Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prevario me je,u pocetku je negirao ali mi je kasnije priznao.Razgovarali smo tj.on je govorio.Ja sam kriva sto je to uradio,mozda i jesam donekle.Nebitno.Zelim da ostanemo zajedno i da povratim njegovu ljubav.KAKO?
Како си крива. И ти си њега преварила?Prevario me je,u pocetku je negirao ali mi je kasnije priznao.Razgovarali smo tj.on je govorio.Ja sam kriva sto je to uradio,mozda i jesam donekle.Nebitno.Zelim da ostanemo zajedno i da povratim njegovu ljubav.KAKO?
Ne nisam ga prevarila.Nisam se dovoljno trudila,ne razumem ga,uopste ga nisam upoznala za ovih 11 god. koliko smo u braku,itd.Inace imamo dvoje dece,9 i 10 godina.Sinoc mi je mladje dete reklo da nazna dali je tata voli posto joj to nikad ne govori.Ni mini nikad nije rekao jer po njemu se ljubav ne dokazuje recima nego delima.
Ne nisam ga prevarila.Nisam se dovoljno trudila,ne razumem ga,uopste ga nisam upoznala za ovih 11 god. koliko smo u braku,itd.Inace imamo dvoje dece,9 i 10 godina.Sinoc mi je mladje dete reklo da nazna dali je tata voli posto joj to nikad ne govori.Ni mini nikad nije rekao jer po njemu se ljubav ne dokazuje recima nego delima.
pa dobro ovo je tacno, neki koncepti se jednostavno izlizuju kada ih zloupotrebljavas a u nekim kulturama je to bas tipicno. al opet nije bas dokazao tu ljubav na najsrecniji nacinNe nisam ga prevarila.Nisam se dovoljno trudila,ne razumem ga,uopste ga nisam upoznala za ovih 11 god. koliko smo u braku,itd.Inace imamo dvoje dece,9 i 10 godina.Sinoc mi je mladje dete reklo da nazna dali je tata voli posto joj to nikad ne govori.Ni mini nikad nije rekao jer po njemu se ljubav ne dokazuje recima nego delima.
Prevario me je,u pocetku je negirao ali mi je kasnije priznao.Razgovarali smo tj.on je govorio.Ja sam kriva sto je to uradio,mozda i jesam donekle.Nebitno.Zelim da ostanemo zajedno i da povratim njegovu ljubav.KAKO?
nisi ti kriva, i odmah treba da sutnes skota koji ti je to rekao. I nema sta ti da povratis njegovu ljubav nego skot ima da kleci i da te moli za oprostaj.
Ал има 2 поруке и плава је хехеMolim trolove da prave veće pauze u otvaranju ovih tradicionalno zapaljivih tema, kao nekad, a ne da ponavljaju dok da se prethodna još nije ohladila![]()
Ал има 2 поруке и плава је хехе
Ахаха, е добро је, да не будем ја дежурни лол