Ludi septembar

brizna mama

Primećen član
Poruka
505
Jedva čekam da se završi ovaj mesec. Nešto se čudno dešava. Kao da konstalacija zvezda nije baš najpovoljnija. Toliko saobraćajnih nesreća po novinama sa najgorim ishodom, u mom najbližem okruženju više slučajeva polomljneih ruku , nogu i kukova. Opekotine drugog stepena kod jednog rođaka. Čak sam se i ja posekla dok sam prala sudove. Da li je još neko primetio isto i šta kažu zvezde?

Da, dosta toga loseg se desilo u poslednje vreme. U mojoj blizoj okolini, na svu srecu, nije nista i neka tako ostane, ali sam citala po novinama da su saobracajne nesrece sve cesce. Evo i primera, sedmoro tinejdzera su se nakon jednog rodjendana uputili kolima u neki kafic, bilo je njih sedmoro u autu koji se prevrnuo, a jedna devojka je poginula, ostali teze i lakse povredjeni. Bilo je po novinama, a i na netu sam citala.

Ma nije to ovaj mesec katastrofalan. Kod mene je generalno čitava godina takva. Od kako je krenula ova godina, malo, malo pa mi se neko sranje desi. Te mi čuknu auto, te naplate kaznu za parking, te me zaistavi policija, te me šutene partnerka, te mi ukradu dokumenta...ma znači odlepio sam. Jedva čekam ne da se završi septembar, nego da se ova godina privede kraju! A nadam se da će od januara biti bolje.
Tako da, generalno ovo naše područije zrači nekoj negativnom energijom jer, vidim da se ne dešavaju samo meni neke čudne i posve bizarne situacije već da i kod drugih ljudi baš nije najsjajnija situacija

Jedva čekam da se završi ovaj mesec. Nešto se čudno dešava. Kao da konstalacija zvezda nije baš najpovoljnija. Toliko saobraćajnih nesreća po novinama sa najgorim ishodom, u mom najbližem okruženju više slučajeva polomljneih ruku , nogu i kukova. Opekotine drugog stepena kod jednog rođaka. Čak sam se i ja posekla dok sam prala sudove. Da li je još neko primetio isto i šta kažu zvezde?

Koncetrisala si se na negativne dogadjaje u zadnjem periodu pa dolazi u svest veci broj takvih informacija.Desava se to svakome sa vremena na vreme,a astroloski i po statistici nema nista bitno za septembar osim sto je uzasno hladno nocu,ne moze covek da izadje napolje bez jakne.

Ође међед. :) Мене ни "хладније" ноћи не спречавају да спавам под отвореним прозором у летњем издању и откривен. Хар хар хар.

Шалу на страну, не мислим да је већ тол`ко `ладно.

Back