Lux-marketing

Nebojsa.bg

Poznat
Poruka
9.823
da li ima neko iskustva sa njima oni nisu turisticka agencija vec zastupaju svoje clanove kod istih odnosno traze za njih povoljne ponude clanarina se placa 3600 dinara za 5 godina valjda meni su dali gratis putovanje u Grcku samo se put placa dali nego zna nesto vise o njima.

Ja imam iskustva sa njima, slao sam taštu već par puta na ta "besplatna" putovanja. Sve je bilo korektno, naravno u pitanju su termini pre i posle sezone. Inače i meni su oganizovali par putovanja, bez da sam platio članarinu, tako da o tome nemam neke informacije. Znam da sam i neke prjatelje slao kod njih i da ni oni nisu plaćali tu članarinu. Uglavnom je sve ok sa njima a prednost ( mislim za "regularna" putovanja) je u pogledu opuštenog plaćanja, barem meni.

Zasto prevaranti? Je l' daju ta putovanja ili ne daju?

Moja drugarica je dobila to neko putovanje i zvala da rezervise, ali nisu imali to sto je ona htela u sezoni, pa je na kraju otisla na more, ali ne preko njih. Mada ih ja tu ne krivim, daju ti ljudi nesto, nije da si platio, pa da mozes da postavljas svoje uslove.

Imam informaciju iz prve ruke, pošto je drugarica radila u toj agenciji.
To je nešto poput turističke berze, imaju ponude svih agencija na jednom mestu, a rade i individualne aranžmane, organizuju prevoz itd.
Imaju te neke promotivne ponude, platiš prevoz a besplatan smeštaj, ali se to uglavnom može koristiti van sezone.
A imaju i u sezoni neke dobre i povoljne ponude, ali se to mora rezervisati baš dosta ranije.
Nisu prevaranti u smislu da zavrnu za pare pa nestanu ili da otputuješ negde a hotel ne postoji isl.
Znam lično par njih koji su putovali preko ove agencije i ok su prošli.

Imam informaciju iz prve ruke, pošto je drugarica radila u toj agenciji.
To je nešto poput turističke berze, imaju ponude svih agencija na jednom mestu, a rade i individualne aranžmane, organizuju prevoz itd.
Imaju te neke promotivne ponude, platiš prevoz a besplatan smeštaj, ali se to uglavnom može koristiti van sezone.
A imaju i u sezoni neke dobre i povoljne ponude, ali se to mora rezervisati baš dosta ranije.
Nisu prevaranti u smislu da zavrnu za pare pa nestanu ili da otputuješ negde a hotel ne postoji isl.
Znam lično par njih koji su putovali preko ove agencije i ok su prošli.

ovo je klasična subagentura

Back