LOVAC I PLEN

(ili neka moja razmišljanja o životu inspirisana ko zna čime)

LOVAC I PLEN

Vazda bilo a i biće
I lovaca a i plena
Pa kad lovcu padne mrena
Tad se stušti naspram plena.

Plen je kao, svaki drugi
Tih, uplašen pa tad beži
U većini slučajeva
Lovac reži a plen beži.

Jednom tako podje lovac
Sav uzbudjen lovnom strašću
Uvek on je pod tom vlašću
Danju, noću....ma kad hoćeš.

Vide lovac prepelicu
Sitnu, nežnu lepoticu.
Pogledi se susretoše
Lovne misli probudiše.

Prepelica, čudna ptica
Sićušnica, malenica
Oka milog , glasa tihog
Al pogleda neumitnog.

Gledala je tako lovca
Al’ bežala ona nije
Instikt joj je govorio
Da taj lovac snove snije
Neće njene da ubije.
Stane ona hrabro, mirno
Na megdan tom lovcu strašnom
Malo srce prepelice
Uplašeno, prestrašeno.

Gleda i on začarano
Sav zaveden i zatečen
Zavodnica prepelica
Čas je žena, čas je ptica.

Prepelice djavolice
Ajde dodji, pridji, hodi
Kakva si mi lepa, mila
Žao mi je kad bi bila
Jošte jedna recka gruba
Na kundaku puške moje
Zato ajmo sad oboje
Pa nek svirci sada svire
I cigani u daire
Nek se pije, nek se igra
A ti si mi kao čigra.

Čudan život, čudan tvorac
Ko je sada plen, a k’o lovac?

OJHAAAAAA

RiadaT.;bt93837:
Ljiljce,nemoj da se sad vadis....sve si ti ovo zakuhala.....cisto mi zao zxy i corto m-a:zcepanje:
mani ti analitiku i sintetiku....vidis da je ovdje u pitanju musko JA....
p.s. pisi drugio dio pjesme....kad je bal nek je maskenbal:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Mora da se i tebi svidja ono pod 3.Eh dobra stara vremena.I kad argumenata imao nije mogao je uvek ženu da bije .A danas...sve žene sudije,zakone skrojile muško ja uštrojile ..:(

zxy;bt93842:
Mora da se i tebi svidja ono pod 3.Eh dobra stara vremena.I kad argumenata imao nije mogao je uvek ženu da bije .A danas...sve žene sudije,zakone skrojile muško ja uštrojile ..:(

Ej, ja mrzim raspravku ako debelo ne vuče na zaebanciju :mrgreen:
Pa što ste dozvolili da budete uštrojeni a? Kad me vučeš za jezik.....takve argumente ne priznajem..žene krive jer su muški pristali na štrojenje....:rtfm:
čak nemaju više snage ni da bezrazložno biju a Z za tim vremenima žali....

Poslednja izmena:
LJILJA MMM;bt93846:
Pa što ste dozvolili da budete uštrojeni a? Kad me vučeš za jezik.....takve argumente ne priznajem..žene krive jer su muški pristali na štrojenje....:rtfm:
Ich uštrojili? Ich Ich....Ich!..........Ich...........Z vežbam malo nemački.....

LJILJA MMM;bt93846:
Pa samo se ti Ljiljo ozbiljno raspravljaš mi se drugi baš zabavljamo tek dinamike radi malo ubadamo.Al ti ozbiljno shvati sve i gle šta reče.Pa dal stvarno misliš da su muški tako propali.E pa sad nam baš izazov u lice baci.Ona stvarno misli bog te e pa žaliću se Maci.

zxy;bt93850:
Pa samo se ti Ljiljo ozbiljno raspravljaš mi se drugi baš zabavljamo tek dinamike radi malo ubadamo.Al ti ozbiljno shvati sve i gle šta reče.Pa dal stvarno misliš da su muški tako propali.E pa sad nam baš izazov u lice baci.Ona stvarno misli bog te e pa žaliću se Maci.

Dobro.......ja sam preozbiljan a vi niste propali nego se folirte
Maci da se žališ.......pa ti si baš našo crkvu u kojoj ćeš se moliti :zcepanje: taj ne priznaje da je pobedljen a kamoli uštrojen....
I muški su pametni, nije da nisu....imam jedan već napisan tekst na temu muškog savetodavstva....kako se oni solidarišu kada ih napadne zvocavo žensko...već rekog gagi da ću napisati tu priču....čeka objavljivanje :mrgreen:

