Ludi ubica naručuje ubistva iz zatvora......

Ok, da ne offtopicujem

Leševe su svi videli. Ubijene takodje. Oni su bili ubijeni od strane drugih, ali ih je Ludi Ubica oterao tamo da ginu. Napalio je klince da ginu za otadžbinu, dok je on skupljao kajmak po Zemunu i BG-u.

Ja sam pobio gomilu svinja da bih sušio meso i topio mast. Ni jednu lično nisam zaklao. Da li sam ja ubio svinju?

Anastasijević piše da je još prošle godine iz Haškog suda bio upozoren da je lider radikala Vojislav Šešelj sastavio spisak potencijalnih svedoka koje treba eliminisati ili zastrašiti, među kojima je bio on. Spisak je, piše Anastasijević, Šešelj poslao u Beograd po svojoj supruzi Jadranki, pa joj je, pošto je to otkriveno, jedno vreme bilo zabranjeno da posećuje muža.

Ovo je poenta teksta, a opsirnije u vestima.........

Na cemu su ovi ljudi nije mi jasno , sta im Ceda daje boga pitaj ! :roll:
Da i onda dosli svirepi koljaci prekaljeni u poslednjim ratovima i digli mu roletnu u vazduh ... :rotf: Ajde ne dosadjuj ...

ko je britanski spijun u srbiji najbolje mozete da vidite kad pogledate ko su bili od srba svedoci optuzbe u hagu.

sve britanski i americki spijuni.

jer posten covek nikada ne bi svedocio protiv drugog srbina.

recimo ja nikad ne bi svedocio protiv BILO KOG srbina bilo gde.

Al zato sam ja covek - a neki kao Dejan Anastasijevic neljudi. Jer lazu da bi drugi Srbi zaglavili zatvor. Banda izdajnicka.

znaci posteni srbi treba da kriju sta su drugi srbi radili?
lepo:dash:

znaci posteni srbi treba da kriju sta su drugi srbi radili?
lepo:dash:

A Anastasijevic je insajder , ratnik koji ce o svemu da prica iz prve ruke , ajde ne lupetaj , bice ja sam pisao teks znate o tome i onda sam cuo da je ovaj rekao da mu je onaj pricao kako je Seselj jeo malu decu . Ma bulumenta jedna bez grama ljuckosti, dostojanstva i morala . Naravno da ne treba ni jedan Srbin da cuti , cu da cuti , ako je nesto video trebao je da spreci ali svedoci koje je poducavala Natasa Kandic i Forum za etnicke odnose ili kako li se svi oni zovu pa to je jadno i nemeralno braniti. Toliko imas primera koje i naj da recem "evroprjski" orentisan Srbin nemoze da porekne da ih je sramota i pominjati a ne stati na njihovu stranu.

ради се о сведоцима у Хагу а не лешеви или убице из ратова

да ли је неко од сведока у процесу против Шешеља убијен?

то је поента.

Ajd sad, nemoj da lupaš...

Da li je Šešelj naručio ubistva? Ako je dostavio spisak za likvidaciju, onda jeste. Ne sumnjam da ima gomila maloumnika koji pi pobili časne ljude, zato što Šešelj kaže. A on to koristi...

Da li je Šešelj naručio ubistva? Ako je dostavio spisak za likvidaciju, onda jeste. Ne sumnjam da ima gomila maloumnika koji pi
pobili časne ljude
, zato što Šešelj kaže. A on to koristi...

Ti si blago nenormalan decko , dali znas koliko je lako ubiti coveka koji zivi u prizemlju i koji se krece pesaka i bez telohranitelja . Kako to da postave rucnu bombu , dali ti znas na kojem ona principu radi . Sta cemo sa tom "casnom" gospodam ako Seselja puste a niko ne bude ubijen od njih . Necemo valjda preko kleveta (jer to u tom slucaju jesu) preci tek tako ili ce gospoda zbog verbalnog delikta (iroinije li ) u corku , sto bi bilo logicno u jednoj evropskoj i uredjenoj zemlji kao sto cemo mi biti sada kada nas Tadic uvede u EU.

pa anastasijevic je spijun britanskog MI-6 i domaci izdajnik . taj haski nesud uglavnom finansira velika britanija te stoga preparira i odredjene svedoke u srbiji kako bi svedocili.

da je srbija pravna drzava kao sto nije, dejan anastasijevic bi bio uhapsen zbog subverzivnih delatnosti i spijunaze i za dato delo osudjen na dozivotnu robiju ili smrtnu kaznu

:ok::ok:

Da li je Šešelj naručio ubistva? Ako je dostavio spisak za likvidaciju, onda jeste. Ne sumnjam da ima gomila maloumnika koji pi pobili časne ljude, zato što Šešelj kaže. A on to koristi...
добро ево обећавам да нећу више да лупам

написао си
Ne sumnjam da ima gomila maloumnika koji pi pobili časne ljude, zato što Šešelj kaže. A on to koristi..
тема је стара, суђење одавно почело видео си да има сведока.
колико је сведока оптужбе убијено до сада?

Back