Ludara, ili Sam u kuci

Neshta mi nije jasno,
Imate li vi ikakvu interesantnu ideju, neku temu, ili samo tako kakite u razgovoru kroz dve rechi.
Previshe ste sterilni za moj pojam. Odjebacu vas na izvestan vremenski period, imam previshe posla, mora da se zaradi lova, ovi moji se namerachili da idu na malo luksuznije letovanje.
Kada mi se creva napune, onda cu se rado istresti po svima vama, vi za drugo i ne sluzite, a do tada odjebite.

E, ajd... moj ti usput. Pa kad se vratish sa egzotichnog putovanja, da nam prichash svoje "interesantne ideje", teme, mashtarije, bajke-basne-priche o tome kako si guzio kamile po Egiptu... Ali onako, kako to samo ti umesh... divljachki, pa se posle vadish na pijanstvo i sunchanicu...

Lola 111:
Neshta mi nije jasno,
Imate li vi ikakvu interesantnu ideju, neku temu, ili samo tako kakite u razgovoru kroz dve rechi.
Previshe ste sterilni za moj pojam. Odjebacu vas na izvestan vremenski period, imam previshe posla, mora da se zaradi lova, ovi moji se namerachili da idu na malo luksuznije letovanje.
Kada mi se creva napune, onda cu se rado istresti po svima vama, vi za drugo i ne sluzite, a do tada odjebite.

Brate, sta se cudis, ti si n-ti Lola sto je otkrio pich i uz to voli da cepa vopi ladno kao zmich.(mozda neko svecko cepi)
Podsecas na prasnjavi lovacki trofej zaboravljen negde na tavanu.

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Smejem se vec sat vremena bez prestanka....
........
Sa slascu sam procitala sve postove na ovoj temi, od pocetka do kraja , u jednom dahu, i FENOMENALNO SE PROVELA!!

Odlicno osvezenje u vidu LoLinih prica!!!!

Drago mi je da postojite i svi vi ostali na ovoj temi, jer da nema vasih jeftinih, prekornih i iscudjujucih reakcija, ne bi bilo ni zabave .
Hvala sto ste tu, jer, neiscrpna ste inspiracija za zabavu ( samozabavljanje) .....

Back