Lupanje (radikalsko) u poslaničke klupe

• Začetnik teme Začetnik teme JOPE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pokusavam vec nekoliko dana da sa paznjom pratim skupstinska zasedanja ali mi to, uglavnom, ne polazi za rukom. Lupanje, a bogami i lupetanje, (naravno radikalsko- a bio sam njihov simpatizer) vec mi ide na zivce. Nekulturno, prostacko. Tako se ne dolazi do istine i pravde. Sto puta su im predsedavajuci rekli put do ostvarenja njihovih prava a ONI lupetaju li lupetaju. Da zlo bude vece, vredjaji i zadiru u porodicu. Pitam se kakve veze imaju mandati sa unucima, decom, zenom, majkom, ocem. To samo bolesni umovi mogu da smisle. Pa uskoro ce, nadam se, izbori pa neka narod oluci. Na ovaj nacin samo sebi umanjuju cenu i vec su ispod 10 odsto podrske. Radikali, plizzzzzzzzzz, ma koliko Vam bilo tesko NE LUPAJTE.

To je krivica vladajuće većine i predsednika skupštine što dozvoljavaju nered na zasedanjima.Neka ih izbaci iz skupštine i biće normalnog rada,pa Šešelja su izneli iz sale zato što je izigravao budalu i pravio cirkus.Ovako se samo vade kao kriva opozicija.Niko od vladajuće koalicije nema m... da preseče i otvoreno se suprotstavi problemima.

I sta bi sinoc. Danima lupase i lupetase i bi kako im rece njihov bivsi drugar i prijatelj. A narod, a minuti dragoceni, Javnog servisa... Bolje da su u tim terminima pustali crtane, bar bi deca bila zadovoljna...
al' dobro je dolazi Nova godina. Neka nam je srecna. Za njih znam, bice im, kao i uvek, bericetna.

Em nam tanje živce i troše vreme, em je sve predstava za zaludan narod, em to još platimo Tijaniću...:roll:

У једном тренутку Тодоровић је Пешићевој „обећао” да ће и Нову годину дочекати у скупштинској сали: „Шта фали, честитамо, изљубимо се”, а она му је кроз смех одговорила: „Са усвојеним буџетом или без буџета?” Без буџета, наравно, одговорио је Тодоровић, а Пешићева је на то одвратила: „Е, па не може пољубац без буџета!”

http://www.politika.rs/rubrike/tema-dana/Teshke-rechi-za-javnost-shale-kad-se-kamere-ugase.sr.html

Back