LOVE

ja posto sam ostao bez love otisao sam do apoteke i kupio konac za zube...imao sam 5 evra sada ih vise nemam... :D :D :D al barem su zubici cisti...za popodnevno "grickanje" :p

chika_doktor:
ja posto sam ostao bez love otisao sam do apoteke i kupio konac za zube...imao sam 5 evra sada ih vise nemam... :D :D :D al barem su zubici cisti...za popodnevno "grickanje" :p

Ja to nikada u životu nisam koristila (sad nek ti je muka al' tako je) :lol:
Ja bi za 5 evrića pre kupila buket cveća - hebo konac imaš četkicu al' dobro da ne kvarim... Baš zdrava investicija :D

Kapri farmerke, to mi bas treba. I neki veš, i to mi baš treba :-) Ako ostane (a sigurno neće ostati :-? ) mogla bih i neke papučice ili sandale. Pedikir i sređivanje kose mi je neophodno, to se podrazumeva. Ako ćemo da se luksuziramo, onda mi treba i nanogica :-D I neke knjige...odoh da opljačkam banku :-D

Jao, vidi ovu temu; a ja napisala na gerijatriji. Crko mi mobilni, pa htela-ne htela, to mi je sledeća investicija...
A tako sam planirala da kupim digitalni aparat:cry: Moraće malo da sačeka:-(

Ne mogu da verujem - razmisljam vec nekoliko minuta i nista mi ne pada na pamet...sve sto mi je trebalo nakupovala sam u poslednje vreme tako da nemam nisat u planu...ok, idem u Jugu za par dana tako da moram kupiti karte

Pa, odvajam pare za popravku mobilnog, tako da bi mogli reci da planiram sebi da kupim bluetooth :lol:
Trebaju mi neke cipelice sad za ljeto, za dnevnu varijantu.
Takodje napravila sam ciscenje ormara, odvojila sve sto NECU vise da nosim, pa bi mi dobra dosla jedna generalna kupovina garderobe :roll:

mackica ns:
Jao, vidi ovu temu; a ja napisala na gerijatriji. Crko mi mobilni, pa htela-ne htela, to mi je sledeća investicija...

E, исто!
Планирала дигитални апарат, ал ми овај нови телефон толико иде на живце да сам решила да га мењам за неки бољи...па сад отпада апарат....на неко време....:-(

mackica ns:

pa kupi telefon koji objedinjava obe funkcije..barem danas to vise nije problem...dodatna prednost je sto mozes i na internet i mozes da snimas prakticno koliko hoces..npr sony k900i...

0.872906001107865820_bmw_uvod.jpg

ofuc'o mi se malo auspuh, pa moram da menjam
moram i fotoaparat da kupim, posto je def. crko...od sitnih dilera fotografa, pa jbga, treba mi 500 orja samo za njega...:roll: :roll: :roll:

baš sam juče kupila nakit:lol
kupila sam prsten,minđuše,narukvicu i fenomenalan lančić sa još lepšim priveskom.
sada idem u grad da vidim jednu drugaricu...a možda i još nekoga,a queen?
i da kupim ako nađem neke elegantne papuče.
neću sandale hoći ravne papuče.
i ani kupaći ovaj xs koji sam joj kupila spadaju joj gaćice:(
ako nemaju u benetonu xxs...po pi zde ću.
eto.
idem da trošim pare. baš sam raspoložena još od juče.
i sve ću da slikam da se hvališem:p

Što? Pa baš ti je dobar auspuh :D

Sinoć sam slagala slike - uzela kod Kineza albume - one velike gde se lepe slike, 250 kinti jedan; i sve što je bilo ukutiji popakovala sam; Nisu baš nekog kvaliteta ali ubeđena sam da se ti isti u knjižarama prodaju po 800 :shock:

Narezala sam i slike s digitalnog - danas ću da odnesem da mi urade i te, ima 460 fotki baš me zanima kolko će da mi traže za to.

Digitalni fotoaparat. To mi treba. Za česta putovanja, i pomalo za posao.

Valjda će biti Canon, mislim da košta oko 500 €... ne razumem se u tematiku, a od posla ne stižem da obiđem radnje.

- Nocna krema
- mleko za skidanje sminke (Ovo sto trenutno koristim mi iritira kozu)
- par majica
- samodrzece najlon carape

inace bih trebala jos da se iskesiram za kozmeticara, frizera i karte.

Back