gost 204907
Elita
- Poruka
- 22.654
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li je i ovo sigurna luka gde bi svratili i opskrbili se potrebnim stvarima za dug put po moru...?
da li je ovo isto što i ljis, samo malo više umotano...?
da li ovaj pdf igra istu ulogu u glavama nekih ljudi kao i pdf ljis...?
hvala...
edit...p.s. ova tema je postavljena ovde s obzirom da je bar pola korisnika ovog pedefeta (tolko ja znam, a možda i više) u početku ili jednog momenta u toku svoje forumaške "karijere" gravitirala na ljisu...
da...skoro sam na nekoj temi na kojoj se pisalo o tome sta nam je bitno napisala da sve cine ljudi..bez njih nista..
pre nekoliko meseci sam bila na jednom mestu, meni nestvarnom! prelepom!
i desilo se nekako da sam tih pola sata bila sama..kad smo se ponovo okupili iako sam napravila fotografije, i mislim da sam prilicno recita kad nesto zelim da objasnim - to nije bilo to..
nisam mogla da docaram..cak je i moja emocija u vezi dozivljenog splasnula..
bez ljudi nista!
besmisleno je sve..
sta bi covek na pustom ostrvu?
i neki film pocinje tako..tip sam u nekoj americkoj metropoli..svega ima samo nema ljudi..
cemu onda bilo sta?
zasto ovaj uvod..na pdf zene su prvo poceli stidljivo povremno da svracaj neki muskarci, a onda su se tu trajno smestili..
ne smetaju uopste, naprotiv..
cak i kad nisu u plusu sire svojim boravkom dobru energiju..
zene su otvorene, pricljive..ovde nema tabu tema..
ima samo onih koje su zatvorene zato sto ih je postavljac vodio usmeravao na pogresnu stranu..
pisem suda..i na ljisu, i na muskarcima i na politici povremeno kad mi je tema interesantna..
sa politike sam sa prvim postovanjem bila docekana sa '' ko si ti da pises na politici, vrati se odakle si dosla'' auuuuu
odavde niko nije bio proteran..osim ako mu ambicije nisu bile provokatorske..
al nisi to mislio, jel da?
ti si mislio ono o muvanju i tako to?
ja sam postovala i opet cu na ljisu zato su me teme privlacile..
i teme i duh onih koji su na njima postovali..
nisam bas sigurna da na ljis dolaze svi koji imaju nameru nesto da privedu..
niko to nije ni reko...
skroz si pogrešno shvatila...
jel' vidis, a imala sam dobru volju i ispostovala postavljaca
ne dolazi se ovde da bi se muvalo, moze naravno da dodje do toga ali kada se i desi nekome to je prilicno diskretno. mozda je do sastava, mislim da smo mi ovde ugavnom ljudi od 30 + godina dok je ljis cini mi se mladji generacijski.
na život...
da li je i ovo sigurna luka gde bi svratili i opskrbili se potrebnim stvarima za dug put po moru...?
hvala...
edit...p.s. ova tema je postavljena ovde s obzirom da je bar pola korisnika ovog pedefeta (tolko ja znam, a možda i više) u početku ili jednog momenta u toku svoje forumaške "karijere" gravitirala na ljisu...
Dočekuju s' isukanim ********* sve što diše.Na ljis-u mlogo prete seksom, a ja se odma` potresem.
hvala...
hvala...