LUČENJE DOPAMINA

Kako izazvati lučenje dopamina?

Šta je najefikasniji i najbolji način?
Doktoriraj u svojoj struci il pobjedi na olimpijadi . Svi bi nesto na brzinu i da ne kosta puno .
E , pa ne moze . Zapravo , moze , ali ces to BRZO krvavo da platis .
Ako imas malo pameti , to ces brzo da shvatis , a ako je nemas , drogiraj se , opijaj
otimaj ili kradi , ali ces u tom slucaju brzo doci do zadnje stanice .

ekseri mogu da ti pomognu u tome ali treba da ih uzimas u duzim vremenskim
razmacima zato sto je mozgu potrebno neko vreme da obnovi zalihe dopamina
a i bilo sta drugo sto izaziva zavisnost ti moze pomoci u tome jer ljudi postaju zavisni od
neceg bas zbog toga sto se prilikom upraznjavanja toga luci dopamin
strucni pozdrav

ekseri mogu da ti pomognu u tome ali treba da ih uzimas u duzim vremenskim
razmacima zato sto je mozgu potrebno neko vreme da obnovi zalihe dopamina
a i bilo sta drugo sto izaziva zavisnost ti moze pomoci u tome jer ljudi postaju zavisni od
neceg bas zbog toga sto se prilikom upraznjavanja toga luci dopamin
strucni pozdrav

Ćomi, ekseri su put u propast!

smej se na silu, grohotom, bacaj se po sobi, i onda mozak naivno poveruje da se spolja dešava nešto lepo i otpusti malo dopamina....

Malopre sam se smejao, al ne na silu. Pokidao sam se od smeja.

Naišla pesma od Seje Kalača "Allah Allah Allah to ne valja, ća si meni sve dalja i dalja". I onda sam pevao refren mu mu mu muuu, isto kao Sejo Govedo.

MA zavisi od osobe evo ja sam ih probao
jedno 3-4 puta u razmacima od par meseci
od zadnjeg uzimanja prosle vise od dve godine
a i dalje mi i ne pada na pamet da uzmem jos koji
a opet ima indijanaca koji vec na sledecem izlasku uzmu jos neki

O tome ti upravo pričam. Oni ne valjaju da se uzimaju svaki dan, čak ni svake nedelje, već mora da bude maksimim jednom mesečno, čak i manje od toga.

Ja sam ih uzeo tri puta, dva puta na novogodišnjem slavlju, i jedanput na egzitu. Ne bih da se navlačim na sintetiku, a meni treba neki stvar koja će mi valjati za svaki dan maltene, a ne jednom u par meseci.

pa kazem ti nema tako neceg jer
treba vremena da se "zalihe" dopamine obnove
zato i nema vajde od cestog uzimanja eksera
a to za svaki dan jedino cigara mi pada na pamet
ali tu je vise stete nego koristi :S
koka kola isto ...

sport i svaka fizicka aktivnost.veliki broj sportista brzo padne u depresiju kada zavrse svoju karijeru bas iz tog razloga.

Sport je dobar.

Na duže staze ovo je i9 najbolje rešenje od svih nabrojanih.

Neko je pominjao doktorat u svojoj struci. To je već zajebano da se postigne, sretao sam studente što imaju tikove i devijacije samo zbog teških ispita. Mogu tek da zamislim kako je na nivou doktorata kako je.

Dakle, to može doneti ozbiljne posledice. Treba čovek biti mnogo psihički stabilan kako bi bio spreman na velika odricanja, plus da ima jak karakter, kako bi sve to ostalo bez posledica.

Na silu i uz mučenje se sve može postići, ali ***** ti to.

Back