Lud dan

gost 159032

Veoma poznat
Poruka
12.404
http://www.novimagazin.rs/vesti/pol...skarcem-koji-juri-da-ubije-zeninog-ljubavnika

Interventna policija intenzivno traga za muškarcem u beogradskom naselju Mirijevo koji navodno pokušava da nađe ljubavnika svoje supruge i ubije ga.

Kako navodi Blic, obračun supružnika dogodio se u Ulici bana Mladena u Učiteljskom naselju. Muškarac je oko 15 časova svoju suprugu vezao, tukao i ubo nožem, ali je ona na sreću preživela napad. On je zatim krenuo u potragu za njenim ljubavnikom.

On je od supruge tražio da prizna da ima ljubavnika, a zatim je naterao da otkrije i njegovo ime, nakon čega je uzeo pištolj i izašao iz kuće.

U međuvremenu, u Ulici Paje Jovanovića pokušao je da ukrade auto od komšinice.

Napadnuta žena se međutim oduprla napadaču, kojo je tada izvadio pištolj i pucao. Ženu je hitac pogodio u kuk, i ona je ubrzo prebačena u Urgentni centar

Danas u BG-u kao u americkim serijama.
Ljubomora, mucenje, potera,.. bilo je barem jedno ubistvo i jos par napada...

Izgleda da nas vrucina udara u glavu.

Znači leršva je iz Mirijeva...

Ma kakav leršva, znam i njega i nju na nesreću, žena nema nikakvog švalera, nego je sirota rekla prvo ime koje joj je palo na pamet da bi prestao da je muči....on je jedna kretenčina neopevana, godinama je tukao i to je baš premlaćivao, imaju dvoje velike dece... tu su kod mene u kraju, on je išao u školu sa jednom mojom sestrom....u šoku sam...ne ja, nego ceo kraj...

Ma kakav leršva, znam i njega i nju na nesreću, žena nema nikakvog švalera, nego je sirota rekla prvo ime koje joj je palo na pamet da bi prestao da je muči....on je jedna kretenčina neopevana, godinama je tukao i to je baš premlaćivao, imaju dvoje velike dece... tu su kod mene u kraju, on je išao u školu sa jednom mojom sestrom....u šoku sam...ne ja, nego ceo kraj...

Ma da a u novinama izjavila da mu je priznala da ima......

Pripadnici SAJA Uprave kriminalističke policije PU Beograd u koordinaciji sa UKP MUP-a Srbije uhapsili su večeras Dragoja Đurđevića (48) u selu Vranovac kod Jagodine koji je ranije danas nožem ranio svoju ženu, a zatim hicem iz pištolja i snaju ženinog ljubavnika I.R. (28), saznaje "Blic".

Zgrada u kojoj je ranjena I.R. u ulici Paje Jovanovića 33
Nakon što je počinio ova dela, Đurđević je od prolaznika oduzeo "mercedes", a kad je u tom vozilu nestalo goriva, od sledećeg prolaznika "opel korsu". Na kraju je na trafici ukrao 15.000 dinara.

Đurđević je potom pobegao iz Beograda, ali je brzom akcijom policije uhapšen prilikom bekstva u roditeljsku kuću u selu Vranovac. Prilikom hapšenja kod osumnjičenog su nađeni i nož i pištolj kojim je počinio zločine.

Motiv za ranjavanje dve žene je ljubomora.

Interventne patrole tragale su za Đurđevićem od oko 15.00 časova. On je u ukradenoj "opel korsi", s druge strane, tragao za ljubavnikom svoje supruge, koju je sat vremena ranije ubo nožem.

Obračun supružnika dogodio se u Ulici bana Mladena u Učiteljskom naselju oko 14.30 časova. Tu je u porodičnoj kući, muž vezao suprugu, tukao i ubo nožem, ali je ona na sreću preživela napad.

On je od supruge tražio da prizna da ima ljubavnika, a zatim je naterao da otkrije i njegovo ime, nakon čega je uzeo pištolj i izašao iz kuće.

Nedugo zatim, u susednoj Ulici Paje Jovanovića, upucana je I.R. (28), za koju je dežurna lekarka Hitne pomoći dr Nada Macura rekla da je sa prostrelnim ranama stomaka prevezena u Urgentni centar.

Đurđevićeva žena je primljena na odeljenje reanimacije Urgentnog centra sa teškim povredama očiju, ušiju, vilice i grudnog koša.

Policiju je o slučaju obavestio sin napadača, koji je u međuvremenu došao kući i zatekao ranjenu majku, koja mu je ispričala sve šta se desilo.

mnogo je igrao GTA :lol:

Aj ne pričaj svašta, znam ženu, nije bio u pitanju nikakav švaler nego muž kreten. Lepo ti kažem da je godinama maltretirao, jedino mi nije jasno u celoj priči zašto ga nije ostavila.

Ма мушкарци су луди и љубоморни, и само они варају. И малтретирају жене, наравно...

Posle višečasovne potere uhapšen je Dragoje Đ., koji je osumnjičen za pokušaj ubistva i nanošenje teških fizičkih povreda.

U selu Vranovac kod Jagodine uhapšen je 48-godišnji Dragoje Đ., koji je u svojoj kući u Ulici Bana Mladena u Učiteljskom naselju zbog navodne ljubomore i preljube, vezao i pretukao suprugu Juliju Đ., a zatim je teško povredio kada joj je nožem prerezao vrat i odsekao deo uha.

Posle samo nekoliko minuta osumnjičeni je u susednoj ulici Paje Jovanovića pokušao da ukrade automobil, kada je pucao je iz pištolja i ranio u donji deo stomaka 28-godišnju devojku, vlasnicu automobila.

U nastavku drame, Dragoje je u Dalmatinskoj ulicu ukrao auto i pobegao ka Voždovcu, gde je opljačkao kiosk. Prilikom hapšenja kod osumnjičenog su nađeni i nož i pištolj kojim je počinio zločine.

BG je nekad bio glavni grad dosta veće zemlje.
У тој доста већој земљи у БГ селили су се практично само Срби, у ЗГ само Хрвати, у Скопље само Македонци...
Уосталом Атина има 50% становништва Грчке, што је још горе него БГ и Србија и управо због тога је распад од града.
Најсигурнији начин да се упропасти једна земља је набити ненормалан проценат популације у највећи(а најчешће и главни) град, који тиме постаје паразит коме политичке (не)елите подилазе на рачун остатка државе.

Back