- Poruka
- 98.635
niti jedem, niti spavam a tesko i disemnaravno da te razumem....a sa ovom zbunjenoscu sad.....sumnjiva si mi zabice
Zanimljivo...jer uopste ne delujes hladno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
niti jedem, niti spavam a tesko i disemnaravno da te razumem....a sa ovom zbunjenoscu sad.....sumnjiva si mi zabice
Zanimljivo...jer uopste ne delujes hladno
niti jedem, niti spavam a tesko i disem![]()
...za njom/njim.
Kada znate da ste totalno zaludjeni koji su to simptomi...ili tad vise ne znate nista, samo drugi konstatuju?
Ili ste od onih sto ne gube glavu vec jednom nogom drze odstupnicu?
shta koja?...kojE?!![]()
lepa temica.Kada ti nikada ne dosadi vecito ti zanimljivo sa tom osobom,zanimljivo i kad cutite,i kad pricate i kada ti je sve u vezi te osobe super i savrseno,i cak i mane.Vidis te mane ali ih svejedno volis,i ne bi menjao tu osobu niposto.I stalno ti nedostaje ma koliko vremena provodili zajedno.I kada vidis tu osobu momentalni kez ti se stvori,moze da ti podigne raspolozenje ma kako neraspolozen da si i tako..
![]()
lepa temica.Kada ti nikada ne dosadi vecito ti zanimljivo sa tom osobom,zanimljivo i kad cutite,i kad pricate i kada ti je sve u vezi te osobe super i savrseno,i cak i mane.Vidis te mane ali ih svejedno volis,i ne bi menjao tu osobu niposto.I stalno ti nedostaje ma koliko vremena provodili zajedno.I kada vidis tu osobu momentalni kez ti se stvori,moze da ti podigne raspolozenje ma kako neraspolozen da si i tako..
![]()
awwwwwwwwwwwe tako ja kad vidim tebeili je to od piva
![]()
...za njom/njim.
Kada znate da ste totalno zaludjeni koji su to simptomi...ili tad vise ne znate nista, samo drugi konstatuju?
Ili ste od onih sto ne gube glavu vec jednom nogom drze odstupnicu?
tako il nikako
bila i jesam i mislim da cu ceo zivot biti
aj sad cao![]()