Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
Meni najsladji deo lov 
Nekako mi nije slatko ako riba muva mene.
Nemam nista protiv ali nije mi zadovoljstvo

Nekako mi nije slatko ako riba muva mene.
Nemam nista protiv ali nije mi zadovoljstvo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U stvari, najlepša je ta igra lova. Nije važno ko koga lovi, važno je da igra traje (što duže, to bolje jer kad dobiješ to što želiš, pitanje je da li će ispuniti očekivanja).
Glasam za igru jer volim da se igram!![]()
Pljus, foliraš da ne znaš da flertuješ. A kuma te samo prati iz prikrajka![]()
sama sam sebe iznenadila, vjeruj mi, al kad bi mi se priblizio bila bih smotana, ukocila bih se od straha.![]()
U stvari, najlepša je ta igra lova. Nije važno ko koga lovi, važno je da igra traje (što duže, to bolje jer kad dobiješ to što želiš, pitanje je da li će ispuniti očekivanja).
pa ja volim igru macke i misa u svim sferama zivota
A narocito izmedju mene i zene (rimuje se morao sam)
Nekako mi je ta napetost,leptirici u stomaku,neizvesnost hoce li ili nece samnom strasno privlacna![]()
Draga moja, potrebno je samo da on za tebe bude inspirativan. Za pet minuta ćeš se snaći, trast mi![]()
a što volem kad neće..pa onda ukapira da sam joj celi svet..
milina..inače lovom se ne bavim..ja sam humanista..u duši a i šire..o dubini drugi put.
Foliram da sam plen, a u stvari sam lovac, to ti je neka moja igra.
Osim toga, tužno mi je da budem nečiji plen. Bolje da ja njega ulovim nego on mene. Ako on ulovi mene, osećam se nemoćno a taj osećaj baš ne volim.
Ebi ga, ni sama sebi nisam jasna![]()
u lov idem samo kad je sezona lova na Elmere![]()
sama sam sebe iznenadila, vjeruj mi, al kad bi mi se priblizio bila bih smotana, ukocila bih se od straha.![]()