vaspitavani u XX veku.

Mislim da će ti se onda i ovo dopasti...

A ono na samom kraju - Give him a couple of bucks - neverovatno asocira na odnos Amerikanaca prema islamskom svetu koji su nedavno pokorili.

Poslednja izmena:

Back