Lud ili mi se i dalje svidja

St0oNo0gA

Zainteresovan član
Poruka
287
Cao svima. Mislim da mi treba pomoc, jer sam ostao u jednoj vrsti corsokaka, a zbog trenutne situacije, prijatelji mi nisu tu da bi mi mogli "pomoci". Kako god, ipak smatram da cete vi sagledati moj problem mnogo objektivnije. Student sam od 22 godine i zivim u studentskom domu. Kao i (skoro) svaki studentski dom i ovaj je mjesoviti, odnosno, u istim hodnicima se nalaze sobe od muskaraca i sobe od djevojaka. Raskinuli smo bivsa djevojka i ja prije pola godine i to nakon tri godine veze. Prije tog posljednjeg raskida, sam ja jednom raskinuo i zamolio sam je da se pomirimo sto je i prihvatila, ali nije dugo potrajalo. Sad kad bi me pitali za razlog naseg raskida, rekao bih vam ili da ne znam ili da smo raskinuli zbog daljine. Elem, posto pomenuh da sam u domu, nabacivalo mi se par koleginaca, cak su me neke i otvoreno pitale za sex, ali sam odbio, dok su me druge ganjale za vezu. Odbijao sam ih, jer sam ih uporedjivao s tom bivsom djevojkom i sve ih odbijao, iako (mislim da) tad nisam imao nikakva osjecanja prema bivsoj.Jednostavno sam logicno razmisljao da ako nije islo s jednom osobom kao sto je ona, da nece ici ni s, prema mojoj percepciji dobote, losijim osobama. Medjutim, problem mi se javio prije 20 dana kada sam sanjao kako sam se vidio s bivsom u Banja Luci, gdje smo se inace i vidjali, i sad poludjeh razmisljajuci o svemu tome. Glava mi govori da ne treba to sebi da radim, ali srce ne dopusta tu mogucnost. Toliko sam zbunjen zbog tog toplo-hladnog osjecaja prema njoj da ne znam ni da li je volim ili ne

A zaljubio si se, brt. Tako ti je to. :(
A šta je za tebe dobra osoba?
Prema moji standardima dobra osoba je ona koja ne pokusava uvijek i na svaki nacin praviti zrtvu od sebe i koja treba biti svjesna da cilj nikada ne opravdava sredstvo. Da se ne koristi manipulacijama da bi dobila ono sto nije njeno. Kada joj se povjerim da je zakljucana kutija za sve ostale. Da zna ispasti covjek i da nije stipsa, te da ne generalise i ne osudjuje tudji izbor. Vise sam ti napisao sta prema meni nije dobra osoba, jer sam se skoro susreo s takvom

Valjalo bi nju uputiti u situaciju, mada po naslovu si se ukenjo da joj kažeš da ne ispadneš lud, je li
Znas kako, razmisljam da joj kazem o svemu, ali se onda uhvatim razmisljati sta ako se opet desi da ja budem taj koji ce svaki put morati ici 400km do nje da bi se vidjeli. Nikada mi taj put nije tesko padao, do posljednjeg susreta, kad mi je rekla: "Ne znam sto si uopste i dolazio i nisam ti ja kriva sto se vidjamo 3 sata dnevno zbog mojih obaveza". Tad sam se osjecao najvecom budaletinom

Totalno te kapiram i slažem se.
Ta tvoja zadovoljava sve te uslove?
A ove druge ne? Ne možeš to da tvrdiš jer nisi ni probao sa njima. Nisi probao jer vučeš ovaj rep prošlosti. Da li si zaljubljen još uvek ili više kao povređena sujeta, manje više nije ni bitno. Bitno je da vidimo koji su ti sledeći koraci ;)

Znas kako, razmisljam da joj kazem o svemu, ali se onda uhvatim razmisljati sta ako se opet desi da ja budem taj koji ce svaki put morati ici 400km do nje da bi se vidjeli. Nikada mi taj put nije tesko padao, do posljednjeg susreta, kad mi je rekla: "Ne znam sto si uopste i dolazio i nisam ti ja kriva sto se vidjamo 3 sata dnevno zbog mojih obaveza". Tad sam se osjecao najvecom budaletinom
Pa ne, mora i ona, lapo lapo. :) Razgovaraj ozbiljno s njom. Ako ti na tu tvoju ljubav ne uzvraća istom merom onda to nije ljubav nego tvoja lična i personalna nesreća. Onda ideš dalje. Pa nek boli dok boli. ;)

Totalno te kapiram i slažem se.
Ta tvoja zadovoljava sve te uslove?
A ove druge ne? Ne možeš to da tvrdiš jer nisi ni probao sa njima. Nisi probao jer vučeš ovaj rep prošlosti. Da li si zaljubljen još uvek ili više kao povređena sujeta, manje više nije ni bitno. Bitno je da vidimo koji su ti sledeći koraci ;)
Bio sam drug tim djevojkama i vidjao sam ih i onim najgorim trenucima i onim najboljim, ali neke crte njihove licnosti mi se ne dopadaju. Ovoj jednoj sam poslije 2 mjeseca izludjivanja rekao da mi ne treba jos jedno musko pored mene

Poslednja izmena:
Pa ne, mora i ona, lapo lapo. :) Razgovaraj ozbiljno s njom. Ako ti na tu tvoju ljubav ne uzvraća istom merom onda to nije ljubav nego tvoja lična i personalna nesreća. Onda ideš dalje. Pa nek boli dok boli. ;)
Svjestan sam da postoje dva izbora, ili da se pusti ili da joj pisem, ali sam i nesvjestan tih izbora. Nekad smo se culi, kad joj je brat imao zdravstvenih problema i pomenula mi je da nijedan od tih momaka s kojima se vidjala nije kao ja. Meni se sve cini da, ako ne laze, ima isti problem. Moguce je da iz moje perspektive izgleda da mozda ima isti problem, ali ko bi me sad smatrao objektivnim

Valjalo bi nju uputiti u situaciju, mada po naslovu si se ukenjo da joj kažeš da ne ispadneš lud, je li
Znas kako brate, ne bih rekao da se bojim da joj posaljem poruku. Nisam vidovit, niti prorok, ali se bojim da uzaludno ne trosim tudje vrijeme, a ni svoje. Niti ce ona biti mladja dana, bas kao sto necu ni ja. Svjestan sam isto tako da bi mi morali jos najmanje dvije godine biti u vezi na daljinu da bi mogli zajednicki zivjeti. Takodje, moji bas nemaju toliko novca da bih mogao ici svaki mjesec i ostajati 5-6 dana

Овде ти је рекла све што треба да знаш.

И који те ђаво тера на везу на даљину поред толико пиччетине око тебе?
Nije dzaba zaljubljenost iracionalna. Jednostavno nije to-to. Trenutno me ni na jednoj djevojci ama bas nista ne privlaci, osim na bivsoj i to je kraj za mene, jer kad mi se djevojka ne dopadne na prvu, onda odmah na pocetku stavljam tacku. Mozemo se mi druziti i sve, ali mi se nikad ne pojave neka osjecanja za nju

Nije dzaba zaljubljenost iracionalna. Jednostavno nije to-to. Trenutno me ni na jednoj djevojci ama bas nista ne privlaci, osim na bivsoj i to je kraj za mene, jer kad mi se djevojka ne dopadne na prvu, onda odmah na pocetku stavljam tacku. Mozemo se mi druziti i sve, ali mi se nikad ne pojave neka osjecanja za nju
Добро, капирам, заљубљен си, али дошло је време да се одљубиш.

Get to it.

Bem ti mene kad nigde ne pasem
drag.gif

Back