LOV NA SRBE

Verko11:
Ја имам довољно времена да вам не дозволим просипање антисрпских глупости, а онај који нема времена будите убеђени да он има доста времена да све ваше антисрпске налогодавце стави сутра иза решетака

Брате ови секташи имају времена јер их Сорош плаћа.
Пусти их крају. Немају довољно мозга да виде истину и то ти је.

urospo:
Ha...kako se pojedinici sami prepoznaju, iako nigde nije spomenuto njihovo ime...zanimljivo :wink:

Јел то на мој рачун. :shock:

Границе
Границе између православља и јереси су исписане крвљу.
(Старац Јероним Светогорац)

Непријатељи
Живи у миру не само са својим пријатељима, већ и са својим непријатељима; али само са својим личним непријатељима, не и са непријатељима Божијим.
(Св. Теодосије Кијевских пећина)

Постављајући овај топик нисам ни слутио да Кумровачка лешина, има толико присталица међу Србима. А читајући небулозе кратковидих, зомбираних и надасве србождеру оданих, подрепних мува, увиђам своју заблуду.
Ви који папагајски понављате слогане одрода србства, оличених у : Свилановићу, Драшковићу, Кораћу, Пешићки, Кандићки... (заиста је потребно велико спремање), само потврђујете ону Његошеву:" Бог вас клео погани изроди..."!
А да сте изроди то сами доказујете, само... Бојим се да ваши зомбирани мозгови нису у стању ни растумачити Његошеву клетву.

urospo:
Бл:
Јел то на мој рачун. :shock:

Nije Bl na tvoj racun, valjda si i sam primetio da cime se spomene antisrpstvo i sl. pojedinci se sami javljaju sa komentarima iako nigde nisu spomenuti....

Ок. Зезнуо сам се.
Има гамади. Него шта је са Михајлом, добар Србин неки.

Непријатељи
Љуби непријатеље своје, непријатеља Божијих се гнушај, а непријатеље Отачаства сатири. (Св. Филарет Московски)

Борба
Борећи се (данас) за Крст Часни ти се бориш за једини прави пут живота, за једну живу истину, и за једини истинити живот (...) А ко год се за то бори, ако и умре живеће, ако и погине победиће.
(Св. Николај Жички)

urospo:
Nije Bl na tvoj racun, valjda si i sam primetio da cime se spomene antisrpstvo i sl. pojedinci se sami javljaju sa kontra-komentarima i "odbranama" iako nigde nisu spomenuti....
A jel si ti primetio da kada se za nekog kaze da je "patriJota" buljuk vas "patriJota" se javljate :lol:

Pa i iako je bilo takvih slucajeva, opet je ta pojava mnogo redja, nego sto je to slucaj sa ovde dokazanim antisrbima...koji se odmah javljaju u odbranu, cim se pomenu takve reci...

Uostalom, da nije nas, ovde bi glavna rasprava bila o tome da li "gey" brakovi treba da se sklapaju u opstini, ili je to potrebno uraditi i u Crkvi, da li da Kosovo postane nezavisno ovakvo kakvo je, ili mu dodati i bujanovacki okrug...i slicne velike dileme mladih demonokrata...

:D

Ahahahahahaha, bas me lijepo nasmija ova tema...
Salu na stranu, koliko ludjaka hoda ovom zemljom, jos malo ce se pomjeriti granica izmedju normalnog i nenormalnog... A i u skolama ce, bojim se, inkluzivno obrazovanje postati dominantno... :?
Cujete li vi sebe dok tako zapjenjeni trabunjate o srpstvu, znate li na sta licite...???
Tuzno je samo sto ste tako retrogradni, ujedno i najglasniji... Ali, tako je to obicno bivalo i u istoriji - kad budale zavladaju, pametni se povlace i cute... :?

Btw. dobra je ova agresivna kampanja za istina.at...
Ljudi je primijete, a samim tim neko ce se i upecati...

Verko11:
Па, ако поштујеш Андрића, ућути једном, не галами толико и не млати празну сламу.
Паметни ћуте и раде. Погледај газдарице сама http://www.istina.at и видећеш да тамо нико не галами као ти овде што чиниш онако фрустрирано, како то чине све незадовољне, хистеричне газдарице на које се нико паметан не осврће.
:lol: Cuj ga, prica o galamljenju a njegovi postovi boldovani, font 18, i dugacki metar...

Verko11:
Моји постови су "болдовани" због вас слепаца над свим слепцима, јер чак и слепци из авиона виде трагедију у коју сте гурнули Србију. Зато вам треба, чак и у боји, нацртати сваку реч!

Pa ako smo slepci onda dzabe troshish svoje dragoceno vreme otvarajuci nam oci iz tebi lepe i ciste, uredne Austrije... sa mnogo kesha u dzepu i nekoj velikoj bembari...
Najbolje da dignesh ruke od nas slepaca i posvetish se ljudim tvog nivoa i tvoje "visoke inteligencije".

Gazdarica:
Tuzno je samo sto ste tako retrogradni, ujedno i najglasniji... Ali, tako je to obicno bivalo i u istoriji - kad budale zavladaju, pametni se povlace i cute... :?

