St0oNo0gA
Zainteresovan član
- Poruka
- 287
Cao svima. Mislim da mi treba pomoc, jer sam ostao u jednoj vrsti corsokaka, a zbog trenutne situacije, prijatelji mi nisu tu da bi mi mogli "pomoci". Kako god, ipak smatram da cete vi sagledati moj problem mnogo objektivnije. Student sam od 22 godine i zivim u studentskom domu. Kao i (skoro) svaki studentski dom i ovaj je mjesoviti, odnosno, u istim hodnicima se nalaze sobe od muskaraca i sobe od djevojaka. Raskinuli smo bivsa djevojka i ja prije pola godine i to nakon tri godine veze. Prije tog posljednjeg raskida, sam ja jednom raskinuo i zamolio sam je da se pomirimo sto je i prihvatila, ali nije dugo potrajalo. Sad kad bi me pitali za razlog naseg raskida, rekao bih vam ili da ne znam ili da smo raskinuli zbog daljine. Elem, posto pomenuh da sam u domu, nabacivalo mi se par koleginaca, cak su me neke i otvoreno pitale za sex, ali sam odbio, dok su me druge ganjale za vezu. Odbijao sam ih, jer sam ih uporedjivao s tom bivsom djevojkom i sve ih odbijao, iako (mislim da) tad nisam imao nikakva osjecanja prema bivsoj.Jednostavno sam logicno razmisljao da ako nije islo s jednom osobom kao sto je ona, da nece ici ni s, prema mojoj percepciji dobote, losijim osobama. Medjutim, problem mi se javio prije 20 dana kada sam sanjao kako sam se vidio s bivsom u Banja Luci, gdje smo se inace i vidjali, i sad poludjeh razmisljajuci o svemu tome. Glava mi govori da ne treba to sebi da radim, ali srce ne dopusta tu mogucnost. Toliko sam zbunjen zbog tog toplo-hladnog osjecaja prema njoj da ne znam ni da li je volim ili ne