LSV ponovo traži osnivanje policijske uprave za Vojvodinu

Na kraju će biti kao s Kosovom, reći će da nema šanse da predaju Zemun i Batajnicu Vojvodini i slaviće to kao pobedu. :hahaha1:

Pa to nije Vojvodina? sada sam video na karti..

Map_of_Serbia_%28Vojvodina%29.PNG

Uf kad vidim ovu profesorku srpskog jezika i književnosti, tako mi zaigra srce. Uf, što je tupavija to mi je privlačnija. :per:

Sedam godina nam govore da je to separatizam. Niko ne govori da je separatizam to što Beograd ima zasebnu policijsku upravu, koja brine o bezbednosti Beograđana i Beograđanki, ali nam govore da je separatizam ako bi Vojvodina imala zasebnu policijsku upravu koja bi brinula o bezbednosti Vojvođanki i Vojvođana", izjavila je Jerkov, a prenosi radio "Pančevo".

Beograd ima policijsku upavu isto kao što ima i Pančevo i Novi Sad i svaki grad u Srbiji.

Pozivanje na rušenje ustavnog poretka Srbije? :think:

izmena ustava kroz zakonom utvrdjenu proceduru nije poziv na rusenje ustavnog poretka.

poziv na rusenje ustavnog poretka je ono sto ti radis - pozivas na nasilno odvajanje severnih delova Srbije.

Ustav Republike Srbije ne dozvoljava odvajanje bilo kojeg dela Srbije na bilo koji nacin - ali dozvoljava promenu ustava kroz zakonom utvrdjenu proceduru.

ja se zalazem da se kroz ustavom legalnu proceduru glasanjem u parlamentu Srbije ukine AP Vojvodina i sve njene institucije, kao drustveno nepotrebne i beskorisne radi racionalizacije troskova budzeta Srbije.

problem je sto vecinska Srbija to ne dozvoljava. I AP Vojvodinu cemo ukinuti jer samo trosi drzavne pare a nikakav rezultat nema.

Naravno sve u skladu sa ustavom.

Ukidanje AP Vojvodine i otpustanje gologuzije i paraziterije AP Vojvodjanerske
Kako nema rezultata ??
samo što rezultati mogu da budu i pozitivni i negativni, to je ono šta zabrinjava... dakle negativni rezultati..

izmena ustava kroz zakonom utvrdjenu proceduru nije poziv na rusenje ustavnog poretka.

poziv na rusenje ustavnog poretka je ono sto ti radis - pozivas na nasilno odvajanje severnih delova Srbije.
Ne postoji severna Srbija, već Vojvodina. Po Ustavu. :D
Izdajniče antisrpski. :bljak: Gori si od predsednika i ostalih u vladi... Odričete se pola Kosova, negirate Vojvodinu... A ostaćete praznih šaka. U stvari, imećete samo jednu zanimaciju tim šakama... :rotf:

Kako nema rezultata ??
samo što rezultati mogu da budu i pozitivni i negativni, to je ono šta zabrinjava... dakle negativni rezultati..

pa mislio sam na pozitivne rezultate naravno.

Inace LSV moze da trazi sta hoce, sustina je da za to sto oni traze nema vecine i samim tim mogucnost za realizaciju njihovih zelja je nikakva.

A oni to verovatn traze jer im treba da Canak moze da bije nekaznjeno koga hoce i kad hoce sa svojim tabadzijama.

Ne postoji severna Srbija, već Vojvodina. Po Ustavu. :D
Izdajniče antisrpski. :bljak: Gori si od predsednika i ostalih u vladi... Odričete se pola Kosova, negirate Vojvodinu... A ostaćete praznih šaka. U stvari, imećete samo jednu zanimaciju tim šakama... :rotf:

geografski to je severna Srbija.

isto kao sto je kosovo i metohija - juzna Srbija.

verovatno si imao keca iz geografije u skoli pa to nisi znao

serbia-road-map.jpg

Back