Sinoc mi stize josh jedan sms,
od mog voljenog Strahinje
koji me chini neizmerno srecnom
!!!
"Mrak, tama...Lezim na krevetu. Samo zrachak svetlostise kroz prozor ushunjao o sobu. Pishem mojoj Ani.
Ah, koliko smo lepih trenutaka imali. Svi ti osmesi, tople rechi,neznosti uzdasidodiri...tako su blizu mene,u meni...
Noc je, hladna,snezna...Meni je toplo...toplo oko srca...Grejem se nashom ljubavlju!
Chije li se ochi sada hrane njenim pogledom?
Koga li sada dodiruje njenim toplim rukama?
VOLIM TE!
Ti si tako pazljiva, dobra, brizna...Uvek si bila tu za mene, kada mi je to bilo najpotrebnije! Chesto se divim tvojoj dobroti i plemenitosti!
Zavoleo sam devojku chiste dushe,lepih manira...punu razumevanja, strpljenja za svakoga, toplih rechi kada je to choveku najpotrebnije.Vrednu, pametnu, milu devojku...
Ona zasluzuje sve najbolje, zasluzuje ljubav,paznju,zdravlje i srecu!Ne trazi ona nishta...skromna je...Nazalost nju zivot nije mazio...
Znam dusho da me volish! Volimo se! LUDO SE VOLIMO!!!
Da li ce nocas od nje biti traga i kuda lutaju njene misli?
Tu sam ja, pratim njen trag.... stalno sam tu!
Srecni su ljudi koji te imajusvaki dan pored sebe...
Misli i osecanja mi se roje kao pchelice,
i na zicama gitare, lagano pochinju da zive!!!"
od mog voljenog Strahinje

koji me chini neizmerno srecnom

"Mrak, tama...Lezim na krevetu. Samo zrachak svetlostise kroz prozor ushunjao o sobu. Pishem mojoj Ani.
Ah, koliko smo lepih trenutaka imali. Svi ti osmesi, tople rechi,neznosti uzdasidodiri...tako su blizu mene,u meni...
Noc je, hladna,snezna...Meni je toplo...toplo oko srca...Grejem se nashom ljubavlju!
Chije li se ochi sada hrane njenim pogledom?
Koga li sada dodiruje njenim toplim rukama?
VOLIM TE!
Ti si tako pazljiva, dobra, brizna...Uvek si bila tu za mene, kada mi je to bilo najpotrebnije! Chesto se divim tvojoj dobroti i plemenitosti!
Zavoleo sam devojku chiste dushe,lepih manira...punu razumevanja, strpljenja za svakoga, toplih rechi kada je to choveku najpotrebnije.Vrednu, pametnu, milu devojku...
Ona zasluzuje sve najbolje, zasluzuje ljubav,paznju,zdravlje i srecu!Ne trazi ona nishta...skromna je...Nazalost nju zivot nije mazio...
Znam dusho da me volish! Volimo se! LUDO SE VOLIMO!!!
Da li ce nocas od nje biti traga i kuda lutaju njene misli?
Tu sam ja, pratim njen trag.... stalno sam tu!
Srecni su ljudi koji te imajusvaki dan pored sebe...
Misli i osecanja mi se roje kao pchelice,
i na zicama gitare, lagano pochinju da zive!!!"