Idem tako Brankovim mostom, petak je vece, a uputio sam se ka Zemunu. Posto sam bio u skroz levoj traci, a treba da skrenem desno ka uscu, preticem jeep i kad sam usporio zbog krivine, lik krene da mi trubi, kao da sam mu kevu ubio, ja mu posaljem jednog labuda

I nastavim... Posto je prostrana ta ulica kojom idem, kapiram da je lik imao poteskoca da me stigne, a ja nisam ni izvalio da me juri... I stignem tako ja do hotela Juge i vidim mentol me iseca i usporava. Posto je lik blago retardiran, ja ga preticem i stajem prvi na semaforu. On izlece u traku koja je u suprotnom smeru i uperi u mene 2 prsta, glumi neki pistolj. Ja sam bio u fazonu wtf, sta on misli da ja ne kontam da su to 2 prsta, mogao bi mami svojoj da ih ... jelte, bicu pristojan ipak je ovo javni medij komunikacije ;p Enivej gledam sirovinchinu i kapiram kako blefira, glumi kao da ce da me isece i pomislim u tom trenutku, kako bi mu lepo legla neka murija sada...
Kad ono sa druge strane, patrolna kola staju i trube mu... Gledam lika, gleda ga opet i moj labud... Meni se upalilo zeleno i ja elegantno produzim dalje, dok se dijabola zamajavala sa pandurima... You sir, have just won, RETARD OF THE MONTH! To bi bilo to za april, videcemo ko ce biti kandidati u narednim mesecima, pa cu na kraju godine objaviti pobednika

Shokovi...