Ludi Profesori...

Kristina, mislim da netjete biti u mogutjnosti da glasate, nije samo problem u tome kome dodeliti stareshinstvo, vetj oni koji su u razmatranju moraju imati odredjene predispozicije (ne shto se spoobnosti za stareshinstvo tiche, vetj fonda chasova, visine plate, etc...). I direktoru je samom teshko da izabere... ;)

znam, danas smo to saznali.....danas su na vetju raspravljali o tome....problem je u tome shto nijedan od nastavnika koji nam predaju ne zeli da uzme stareshinstvo....ostatjemo bez razrednog:lol::lol::lol: bash mi je zao shto nam cvetana vishe netje biti.....

E, luda je ona krava ekonomska geografičarka, Danica Djukić...zakinula mi je ocenu u prvoj godini!!!:evil: luda je skroz, prsla načisto...
...pozitivno lud je moj omiljeni profesor Saša :D Najjači je!!!!predaje ekonomiku preduzeća i razvaljuje kako dobro predaje...skroz izbaci sve bespotrebno i učimo samo suštinu...kad odgovaramo, niko ne buba, već dajemo odgovore svojim rečima....a zajebava se samo tako...:lol:

Ja sam imao istorichara pedofila!!
Ovo su biseri:
Popa Steva(veronauka): Ko vas kamenom , vi njega hlebom ali iz zamrzivacha !!
Chudna(latinski): Sretenovicu obrishi tablu!
Sreta:Sto profesorka?Pisete lekciju?
Chudna: Ma jok , zbog enterijera
Likovno: Ako je unutrasnjost enterijer onda je spoljasnost.... FASADA!!!
Razredna: Ne smete vishe da pijete ni alkohol ni rakiju !!!
Hemicharka: Vi znate shta ja radim kad zavrshim oblast (svi u odeljenju prpa) ,,,,, predajem novu!!! :D
Istoricharka: Aco nemoj da mi masturbirash u ucionici.. pitaj me da odes u WC !!
Istoricharka: Deco nemojte da pushite u WC-u .. puSHite napolju !
Geos.: Blago vama deco,, vi ustajete u pola 7a ja moram u 5 da nahranim KRAVE!!
Bios.: Dimicu ti si klasican primer darvinove teorije!!!
itd itd ovog sam se setio skroz su lOOdy

Kod nas profesorka fizike(glupa je samo tako), koju zovemo Donna Ares za vreme jednog casa kaze u proseku 80 puta rec ZNACI. A plus ne zna da uradi ni jedan zadatak nego samo prepisuje iz resenja. Ali je super jer ne daje uopste lose ocene. Hahahahahaha.....

imamo jednu pijanu budalu sto cita novine od prosle godine,kojeg mozes da snimas dok se ,,gubi,,koji prica jako ne razumljivo i koji ima svoj ,,imidz,,treba da napomenem da su mu pojedini ucenici ostavljali slajmaru u sesiru

E, luda je ona krava ekonomska geografičarka, Danica Djukić...zakinula mi je ocenu u prvoj godini!!!:evil: luda je skroz, prsla načisto...
...pozitivno lud je moj omiljeni profesor Saša :D Najjači je!!!!predaje ekonomiku preduzeća i razvaljuje kako dobro predaje...skroz izbaci sve bespotrebno i učimo samo suštinu...kad odgovaramo, niko ne buba, već dajemo odgovore svojim rečima....a zajebava se samo tako...:lol:

Hm...dali se varam ili su to profesori iz Pravno-birotehnicke skole?

nama je pre nastavnik veronauke govorio da smo gov*a, stoke, ******......... chak je jednom reko i da je patrijarh gov*o! a jednom sedela uveche sestra od mog druga u pekari, (devojchica 3. razred) sa drugaricom i prolazi taj nastavnik i kazhe njoj ''ti si prostitutka, sram te bilo!''

Meni danas nastavnik matematike dao keca iz pismenog...
Zanimljivo,dok je bila ona druga nastavnica imala sam sve petice...
Neke zadatke mi nije priznao jer se tako reshvaju jednachine u 2. srednje a ne u 7. osnovne...:shock: Pa ako ja to kontam i ako mi je tako lakshe u chemu je onda prioblem?!:mad:

Back