Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovaj epitet odnosi samo na jedan manji deo žene.
Izraz lujka mi oduvek zvuči šarmantno (i umiljato čak)... Kao neki ženski vetropir (mada su i neki muškarci nazivani lujkom)
Za razliku od izraza opajdara* (za koji nikad nisam saznao šta stvarno znači) koji mi je uvek bio odvratan
Ne, ne, to nije prava linija. Sve ostalo jeLujka je individua koja se razlikuje od ljudi šablonskog ponašanja ili izražavanja. To ne znači da je luckasta, već da je samo svoja. Ne dozvoljava nametanje, ima stav, mišljenje i fura pravolinijski.
U pravi si.Ne, ne, to nije prava linija. Sve ostalo je![]()
Kazi im Niki pojma nemajuludača odmila, pet slova
Muška lujka - krelac.ludača odmila, pet slova
ja ne zovem, izbrisem broj i klonim seJa zovem prosto - budala
Muške lujke
to samo beta muskarci tako shvataju, oni sa manjkom samopouzdanja.. Odmah se pitaju što sam uvrnut, zašto je to rekla, jesam li ispao glup...
Ima toga.Jedan od dokaza da su muškarci sa Marsa, a žene sa Venere.
A što si fini!to samo beta muskarci tako shvataju, oni sa manjkom samopouzdanja.
A mi muskarci se medjusobno mnogo gore stvari govorimo jedni drugima. Eto danas, zove me drug i pričamo nesto, ja njemu koji si ti majmun na priču koju je ispricao, on mi odg p.. k... magare klempavo.
Ima toga.
Na temu (ima svasta da se kupi) :
Razmisljam sad, ne secam se da sam ikad cuo da se koristi pogrdno, vise satirično
ne hvali me, znas kako kazu, fina fina pa Severina.. ops, nismo na ljisuA što si fini!
![]()