Lud/a....

Avenija

Aktivan član
Poruka
1.127
...za njom/njim.

Kada znate da ste totalno zaludjeni koji su to simptomi...ili tad vise ne znate nista, samo drugi konstatuju?

Ili ste od onih sto ne gube glavu vec jednom nogom drze odstupnicu?

Poslednja izmena od moderatora:
...za njom/njim.

Kada znate da ste totalno zaludjeni koji su to simptomi...ili tad vise ne znate nista, samo drugi konstatuju?

Ili ste od onih sto ne gube glavu vec jednom nogom drze odstupnicu?
:):) lepa temica.Kada ti nikada ne dosadi vecito ti zanimljivo sa tom osobom,zanimljivo i kad cutite,i kad pricate i kada ti je sve u vezi te osobe super i savrseno,i cak i mane.Vidis te mane ali ih svejedno volis,i ne bi menjao tu osobu niposto.I stalno ti nedostaje ma koliko vremena provodili zajedno.I kada vidis tu osobu momentalni kez ti se stvori,moze da ti podigne raspolozenje ma kako neraspolozen da si i tako..:)

Zaljubljeni su kao neka sekta od dva clana :lol: Ja sam dosadila i Bogu i narodu sa pricama o njemu,i stalno sam imala taj retardirani kez i nista nisam ni videla ni cula,samo sam tako lebdela i leeebdela :lol: Koleginica mi je jednom prilikom rekla/ Daj ne budi tako odvratno agresivno srecna i zaljubljena nerviras me :zcepanje:

ahahah vi zene ne podnosite tudju srecu :lol:

"budite ko deca u dusi" to valjda i u bibliji stoji

Taj citat se odnosi na malu decu.

Ovo o čemu govorim odnosi se na tinejdžere koji ne znaju šta da rade sa svim tim novi emocijama i neočekivanim dlakama. Normalno je za te godine, ako se događa kasnije znak je nezrelosti.

- - - - - - - - - -

Ali zasto? Zar nije lepo prepustiti se...jednom se zivi. Pogotovo ako je retkost da sretnemo osobu
koja nas skroz okupira

Kada sve sto bismo dali izgleda malo na osnovu toga koliko je to u nama

Postoji razlika između ljubavi, prepuštanja i klinačkog slinavljenja i gubljenja glave.

Taj citat se odnosi na malu decu.

Ovo o čemu govorim odnosi se na tinejdžere koji ne znaju šta da rade sa svim tim novi emocijama i neočekivanim dlakama. Normalno je za te godine, ako se događa kasnije znak je nezrelosti.

- - - - - - - - - -

Postoji razlika između ljubavi, prepuštanja i klinačkog slinavljenja i gubljenja glave.

gresis ljudi gube glavu i po stare dane i ne bi reko da je nezrelost vec su takvog karaktera

Ne nego je nezrelost i vala sam se toga nagledao i kod starijih ljudi. Izgubili su porodice a neki i razum pa su sad na lekovima. Čista nezrelost i bolest u narodu poznata kao fantaziranje....

malo mi je to pregrubo
kazu ljudi koji se razvedu u srednjim godinama i zaljube se ponovo da cesto vole vise nego predhodnu zenu
e sad ako rasturis porodicu i pokajes se padnes u depresiju to je nesto drugo

Back