Luk oil ulje smrdi na katran !!!

dejannn

Iskusan
Poruka
5.717
Zdravo,kupujem luk oil ulje vec jedno duze vreme , ali sam poceo da sumljam u kvalitet, ulje nepodnosljivo smrdi na katran,
znaci kad otvorim flasu, i pomirisem malo pa mi fali da se ispovracam,mnogo ulja sam koristio i nijedno nema takav miris,sva imaju normalan miris , Ovo lukoil ulje koje stize kod nas se pravi u rumuniji,mislim da su rumuni, poceli da muljaju za nase trziste,da koriste samo bazno ulje,i da imaju extra profit,misle sta srbi znaju,mozda samo stavljaju supstancu protiv penjenja ulja, ko neveruje u moju pricu, nek pomirise to ulje, bruka, koristio sam luk oil 15-40 lux, i luk oil 10-40 lux ulje, to su kao neka bolja,

Poslednja izmena:
A sta sam ti ja rekao na prvobitno otvorenoj temi?
Lukoil su bre prevaranti a ako je u Skodu fabiu koja nije bila na rezervi stalo 58l goriva -sta su onda oni???
Prevaranti a ako su to sto jesu na gorivu zasto onda nebi bili i u svemu ostalom?
Jednom prevarant-uvek prevarant!!!
Motul-Motul-Motul

A ja sam jednom kupio GM ulje koje je smrdelo. Sipao u kola i kad sam poceo da vozim malo ostrije, to je tako gadno smrdelo da sam posle par stotina kilometara bacio to ulje i sipao drugo. Nikad nisto slicno nisam sipao u auto.

Ja sad u kolima imam Lukoil Lux 10w40 i ne smrdi, presao sam par hiljada sa njim i sve u redu.

A sta sam ti ja rekao na prvobitno otvorenoj temi?
Lukoil su bre prevaranti a ako je u Skodu fabiu koja nije bila na rezervi stalo 58l goriva -sta su onda oni???
Prevaranti a ako su to sto jesu na gorivu zasto onda nebi bili i u svemu ostalom?
Jednom prevarant-uvek prevarant!!!
Motul-Motul-Motul

Ti, Dule, kao da se druzis sa Hondasima ;), oni su u Srbiji glavni kupci Motula, kunu se u njega. Zato sam i rekao da ce moje naredno sipanje u auto da bude Motul. Zivo me zanima da li cu primetiti neku razliku u odnosu na Lukoil ili Mobil.

Back