ilijabre
Zainteresovan član
- Poruka
- 446
da li je ikako moguce da se graficka koja ima dx10 updatuje nekako nekim cudom na dx11 msm da je to ne izvodljivo ali ko pita ne skita 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo instaliras dx 11 i to je to http://www.tomsguide.com/us/download/DirectX,0301-2158.html evo sajt
joooj ljudi zar mislite da sam toliko retardiran da ne znam da instaliram dx11 (bavim se programiranjem vec 13god)
a pitao sam da li je izvodljivo da graficka koja podrzava samo DX10 bude nekako modifikovana kako bi mogla da radi kao graficka sa dx11
joooj ljudi zar mislite da sam toliko retardiran da ne znam da instaliram dx11 (bavim se programiranjem vec 13god)
a pitao sam da li je izvodljivo da graficka koja podrzava samo DX10 bude nekako modifikovana kako bi mogla da radi kao graficka sa dx11
da,moras imati win7 ako hoces DX10 ili DX11Pa nije bas tako jednostavno, samo instaliras i gotovo... Nije moguce ako npr. korisnik ima Windows XP instaliran, onda ne moze, jer directx 11 nije kompaktibilan sa tim sistemom nego ili sa Vistom, Win7 ili sada Win8. Plus stoji jos jedna stvar koju je "ilijabre" lepo pitao, a to jeste, kompaktibilnost graficke, ako je graficka kartica starije generacije i samo podrzava do directx 10.1 verzije, onda ne moze jer graficka mora da bude kompaktibilna sa directx 11 drajverom! Nadam se da si dobio odgovor koji si zeleo!![]()
da dodam,ako je malo sporija graficka,dx19 ili dx11 mod dodatno sporije rade nove igre,koje podrzavaju,naravno.joooj ljudi zar mislite da sam toliko retardiran da ne znam da instaliram dx11 (bavim se programiranjem vec 13god)