"Lutah za večnom ljubavlju........

• Začetnik teme Začetnik teme Taisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Takođe zahvaljujem i želim ti srećnu Novu godinu i puno, puno ljubavi.:D Ja slavim po julijanskom kalendaru i do Božića sam u postu, ali sve jedno prihvatam lepe želje po svim kalendarima (one koje sam odabrala od nabrojanih). :D

Hvala, ТАИСА (i ja sam mislio da si Tajša :))

I ja bi trebalo da merim tako kao ti (donekle, a donekle i ne, ali da ne otkrivam sve o sebi:))
Inače, kalendar na koji se ti oslanjaš je tačniji od ovog koji je u upotrebi, ali šta ću, podlegao sam monopolu, ne mogu "mimo sveta":)
Isto kao što koristim windows, a nisam baš preterano siguran da je baš najbolji OS na svetu8)

I da, ako će da se frljamo s matematiku, samo da znaš da je najtačniji kalendar na svetu uradio naš Milutin Milanković, njegov je pravio preskakanje tek na svakih 40.000 godina (za razliku od julijanskog koji "preskače" na oko 4000 godina - to su neki minuti "viška" - otuda i prestupne godine)...ali isti nikad nije zaživeo...

Uglavnom, vreme je neuhvatljivo, Bog je jedan, i to je to. Nisam baš on topic, jel da?:)

Hvala, ТАИСА (i ja sam mislio da si Tajša :))

I ja bi trebalo da merim tako kao ti (donekle, a donekle i ne, ali da ne otkrivam sve o sebi:))
Inače, kalendar na koji se ti oslanjaš je tačniji od ovog koji je u upotrebi, ali šta ću, podlegao sam monopolu, ne mogu "mimo sveta":)
Isto kao što koristim windows, a nisam baš preterano siguran da je baš najbolji OS na svetu8)

I da, ako će da se frljamo s matematiku, samo da znaš da je najtačniji kalendar na svetu uradio naš Milutin Milanković, njegov je pravio preskakanje tek na svakih 40.000 godina (za razliku od julijanskog koji "preskače" na oko 4000 godina - to su neki minuti "viška" - otuda i prestupne godine)...ali isti nikad nije zaživeo...

Uglavnom, vreme je neuhvatljivo, Bog je jedan, i to je to. Nisam baš on topic, jel da?:)

O tome piše pored svoje svetosti, i jedan veoma obrazovan čovek, dr teologije, naš patrijarh Pavle u knjizi "Da nam budu jasnija neka pitanja naše vere". Knjiga je u tri toma i to je jedan naučni rad, ja sam bila zaista šokirana, on tu citira podatke sa pergamenata sačuvanim tu i tu, tada i tada i u potpunosti sa svim autoritetom vlada materijom, ako tako mogu da kažem.
Ja sam pročitala pre nekoliko godina taj deo o tačnosti kalendara, gde Njegova svetost piše koji kalendar je najtačniji (+ -) i ko ga je sačinio uz argumente naravno, ali sam detalje zaboravila. U svakom slučaju želim da ponovo pročitam tu njegovu knjigu, kao i druge.

Mada može da se desi da se prihvati i gregorijanski kalendar, s tim da Vaskrs mora biti po julijanskom, što pomera neke druge datume. I o tome piše.
Ali upravo to što si ti napisao, mislim baš to, on tu detaljno objašnjava, razrađuje. On je čudo.
Ja naravno oficijelno koristim kalendar koji svi koriste, ali što se n.god. tiče, u to vreme je post, tako da je ne slavim.
Što se tebe tiče, već sam se izjasnila, tako da se slažem, da je Bog jedan. :D

na četiri strane sveta......" (R.Drainac)

Da li još uvek lutaš, brojeći sede, menjajući devojke, osmehujući se životnoj saputnici, misleći da ćeš je sigurno naći, kad tad.............

ISKRENO, kakva treba da bude ona o kojoj sanjate (upućeno muškarcima)? Svi ženski komentari su dobrodošli, kao provokacija muške iskrenosti.

Koliko je bitno, da nikada nikome nije i neće pripadati sem tebi, telesno, duhovno, kako god?

Mom momku je bitno ovo zadnje a iskreno mislim da je i dobrom delu muskaraca, samo nece da priznaju... mada nije bitno da li je prvi, vec da li je poslednji... pa i nama devojkama je bitno(bar meni) da mog momka nije prejahao ceo grad...

Мислим да то ''све природа одради сама'' :lol:, тачније, што сам старија све више мислим да феромони имају јако велику улогу, много већу него што мислимо и што смо спремни да признамо.

Код мене су сви ''прави'' док трају.:wink:
E, ja spremno priznajem ovo za feromone...
I, ne pokusavam vise da ostavim neki odnos sa muskarcem, koji mi ne mirise dobro...:lol:

Da, sve su ljubavi prave dok traju... Ako su ljubavi, a ne "ono izmedju"...

Back