Lud/a....

:):) lepa temica.Kada ti nikada ne dosadi vecito ti zanimljivo sa tom osobom,zanimljivo i kad cutite,i kad pricate i kada ti je sve u vezi te osobe super i savrseno,i cak i mane.Vidis te mane ali ih svejedno volis,i ne bi menjao tu osobu niposto.I stalno ti nedostaje ma koliko vremena provodili zajedno.I kada vidis tu osobu momentalni kez ti se stvori,moze da ti podigne raspolozenje ma kako neraspolozen da si i tako..:)

Ne gubim glavu, ali znam kad drugi izgube. Jednostavno slušaš samo tu osobu, ona, ili on, ti je ceo svet i najvažnija od svih. Odložićeš neki sastanak sa društvom da bi se videla sa njim i nećeš ni za koga više imati vremena. Šta god ta osoba kaže - ti misliš da je istina i samo toj osobi veruješ....

:):) lepa temica.Kada ti nikada ne dosadi vecito ti zanimljivo sa tom osobom,zanimljivo i kad cutite,i kad pricate i kada ti je sve u vezi te osobe super i savrseno,i cak i mane.Vidis te mane ali ih svejedno volis,i ne bi menjao tu osobu niposto.I stalno ti nedostaje ma koliko vremena provodili zajedno.I kada vidis tu osobu momentalni kez ti se stvori,moze da ti podigne raspolozenje ma kako neraspolozen da si i tako..:)

e tako ja kad vidim tebe :zag: ili je to od piva ;)

...za njom/njim.

Kada znate da ste totalno zaludjeni koji su to simptomi...ili tad vise ne znate nista, samo drugi konstatuju?

Ili ste od onih sto ne gube glavu vec jednom nogom drze odstupnicu?

sam ovde vec neshto lajala ?
nebitno.
ne konstatuju jer nije to predstava za shiroke narodne mase.
ne drzim odstupnicu, dajem sve i to mi je sasvim ok..
shto ne bih izgubila glavu kad ih imam bar devet?
kasnije, bol etc..
i prodje..

- - - - - - - - - -

tako il nikako

bila i jesam i mislim da cu ceo zivot biti

aj sad cao :P

:rotf: ona reche cao .. i niko ne provaljuje tko je ona :lol:
mahmah !

Back