gost 243178
Veoma poznat
- Poruka
- 12.084
Mnogo zavisnosti u mnogo godina, ali em prelepa, talenat, šteta prava.. valjda joj je pamet smetala + užasi droge...
Imala je ona razumne i zanimljive stavove. Neki dan sam nešto našao na netu, nisam o njoj tražio, šta tu ima, priča ispričana, al kao neletim na neki interevju i kaže o ljubavi...imala je veliku ljubav, al kad je to prestalo negde kad ne imala 30 godina, kada su raskinuli, od tog trenutka je smatrala sebe udovicom. Meni je to super jedna izava, nisi udovica kad neko umre, nego kad ti ljubav umre i to je to...
Ne bih ja nju u Šano Dušo, al netipična, da,da...
Romantično : )
Možda je njen specifičan duh najbolje opisao režiser Miša Radivojević kada je 2008. preminula u 47-oj godini.
– Sonja je zaista bila genijalna glumica, a genije ne može sebe da etablira i ne može da se smesti u jednu kulturu. Geniju je neudobno, i to je strašno težak život – izjavio je tada Radivojević.
http://www.telegraf.rs/vesti/790524...g-talasa-do-arijevske-fatalne-zene-foto-video
Ja nisam volela Sonju tada, osamdesetih, kada je bila najaktivnija, uvek mi se činilo da je grozan folirant...
Ali pogledala sam ponovo neke njene filmove, neke razgovore, i bila je faca. U stvari, bila je drastično drugačija.
Poslednja izmena: