Love-fotos

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
P1078786_resize.jpg

:heart::heart::heart:

----------------
Now playing: Pamela Williams - Amber Skies (Absolutely Smooth Jazz - S K Y . F M - the world's smoothest jazz 24 hours a day)
via FoxyTunes

@my world, mozda je moglo da pomogne da se tema ne pretvori u galeriju sa fotografijama raznorazne hrane da si postavio-la u prvom postu arhetip fotografije koja se odnosi na ovu temu... jerbo, ljubav vazda jeste raznolika i sharolika a onda i preshirok pojam...

@Dulle, ne lazi...

MyWorld, nemoj da se ljutis, ljudi vole mnogo razlicitih stvari i lepo su poceli stavljati slike na tvoju temu.
Da si kojim slucajem stavila neku fotku tipa zaljubljeni par, njihove siluete naspram prelepoga zalaska sunca na plazi, ili nesto tipa on/ona gleda sliku i tesko tesko uzdise, ili...bla ...bla...se vole, podstakla bi da i ostali ucesnici stave slike kakve si ocekivala da vidis ;)

Dakle... Dragi moji Forumasi, posto me u prosloj temi niste razumeli kakve slike zelim da postavljate, i... posto se par njih bunilo zbog mog izraza "Pa onda je`ite hranu", zelim da se izvinim zbog toga jer je stvarno zvucalo idioski, ali tek sam kasno uvidela na sta je licila ta moja poruka.

Nego, da ne skrecem ja sa teme, bilo bi pozeljno da postavljate slike zaljubljenih, prikaze romantike... Dakle, sve ono u sta svrstavamo rec LJUBAV...

Da Vas ja ne davim, krecite u akciju....
A da... moram i primer da Vam ostavim!!!

Prilozi

• 2s7hpw5.jpg
    2s7hpw5.jpg
    49,7 KB · Pregleda: 7
  • baciohc3.jpg
    baciohc3.jpg
    39,2 KB · Pregleda: 6
  • 24599822_Strast.jpg
    24599822_Strast.jpg
    12,9 KB · Pregleda: 4
  • 1346990ai2.jpg
    1346990ai2.jpg
    19,2 KB · Pregleda: 4
  • 0190007291ie5sq0.jpg
    0190007291ie5sq0.jpg
    39,3 KB · Pregleda: 5
Dakle... Dragi moji Forumasi, posto me u prosloj temi niste razumeli kakve slike zelim da postavljate, i... posto se par njih bunilo zbog mog izraza "Pa onda je`ite hranu", zelim da se izvinim zbog toga jer je stvarno zvucalo idioski, ali tek sam kasno uvidela na sta je licila ta moja poruka.

Nego, da ne skrecem ja sa teme, bilo bi pozeljno da postavljate slike zaljubljenih, prikaze romantike... Dakle, sve ono u sta svrstavamo rec LJUBAV...

Da Vas ja ne davim, krecite u akciju....
A da... moram i primer da Vam ostavim!!!
vidi ovo :)
foto.gif

[url]http://forum.krstarica.com/threads/187536[/URL]

1. AUTENTIČNOST FOTOGRAFIJE:

Ovaj podforum Fotografija od nedavno je prešao iz sekciji "Hobi" u sekciju "Umetnost i Kultura". To je urađeno zato da bi se podigao kvalitet prilaza pojmu fotografije, a samim tim kako bi se pokazalo da fotografija nije samo pojam "vidi i snimaj" (snapshot). Vremenom se pokazalo da se ovde okupljaju ljudi koji se uglavnom amaterski bave fotografijom. S toga je bitno da fotografija koju postavljate bude vaše lično autorsko delo.
Kada postavljate svoje fotografije na forum izaberite one za koje smatrate da se na neki način izdvajaju kvalitetom od ostalih.
Svaka fotografija bi trebala da ima kratki tekstualni opis gde i kada je nastala. Poželjno je da fotografija sadrži EXIF, što naručito važi za nove članove. EXIF je ugrađena dodatna informacija o fotografiji, zabeležena tokom snimanja fotografije, a sadrži razne informacije o postavkama fotoaparata i ekspozicije. Uglavnom svi od popularnih programa za obradu fotografija na računarima u mogućnosti su pročitati te informacije, no većina ih nakon eventualne obrade fotografije pri ponovnom čuvanju te informacije gubi. Zato se trudite da fotografije postavljate sa EXIF-om. Ovo se naručito odnosi na nove članove. Ukoliko se EXIF pri obradi izgubi, bilo bi poželjno da vi istaknete neke osnovne informacije o fotografiji, kao što su: koji ste fotoaparat koristili, otvor blende i vreme expozicije, ISO itd...

Edit by danez 01.01.2009. Ako Vam se neverovatno mnogo dopadnu tudje fotografije koje ste negde videli, toliko da biste to podelili na ovom podforumu, molimo Vas da uz sliku koju zakacite date i link ka internet strani sa kog je slika preuzeta ili date informaciju ko je autor fotografije. Hvala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back