- Poruka
- 9.647
пробаћу ......али није поента да зезнеш тему ако ЛУДИ УБИЦА НАРУЧУЈЕ УБИСТВА ИЗ ЗАТВОРА
где су убијени ...где су лешеви?
где су убијени ...где су лешеви?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anastasijević piše da je još prošle godine iz Haškog suda bio upozoren da je lider radikala Vojislav Šešelj sastavio spisak potencijalnih svedoka koje treba eliminisati ili zastrašiti, među kojima je bio on. Spisak je, piše Anastasijević, Šešelj poslao u Beograd po svojoj supruzi Jadranki, pa joj je, pošto je to otkriveno, jedno vreme bilo zabranjeno da posećuje muža.
Ovo je poenta teksta, a opsirnije u vestima.........
ko je britanski spijun u srbiji najbolje mozete da vidite kad pogledate ko su bili od srba svedoci optuzbe u hagu.
sve britanski i americki spijuni.
jer posten covek nikada ne bi svedocio protiv drugog srbina.
recimo ja nikad ne bi svedocio protiv BILO KOG srbina bilo gde.
Al zato sam ja covek - a neki kao Dejan Anastasijevic neljudi. Jer lazu da bi drugi Srbi zaglavili zatvor. Banda izdajnicka.
znaci posteni srbi treba da kriju sta su drugi srbi radili?
lepo![]()
ради се о сведоцима у Хагу а не лешеви или убице из ратова
да ли је неко од сведока у процесу против Шешеља убијен?
то је поента.
Ajd sad, nemoj da lupaš...
Da li je Šešelj naručio ubistva? Ako je dostavio spisak za likvidaciju, onda jeste. Ne sumnjam da ima gomila maloumnika koji pi, zato što Šešelj kaže. A on to koristi...pobili časne ljude
pa anastasijevic je spijun britanskog MI-6 i domaci izdajnik . taj haski nesud uglavnom finansira velika britanija te stoga preparira i odredjene svedoke u srbiji kako bi svedocili.
da je srbija pravna drzava kao sto nije, dejan anastasijevic bi bio uhapsen zbog subverzivnih delatnosti i spijunaze i za dato delo osudjen na dozivotnu robiju ili smrtnu kaznu
Na cemu su ovi ljudi nije mi jasno , sta im Ceda daje boga pitaj !![]()
Da i onda dosli svirepi koljaci prekaljeni u poslednjim ratovima i digli mu roletnu u vazduh ...Ajde ne dosadjuj ...
znaci posteni srbi treba da kriju sta su drugi srbi radili?
lepo![]()
добро ево обећавам да нећу више да лупамAjd sad, nemoj da lupaš...
Da li je Šešelj naručio ubistva? Ako je dostavio spisak za likvidaciju, onda jeste. Ne sumnjam da ima gomila maloumnika koji pi pobili časne ljude, zato što Šešelj kaže. A on to koristi...
тема је стара, суђење одавно почело видео си да има сведока.Ne sumnjam da ima gomila maloumnika koji pi pobili časne ljude, zato što Šešelj kaže. A on to koristi..
Hm, a jel' se dobija neki laki keš za ta svedočenja... a?
питај сведоке....
теме је списак за ликвидацију ,па ме занима колико је ликвидирано?
за ових седам месеци вероватно мрдаш....
замисли да си сведок оптужбе против рамуша уместо против воје...да ли би мрдао?
Grrrr av av av av
Hm, ma za dobru kintu mogu i da slažem...![]()
верујем и да ниси написао
него неће нико од вас да ми одговори , колико имамо побијених сведока у процесу против Шешеља,списак је ту и ...има неких новости![]()
Koliko ja znam do sada nitko nije stradao... a kad će, ne zna se...пробај