ludilo

luchia

Zainteresovan član
Poruka
138
Svakodnevno prvi naslovi, udarne vesti ubistva.Silovana i monstruozno ubijena devojcica (3) god, bolesnik priznao zlocin :eek: Ko zna kakvi sve bolesnici spartaju ovom teritorijom, glupo je reci drzavom.Sta ciniti, kako spreciti zlo, ludilo... ?

Opredeljenje kapitalizma je jeftinoca...Jeftinije je drzati ludake kuci.
Skuplje je drzati ludake u bolnicama.
Najskuplje je pruzati usluge lecenja osobama dok ne postanu ludaci.

Mene vise brine sto su normalni poceli da se ponasaju kao ludaci, tj glupost i nakrivo nasadjen sistem cine od coveka ludaka.

Svakodnevno prvi naslovi, udarne vesti ubistva.Silovana i monstruozno ubijena devojcica (3) god, bolesnik priznao zlocin :eek: Ko zna kakvi sve bolesnici spartaju ovom teritorijom, glupo je reci drzavom.Sta ciniti, kako spreciti zlo, ludilo... ?

nije problem u bolesnicima koji spatrataju drzavom
toga je uvek bilo
nego u zakonima koji kaznjavaju posledice takvih dela

u tome je problem
zato se danas hapse prodavci lubanica sa kamiona, a oslobadjaju optuzbe najveci dileri droge

Законом забранити иностраним пропедофилним пропагандистима (нарочито у неким увозним невладиним организацијама) да бране којекаква права тих најгорих злочинаца, а онда строго (како год замислимо, не бих да пишем идеје да ме не би бановали) пресудити и једнима и другима. Ето, само тако. Све остало је замајавање.

Toga je uvek bilo, samo sto novinari ranije nisu bili bas toliki klosari klosarski pa da stavljaju debilizme za udarne vesti.

Opredeljenje kapitalizma je jeftinoca...Jeftinije je drzati ludake kuci.
Skuplje je drzati ludake u bolnicama.
Najskuplje je pruzati usluge lecenja osobama dok ne postanu ludaci.

Mene vise brine sto su normalni poceli da se ponasaju kao ludaci, tj glupost i nakrivo nasadjen sistem cine od coveka ludaka.

Ipak je metak najeftinije resenje u takvim slucajevima.

Slazem se za smrtnu kaznu, ali problem je sto ne postoji drzava, institucije, koje ce doneti i postovati zakone.A i narod nije bas nesto zainteresovan

Напротив, народ је итекако заинтересован да се стане на пут педофилима и да буду најстрожије кажњени, заинтересован за то је чак и огроман део политичког естаблишмента у Србији. Ономад кад смо потегли народну масу да се уведе јавни регистар педофила и најстроже казне, постигнут је општенародни консензус, али иза паравана (никада то не раде јавно, него само притиском на институције) су наступали којекакви ,,заштитници белосветских људских права'' и тврдили да је Маријин закон (онакав какав је требало да буде, строжији него што је усвојен) заправо некакво угрожавање ,,права педофила на приватност, отежавање ресоцијализације педофилима'' и којекаквих таквих глупости сам чула и прочитала и све се такви ,,белосветски заштитници'' позивају на некакве вишесмислене и дифузне европске конвенције и врше практично политичке притиске који отежавају обрачуне са педофилима. Покушавају тим деловањем да педофиле прогласе сиротим болесницима па да се такви злотвори играју некаквих игрица са затворским психолозима, да ређају шарене коцкице, шта ли, решавају некакве тестове, асоцијације или шта већ... и да се тиме ,,лече'' о трошку државе и после враћају у друштво, ма малтене као да су најобичнији ситни лопови. И узалуд се онда народ сложи да се са тим злотворима треба обрачунати што строжије кад нека таква белосветска екипа штити чак и такве. Да није те јаке кампање која отежава борбу против педофилије, много би се лакше спровела народна воља да се недвосмислено прогласе злочинцима (какве болести, лечења, психолошке радионичице и бакрачи, злочинци бре!) и да се као најтежи злочинци кажњавају без икаквог права на жалбу и да о њиховим правима одлучује здрав разум јер нема логике да се такви злочинци у друштвеном систему третирају људски ако су њихове побуде и понашања зверска.

Poslednja izmena:
Sve je taboo u Srbiji, otici kod psihijatra, psihologa je sramota, a i psiholozi, psihijatri ne deluju sigurno da im covek prepusti mozak :(

Evo ja cu ici kod psihologa ako nadjes osobu koja ce imati vremena da procenjuje i radi psihoterapije na drzavnom trosku...
Cisto da vidim i popricam ...
Znam mnoge koji bi rado isli na psihoterapije a iskreno su im jako potrebne, ali privatni minimum je 2500din, a drzavni je, aaa gde si, sedi, idi, dobro je, bravo...
Dobro stoji i ovo da su dushevni bolesnici puni stigme prema samima ali bi ih i ubedio da to prevazidju da nije podebavanja posle kod lekara...
Sta da im kazem...otvorite se i oslonite se na nekog koga je toliko ocigledno da boli uvo da se vise brine prodavac krastavaca na pijaci da li ce vam izdrzati kesa do kuce nego on...