LJILJA MMM;bt93851:
Dobro.......ja sam preozbiljan a vi niste propali nego se folirte
Maci da se žališ.......pa ti si baš našo crkvu u kojoj ćeš se moliti :zcepanje: taj ne priznaje da je pobedljen a kamoli uštrojen....
I muški su pametni, nije da nisu....imam jedan već napisan tekst na temu muškog savetodavstva....kako se oni solidarišu kada ih napadne zvocavo žensko...već rekog gagi da ću napisati tu priču....čeka objavljivanje :mrgreen:
DA, cekam...:think:zivo me zanima...;) Ovde se rasprava zahuktava...a noc se blizi...Nema ni nocas ranog leganja...:dash::think:

gagili48;bt93854:
DA, cekam...:think:zivo me zanima...;) Ovde se rasprava zahuktava...a noc se blizi...Nema ni nocas ranog leganja...:dash::think:

pa sad sam u problemu...da li da postavim tu priču ili drugi deo pesme što tek treba da napišem.....:think:
nemoj da čekaš....neće biti večeras....jako sam umorna...sutra ujutru :zag:

Mislim da je kombinacija razum i nerazaum neodrživa, uvek pobedi Nerazum Dva nerazuma su manje zlo, nekako se potru i to je OK , dva razuma nistu ništa bolja od dva nerazuma. E sad umetnost skladnog odnosa je naterati muškarca da što duže bude nerazuman ili ženu da bude razumna svejedno.

Poslednja izmena:
Corto M;bt93857:
Mislim da je kombinacija razum i nerazaum neodrživa, uvek pobedi Nerazum Dva nerazuma su manje zlo, nekako se potru i to je OK , dva razuma nistu ništa bolja od dva nerazuma. E sad umetnost skladnog odnosa je naterati muškarca da što duže bude nerazuman ili ženu da bude razumna svejedno.

stvar je u kompromisu i u tome koliko umeš da osetiš, razumeš i pročitaš onog drugog i da odvojiš bitno od nebitnog. I razum i nerazum postoje i kod jednih i kod drugih. Život udvoje su dva paralelna puta....svako ide svojim ali su tu, vide se...pa jedan malo požuri, onaj drugi ga sustigne ali su uvek u vidokrugu.A li se puno rastave više se ne sastaviše jer se ne vide....bar je moje iskustvo takvo te na osnovu njega i pišem.

Na stolu sa tri noge bez i jednog čavla sastale se da prizivaju Muško JA da prizivaju Muško JA
U tren se ispililo tako treptale su okice od miline
i gojile su ga i šopale da što pre poraste
kad je došlo vreme klanja njima bilo žao iako voliše njegove čvarke
rebarca a bogami i ostale poluproizvode.
Progovara jedna: Ako ga sad ne fiknemo porasti će ko Gozila progutat će i grad i sex:mrgreen:

Poslednja izmena:
Corto M;bt93860:
Na stolu sa tri noge bez i jednog čavla sastale se da prizivaju Muško JA da prizivaju Muško JA
U tren se ispililo tako treptale su okice od miline
i gojile su ga i šopale da što pre poraste
kad je došlo vreme klanja njima bilo žao iako voliše njegove čvarke
rebarca a bogami i ostale poluproizvode.
Progovara jedna: Ako ga sad ne fiknemo porasti će ko Gozila progutat će i grad i sex:mrgreen:

Zaključak:
1. Muško JA je svinjče, po rečima pisca gornjeg posta, samosvesnost je vrlo važna stvar
2. Ženski rod je itekako svestan postojanja Muškog JA te ga tovi znajući da će Muško JA da jede, jede, jede.......proždrljivo je i sklono gojenju....ne daj Bože da je od ponudjene hrane nešto odbilo
3. Eliminacija....analizirajući situaciju, žene rešiše da je tako gojazno i od debljine deformisano Muško JA, na čijoj se psihi već vide ogromne negativne promene, da ne pričam o tome koliko Muško JA pati, eliminišu iz svojih života a sve u cilju da mu skrate muke.....a vala i svoje. Cilj, plan, put do cilja....mora se nešto i žrtvovati na tom putu a ne samo jesti.
Zato su žene tvigi a debelo Muško JA pripada prošlosti :manikir:

Ova feminizirana civilizacija bez pravog muškog ja i njegovih odlika rodiće monstruma.Pa videće jasno Ona šta je ulovila a sada dok lov još traje nek likuje :mrgreen:

zxy;bt93875:
Ova feminizirana civilizacija bez pravog muškog ja i njegovih odlika rodiće monstruma.Pa videće jasno Ona šta je ulovila a sada dok lov još traje nek likuje :mrgreen:
Ko je kriv sto je nestalo pravo musko JA?Ili se mozda u misju rupu skrilo,od straha da ne bude ulovljeno....:zper:

RiadaT.;bt93876:
Ko je kriv sto je nestalo pravo musko JA?Ili se mozda u misju rupu skrilo,od straha da ne bude ulovljeno....:zper:
Pa isti slučaj kao sa Adamom i Evom.Eva ulovila djavola pa zagrizla jabuku a Adam odreče se svojih principa i podje za njom.To i danas radi i ona i on .Ko je lovac,ko je ulovljen ? znam da smo svi toga plen:ok::(

Back