Лудило се наставља, Јосипа Лисац у препуном центру Сава!

Misli sta hoces...
Sta?Da li trebam da se ponosim zlocinima Mladica, Karadzica, Seselja, Arkana i drugih?
Kakvim zločinima?
Jel to onaj isceniran u Račku kao povod za agresiju NATO mimo mandata UN ili čuvena granata u Tuzli koja je ubila 200+ bošnjakijanaca:rotf:. ili kad su već spomenuti Bošnjakijanci ubijali svoje u Vase Miskina, ili na Markalama....
Ne ide ti foliranje maloumnosti...ili baš ide?

Elem, a koja je to fora da se u Srbiji uvek napuni dvorana kad neko pozove na bojkot?:cool:

Veliki grad a u njemu ima puno onih koji se stide što su iz Srbije, ima i onih koji lako padaju pod uticaj TV programa, a još je više onih koji nikad nogom nisu kročili u SR Hrvatsku, pa čak nisu ni znali da su tamo živeli "neki Srbi". Ali im je more, zato, prelepo iako nikad nisu bili na njemu.
Oni kojima su kuće popaljene ili opljačkane, kojima su imanaj oduzeta a familija raseljena po svetu imaju drugačije mišljneje. To su oni koji su imali prilike da osete suživot sa susjedima. Bogu hvala, oni imaju decu kojoj će da ostave svoja iskustva i svoje priče. Neki i da zabeleže to, napišu neku knjigu. Uvek smo mi Srbi imali veran narod i "poturice", raznih boja i političkih ubeđenja.

Лоша ганџа.:D
Nije , samo je pivo bilo , mada je smrdelo nešto i na te travuljine iz pravca desnog zvučnika ,al nisam proveravao kvalitet . :D
Nego ne znam jel neko od vazda budnih domoljuba ima neke podatke o ponašanju članova dotične grupe u ratu ,jel su nas klali , bacali lavovima ,tigrovima,nojevima ? :think:

Nije , samo je pivo bilo , mada je smrdelo nešto i na te travuljine iz pravca desnog zvučnika ,
Није то случајно....
al nisam proveravao kvalitet . :D
Nego ne znam jel neko od vazda budnih domoljuba ima neke podatke o ponašanju članova dotične grupe u ratu ,jel su nas klali , bacali lavovima ,tigrovima,nojevima ? :think:
Ебга, нема накнадне памети.

Pa mora da ste braca neka, a :D
А па то што те пржимо на форуму није доказ.
Шта си оно био пре Запршке?
А и после, опсесивно си се намењао никова, мада ти је Запршка због блентавог Вука на аватару била најсмешнија.

Ето тако... после Мерлина и Прљавог казалишта Београд је доказао да може бити још бљутавији.
Линк:
http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/josipa-lisac-odrzala-koncert-u-punom-centru-sava/
Згађен сам толико да ћу само још питати: Кад гостује Томпсон?

Шта рећи а не заплакати.
Али има их и који се грле са Хашимом Таћијем.

Nije , samo je pivo bilo , mada je smrdelo nešto i na te travuljine iz pravca desnog zvučnika ,al nisam proveravao kvalitet . :D

Ma jok. samo pod Yugo 45

Which of us are? Who of us is?

Него читам да Оливер Драгојевић неће да дође у Београд. Много повређених осећања после те изјаве.
Ne posipaj so na ljutije rane . :(
Ajde Olivera sam još i preboleo al što neće da dodju Mate i Mišo Kovač to mi dušu razjeda iz dana u dan ,evo gledam setno smrdljivi Dunav prema Kamenici i zamišljam da sam na Rivi . :sad2:

Back