luda žena

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a, pa onda se nisi dobro izrazio
jer je tvojim postom implicirano da ti njoj ruse kose cupas
u naletu strasti, dakako
ne znam samo kako ce jedan suptilni cova poput tebe da samara jednu neznu zenu poput nje
al opet, cenim, u zivotu, ljubavi i mrznji sve je moguce
nista, nista, samo ti potrazi savet kad god, volim ja da pomognem :malav:

ajmo jos malko

zasto se neko klonira?... i radi s klonom stvari koje sa normalnim nikom ne radi?... i nastavlja to da radi i kad vecina posmatraca skonta ko je u pitanju?

zato sto je bolest u pitanju jer pocepana licnost ma kako naizgled okolini izgledala jaka i stabilna, radi stvari suprotne zdravom rezonu usled te sopstvene mentalne podvojensti. a sve pocinje kao zaebancija to je ono sto je u celoj prici najtragicnije.... tek kad takvu osobu nesto zvekne maljem u glavu onda prestaje to da radi jedno vreme, al' jako brzo zapocinje novo sa novim identitetom posto takva licnost ne moze da egzistira bez svog tzv. crnog pljuvackog blizanca. stavite je u situaciju da mora da se iskljucivo ponasa u skladu sa tzv. normalnim likom koji je izgradila o sebi i ona ce puci posle nekoliko dana na vase oci ako je lisena te narkomanske podvojenosti.

jer kao sve sto je droga u zivotu i to je droga i to jaka. poznati su mnogi udzbenicki psihijatrijski slucajevi gde su npr. zene preko dana vodile uzoran zivot i bile cenjene i postovane u svom socijalnom miljeu a kad izadje pun mesec presvlacile se u sareno i prodavale svoje telo na strafti, ne zbog novca ili zadovoljstva vec iskljucivo iz patogene potrebe zadovoljenja onog bestijalnog podvojenog u njima. najpoznatiji analogni muski egzemplar te price su dr.dzekil odnosno mister hajd. znaci da sve ovo sto vidimo u vl svetu samo je odsjaj onoga u realu i gde niko od nas nema predstavu sta se sa njima tamo desava i u kojoj meri je to otislo daleko. naravno dok se ili ako se ne spoje vl i rl.

postoje razne forme ludila ali jedino ludilo koje postujem to je ono stvaralacko i kreativno. svako ostalo je cista patologija.

teska tema a dolazi zima. bolje da pevamo no da mislimo o ruznom.... :)))

p.s. u pravu bese malavelika da je resenje za takve mozda u kresu, al posto je ona normalna osoba ne shvata svu pogubnu implikaciju koja iz te chinbene negativnosti moze da se obije o glavudzu qresadzije il' qresanog, sad nije ni tol'ko bitno... :))).

p.p.s. borka zatvaraj temu... dosta mi je ludih bas ko sto mi je dosta 4uma.... lock.

Poslednja izmena od moderatora:
Ja rekoh da će razgovor između marlona i malavelike biti sudar titana ...
Oboje vas toliko rado čitam i uživam u tome...
... A posebno volim kad neko iz Makija izvuče ono najbolje i nakreativnije.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back