Lutanje sa željom i ciljem

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.757
Jednom sam zaspao iz dosade i uleteo u zbunje, a i spavalo mi se. Kada sam se probudio ono se bas smracilo u zbunju...ni da se budis ni da spavas :) 2 i po hiljade dremka...al upoznam neku domacicu koja mi je pomogla....ostadoh duzan cokoladu...

Naletih na ovaj TOP, nije ni bitan...

Ovih 5 gradova morate posetiti, ako volite da istražujete peške: Savršene destinacije za šetače

U pitanju su Berlin, Trst, Marsej, Lisabon, Kopenhagen...

Mislim postoji i drugi način da se zaista vidi, doživi neki grad sem peške?
Ok da se nekada koristi taksi, bus, metro do određenog dela grada maks...ali onda svakako ide tura peške zar ne?
Ili kako vi to?
Spremate li se uopšte i kako pri poseti nekog grada?
Najbolje je peške kada uslovi dozvoljavaju
Što se tiče navedenog samo sam u Berlinu bio, i ako se misli na centar Berlina da se vide one klasične znamenitosti sasvim je ok ići peške štaviše i treba, to sam više puta vezao ture. Od Potsdama,preko Tiergarten (dela) do Brandeburške kapije pa na Bundestag, pa HB pa natrag do kapije pa ulicom Unter der Linde do Humbolta i dalje do Gendarmemarkt pa se vratim do BerlinerDom i Museuminsel a odatle preko Rotes rathaus na AlexanderPlatz.
Ali ako hoćeš u Pankov ili Šarlotenburg ili dalje tamo negde u Nojkeln da ne pominjem Potsdam koji je van grada...ipak bih koristio malo U ili S-Bahn ili bilo koji vid transporta jer ako je u Berlinu nešto dobro to je prevoz...malo je preveliki grad za čistu šetnju i mnogo stambenih četvrti ima između stvari koje treba videti.

Poslednja izmena:
Naletih na ovaj TOP, nije ni bitan...

Ovih 5 gradova morate posetiti, ako volite da istražujete peške: Savršene destinacije za šetače

U pitanju su Berlin, Trst, Marsej, Lisabon, Kopenhagen...

Mislim postoji i drugi način da se zaista vidi, doživi neki grad sem peške?
Ok da se nekada koristi taksi, bus, metro do određenog dela grada maks...ali onda svakako ide tura peške zar ne?
Ili kako vi to?
Spremate li se uopšte i kako pri poseti nekog grada?
Arazman po nekon gradu evrope obilazak destinacija busom i u hotelu kako najlakse hebati na putovanju npr ruskinju ili nemicu? znate sta sam hteo da litam! malo sam popio vina oa ne znam nija! 🤣

Back