Lutka progovorio: Ljajič me je tjerao na kriminal!

Ja sam neutralan...Ne vjerujem nijednom od ovih nasih takozvanih Bosnjackih lidera...Ni Suljku ni Rasimu...Rasima cijenim za rad u vladi Srbije,ali nista nije uradio za Sandzak i Bosnjake...A Suljo nije uradio nista ni za koga...I on je neki ministar bez portfeljea nemam pojma ni sta radi...Al sluzeci se logikom od dva zla biraj manje ipak sam priklonjeniji Ljajicu...
Jasno je da ni jedan ni drugi nisu cvijecke neke...

Najvise cijenim muftiju Muamera ef. Zukorlica,mada mu zameram sto je poceo da gura nos u politiku,i petlja se previse u nju,a inace mislim da je jedan od najinteligentnijih ljudi u Srbiji...

Sto se tice ovog slucaja,mislim da i Lutka malo lupeta,njih dvojica su inace na ratnoj nozi odavno,jer bivsi predsednik opstine Prijepolje,Nedzad Turkovic nije hteo da igra kako Lutka svira,tu su se zakacili,raspali se,sad traze svaku priliku da opljuju jedan drugog...

a kako tumacis cinjenicu da Zukorlic poseduje ogromno bogatstvo . Recimo Zukorlic se vozi konstantno u blindiranom BMW-u kakvog u Srbiji poseduje jos jedino Tadic? I u pratnji su mu jos redovno 2 BMW-a X5 i serije 7 ? Odakle mu novac za vozni park od pola miliona evra?

Gledajuci sa strane Zukorlic se ponasa kao klasican kriminalac , vozi se besnim blindiranim vozilima ima telohranitelje i slicno dok je onaj Zilkic po meni jedan normalan skroman vernik .

Odakle Zukorlicu 500.000 evra za automobile?

Ma 'de bre, nas lokalni muftija Muhamed efendija Jusufspahic je keva. Smiren, promisljen, ucen, a baja Dorcolac. Moze tvog Zukorlica da bije i u basketu i u arapskoj poeziji i u brzinskom citanju suri i u cemu 'oces.
taj je sitan lopov , samo je namestio sina da bude glavni muja ,al inace se nije mnogo nafatirao , dok je Zukolic pravi dahija i aga , zivi covek u dvorcu , vozi se u nabudzenim kolima sa naoruzanom pratnjom ko Laki Lucijano , zivi sa dve zene iakoje zakonom zabranjeno , a verovatno i rejetira lokalne muje ,i jos uzima a kesh od raznoraznih arapa
a nema covek ni cetres godina , ko Knele :mrgreen:

taj je sitan lopov , samo je namestio sina da bude glavni muja ,al inace se nije mnogo nafatirao , dok je Zukolic pravi dahija i aga , zivi covek u dvorcu , vozi se u nabudzenim kolima sa naoruzanom pratnjom ko Laki Lucijano , zivi sa dve zene iakoje zakonom zabranjeno , a verovatno i rejetira lokalne muje ,i jos uzima a kesh od raznoraznih arapa
a nema covek ni cetres godina , ko Knele :mrgreen:

zukorlic ima 2 zene . prva zena mu je jordanka arapkinja koju je ozenio tokom studija tamo .

druga zena mu je iz novog pazara , iz jedne ugledne i bogate bosnjacke porodice. ta devojka je studirala u beogradu i posto su joj slabo studije isle , vratila se za novi pazar i upisala ekonomiju kod zukorlica na univerzitetu. i zukorlic je odlepio na nju , otkacio i veru i ahmediju, i usao sa njom u seks kombinaciju . i tako su se kresali duze vremena i sve bi bilo ok da devojka nije zatrudnela . i onda nisu imali druge sta da urade nego da je udaju za njega . dete im se rodilo posle 4-5 meseci braka z:D

Back