Lupanje srca

Cao!Ja imam problem lupanja srca.Imam 20 godina a pre mesec dana mi je bez ikakvog razloga,oko pola 2 ujutru,pocelo srce bas bas jako da lupa,toliko da sam videla kozu kako mi se pomera i nisam mogla lepo da udahnem.Usput sam se jako tresla na svakih npr 2-3 minuta.Zvali smo hitnu i rekli su mi da popijem lek za smirenje(napominjem da se nisam ni iznervirala ni imala neki fizicki napor).Sutradan sam otisla kod lekara,radila ekg,imala sam tahikardiju,puls mi je bio 110,i dobila uput da radim stitnu zlezdu i da vadim krv kao i da nosim holter.Poslali su me u gradsku tamo mi radili ekg,tamo mi je sve bilo ok,puls 80.Stitna zlezda je odlicna,krv isto a holter sam nosila,juce sam ga skinula,i oni preliminarni rezultati kazu da je ok.Kao imam malo tahikardiju ali nije strasno,zabelezio je samo 2-3 puta jace lupanje ali ja to nisam osetila.E,i sinoc sam opet imala to kao malo jace lupanje srca i opet sam se tresla...Sad ne znam od cega to moze da bude,imate li neku ideju?Hvala unapred

Nisi se nervirala, hm?
Sta to tacno znaci, nisi u datom momentu vikala, bila hiper nervozna...?

A sta je sa danima, nedeljama, mesecima pre toga?
Nije bilo stresova, tenzije, nerviranja, nezadovoljstva?

Ako nije , svaka cast, onda si jedini gradjanin Srbije koji nije pod stresom i ne nervira se.
Imas li problema sa zelucem, osim sto se ne nerviras?

i ja imam problem u zadnje vreme srce mi cesto zastaje, a posebno kad sam u busu ili su jake vrucine, neki put mi se to desava kad se jako iznerviram, ne znam sta li bi to moglo da bude...

Back