"...Luđa što sam starija i posle tebe nisakim ja ne mogu da spavam..."

kvalitet88

Zainteresovan član
Poruka
162
Da li vam se desilo da vam se poslije neke romanse ili nečega sa natprosječnom ili natrposječnim zgadi prosječna djevojka, ne zgadi, ali recimo, učini dosadnom_ i da sve više i više počinjete da mrzite uobičajan tok stvari tj. "normalnost" i postajete sve luđi što ste stariji, tj ne luđi, nego čudniji okolini. Mislim da se meni to... ali ko sam ja da pričam o tome. Pričajte vi...

Da li vam se desilo da vam se poslije neke romanse ili nečega sa natprosječnom ili natrposječnim zgadi prosječna djevojka, ne zgadi, ali recimo, učini dosadnom_ i da sve više i više počinjete da mrzite uobičajan tok stvari tj. "normalnost" i postajete sve luđi što ste stariji, tj ne luđi, nego čudniji okolini. Mislim da se meni to... ali ko sam ja da pričam o tome. Pričajte vi...

Imas katastrofalnu pravopisnu gresku u naslovu
:lol: ovo ne vidjeh od srednje sk:mrgreen:

Jesam.. da, nesto slicno.

Verovatno si ubedjen da me zezas, ali budi zahvalan sto ti ukazujem na gresku...ispravi je.
ponovi opet

- - - - - - - - - -

Nije to pravopisna greska. To je turbo folk :P
tako je. Ali ja sam to stavio kao primjer da se te stvari desavaju u stvrnosti, a nisam inace obozavalac veliki turbo folka, ali nisam nasao drugu pjesmu o tome. Ono "dal ce ti se druge oci svidjeti... dal ces moci poslije mene ljubiti" (Sava tiho tece) mi je manje kvalitetno od ovoga (Ceca Poziv).

Ja samo kazem da neke od 50 godina imaju bolje noge od 99% ovih od 20, a mogu misliti kakve su te od 50 imale kada su imale 20. Isto tako kazem da djevojka od 20 godina moze da bude bolja u seksu i pameti i nacitanosti nego neka od 36, koja je (ta od 36) se seksala 5000 puta vise nego ova od 20 pa opet ne zna sto zna ova od 20, dakle iskustvo i starost na temi ne igraju ulogu u vidu objasnjenja onoga sto sam oznacio kao natprosjecnost.
Govorim o fenomenima. Na primjer: zena je vidjela svijeta, bila samo sa brodovlasnicima bogatasima, nosila bunde, bila na modnim revijama, zna Kavalija licno, a ipak ne umije da se obuce sa toliko stila koliko ima neka od 18 koja nikad i nije razmisljala o modnim brendovima. Dakle, u nekom smislu, ta od 18 (nepostojeca, primjer) je natprosjecna.
Drugi primjer: siromasna jer nije imala sponzore zena koja je u zivotu imala samo 2 momka napali te sa pricom vise nego neka koja zivi u veeeeeeeeeelikom gradu i zna sve fore, i bas voli i da se sluzi forama i da izigrava zavodnicu...

Poslednja izmena:
Ne...

Back