Slazem se za smrtnu kaznu, ali problem je sto ne postoji drzava, institucije, koje ce doneti i postovati zakone.A i narod nije bas nesto zainteresovan

Zbog specijalnih uslova u nasim krajevima, ja sam za smrtnu kaznu za pedofiliju samo ispod 10 godina, ne iznad ili jednako 10....
I to samo ako je jasno dokazana, znaci razmak izmedju osudjenja i izvrsenja najmanje 2 godine...
To bi bili moji razumni uslovi da se uvede smrtna kazna za pedofiliju.
Za smrt dece, vec ne zna covek sta da kaze....jedno je zakucati autom dete uza zid, bahato , drugo spucati ga ispod tockova, trece je kad ga sam roditelj stavi na kola , kroz prozor pa ispadne i pogine, cetvrto kad se deca potuku ili pozajme pare pa do tih 10 godina se i krvnicki rane...
A preko 10 godina, to je tek posebno pitanje...

Dodje neko izivljava se u skoli...pravo preceg prebijanja od strane roditelja skoro da mozes da zaboravis, jer on mrzi drustvo pa mrzi i tebe kao clana drustva sto mu ukazujes da mu je dete probisvet....Zatim institucije, to je smesno, ali nije da ne znaju da rade svoj posao...
Znaju ali im fali ostrica u konacnoj primeni...
Da vidis kad se udruze njih 20 sve od 10 do 13 godina....jednom na zurci za diplomiranje ispred se naloze njih 30 ili i vise i sta da radis?
Imaju motke, ali sad se stavi u moj polozaj...

Ako ja uzmem sipku iz kluba u kome smo opkoljeni i pocnem da sa svojih 2m i rukom koja je nesto manje od 1m uz iskustvo i vestinu i plus snagu i celicnu sipku krenem da ih cesljam, i da imam jos 2 takva da mi cuvaju bokove, pa to ce izgledati kao kad divovi cesljaju u game of thrones...
Pri tome ima da im popucaju glave vrlo ozbiljno....ja uopste ne mogu da garantujem da ne bi bilo fatalnog ishoda...sipka je to.
Znaci ili cekas da te unakaze i ubiju , a cesta su ubistva ili invalidnine kad stariji tako nalete na nalozene klince, ili da ih pokosis da zapamte za sva vremena a verovatno neke i umlatis kobno ili invalidno....i sta onda....da odes na robiju jer koja ce javnost da opravda samoodbranu jakog coveka sa iskustvom od 2m i sipkom protiv klinca x 30 ali ipak klinca sa drvenom motkom od 70cm plus ruka mu je 50cm (citaj 80cm kraci ef domet).

Tako da......pipavo je to ....
Bar sam ja bio u takvim situacijama gde je srecom na moju i pamet jos dva aktera sve reseno bez zrtava...znali smo se ja i vodja napaljenih klinaca.
Ali to je slucajnost....sta da ja nisam bio na zurci...

Docice vreme da pedofilija bude legalizovana :( .Mislim da Holandija ima pedofilsku stranku i jos neke drzave, neka me neko ispravi ako gresim :confused: Ovde u kraju ima jedan ubica koji je davno iskasapio devojku, preko 100 uboda izivljavao se, dobio je 13 god, zbog dobrog vladanja smanjili na 9 god na kraju, mislim da je izasao posle 7 god robije.Slobodno seta ne radi, prima socijalnu pomoc.Sudstvo je lose, policija ne radi svoj posao i evo rezultata

Toga je uvek bilo, samo sto novinari ranije nisu bili bas toliki klosari klosarski pa da stavljaju debilizme za udarne vesti.

Najbolje sakriti pod tepih! :ok: :ok:

- - - - - - - - - -

Pa dobro, ne mogu ni da skrivaju takve stvari.Sad priznao da je ubio jos jednu zenu :confused:
http://www.blic.rs/vesti/hronika/ov...znao-da-je-pre-dvadeset-dana-ubio-jos/h6dqc4f
Sta radi policija?

J*bootee!!

- - - - - - - - - -

Jedno je ne skrivati takve stvari, a drugo je stavljati ih kao udarnu vest u drustvu straha, korupcije, i nesposobnjakovica koji ne rade svoj posao u drzavnoj sluzbi.

Treba biti pametan!

ne moze se spreciti,ovaj film je predocio svest nacije a i oduvek su gladijatori bili popularni

nije problem u bolesnicima koji spatrataju drzavom
toga je uvek bilo
nego u zakonima koji kaznjavaju posledice takvih dela

u tome je problem
zato se danas hapse prodavci lubanica sa kamiona, a oslobadjaju optuzbe najveci dileri droge

Nije problem ni u zakonima. Zakoni su nam donekle i kvalitetni. Problem je u institucijama koje bi treblo da sprovode zakone i kojima je lakse da hapse zenu koja prodaje lubenice nego da traze i savladaju nekog manijaka koji je ubio ko zna koliko ljudi i na koji nacin

Evo ja cu ici kod psihologa ako nadjes osobu koja ce imati vremena da procenjuje i radi psihoterapije na drzavnom trosku...
Cisto da vidim i popricam ...
Znam mnoge koji bi rado isli na psihoterapije a iskreno su im jako potrebne, ali privatni minimum je 2500din, a drzavni je, aaa gde si, sedi, idi, dobro je, bravo...
Dobro stoji i ovo da su dushevni bolesnici puni stigme prema samima ali bi ih i ubedio da to prevazidju da nije podebavanja posle kod lekara...
Sta da im kazem...otvorite se i oslonite se na nekog koga je toliko ocigledno da boli uvo da se vise brine prodavac krastavaca na pijaci da li ce vam izdrzati kesa do kuce nego on...

Vau, gde je seansa toliko? Sve što sam ja videla je duplo skuplje pa na gore..

vecina ih je duso sa krstarice
ugasi nalog
p.s. mada koliko imam info ima ih dosta i sa foruma 92... tamo ordiniraju pedofili

Back