Btw. dobra je ova agresivna kampanja za istina.at...
Ljudi je primijete, a samim tim neko ce se i upecati...

Истина је једини лек за све изгубљене. А колико видим, највише изгубљених је управо у престоном Београду. Дал' због оног силног бетона, ил' због лоше траве, тек чист антисрбски град.

А газдарици поручујем: сврати понекад у цркву, поклони се Свевишњем, можда ће имати милости и за тебе грешну и вратити ти памет коју си негде загубила.

Verko11:
Пророче, човече, шта ће ти Сотона у Цркви? И сам знаш да ђаво бежи од Крста! :lol: :lol: :lol:

Као Хришћанин осећам дужност да све иѕгубљене призовем ИСТИНИ!
Као националиста... Хммм, Истину бих завео Милошевом гвозденом руком.

Je li proroce, da li ti to zagovaras mijesanje crkve u poslove drzave...???
Ili hoces reci da su pravi Srbi, jedino oni koji idu u crkve...???
Ili je formula zapravo ova: radikal + (kvazi)vjernik = dobar Srbin...

Gazdarica:
Je li proroce, da li ti to zagovaras mijesanje crkve u poslove drzave...???
Ili hoces reci da su pravi Srbi, jedino oni koji idu u crkve...???
Ili je formula zapravo ova: radikal + (kvazi)vjernik = dobar Srbin...

"Срб је Христов радује се смрти", клицао је ђакон Авајум, носећи зашиљени колац и одбацујући туђу веру, која је требало да му сачува овоземни живот.
Нема Србина ако није и ПРАВОСЛАВАЦ и СветоСасвац! Напросто, то је душа и биће Србиново.
А што ми приписујеш радикализам... Нисам никада припадао ни једној странци (нити ме било која привлачи), једноставно, ја сам за Србију, националну државу србскога народа. Ако питаш за мањине; све оно што је по међународним нормама, ни длаку мање, али ни длаку више.

A, ko si ti da to odredjujes?
Ko ti je takvo pravo dao...???

Molim te za ozbiljan odgovor, bez crkvenih fraza, jerBo one ne ulaze u moj ateisticki mozak...

Btw. Ako nisi radikal ili njihov simpatizer, zasto si se osjetio prozvanim u mom prvom postu na ovom topicu...?

Gazdarica:
A, ko si ti da to odredjujes?
Ko ti je takvo pravo dao...???

Molim te za ozbiljan odgovor, bez crkvenih fraza, jerBo one ne ulaze u moj ateisticki mozak...

Btw. Ako nisi radikal ili njihov simpatizer, zasto si se osjetio prozvanim u mom prvom postu na ovom topicu...?

Идемо редом да неби било забуне. Јеремији Брдђанину(то ми је право име), нетреба нико давати права да би знао шта је добро за Србију. Како су моји часни претци знали жртвовати себе за слободу Србије, тако и ја сматрам да имам право тражити своју националну државу.

Поштујем твој атеистички приступ (боље и то но истант верници), а моје гледање на србство је субјективно и никога не угрожава. Не припадам људима који на силу намећу своје идеје.

Ниси ми засметала ти, но твоја изјава:"Tuzno je samo sto ste tako retrogradni, ujedno i najglasniji... Ali, tako je to obicno bivalo i u istoriji - kad budale zavladaju, pametni se povlace i cute..."
Зашто мислиш да људи који Србију сањају као државу Срба (националну), као што је уосталом случај и са скоро свим државама у Европи, имају назадне идеје?

Ljudi shvatite da je nacionalizam vrlina svakog naroda.

Nema naroda u Evropi, gde ogromna vecina ljudi nisu nacionalisti.Svedjani, Nemci, Francuzi, i svi ostali, se ponose time sto su nacionalisti, iako su im drzave u skoro svim svetskim globalistickim institucijama i sistemima.Oni ipak civaju tradiciju, veru, nacionalni indetit, za svoj narod misle da je najbolji, a tudje samo postuju i to samo radi interesa.

Pa cak i muslimani u Bosni koji su proglaseni komunistickim rezimom, narodom tek pre 30 godina se ponose i dice nacionalizmom.O hrvatim da i ne govorim....i nikom ne smeta, niti se iko buni u Evropi sto ce oni takvi u EU....cak naprotiv, mnogi ih bas zbog toga i postuju.

Ali zato je u Srbiji nacionalizam nepojmljiv za danasnje demonokrate, oni bi radije u Evropu kao lutke ispranih mozgova...oni cak izjednacavaju nacionalizam sa fazimom i drugim glupostima....Pitam se ponekad da li oni uopste i znaju sta je i sta predstavlja nacionalizam kad toliko kidisu na njega.

Srbin je jednostavno sudbinom predodredjen da bude nacionalista, Srbi su nacionalisti bili u proslosti kroz vekove, to ih je zapravo sacuvalo i odrzalo s obzirom gde zive, medju kojim narodima zive,i kroz sta su sve prosli u proslosti.

Istorija se ponavlja, ciljevi su isti, ali metode su mnogo drugacije......i zato Srbin hteo-ne hteo mora biti nacionalista, inace uskoro vise nece da ga bude...i to je fakat....a mlade i ostale demonokrate kojima su mozak isprali sorosevi mediji, bas zbog toga sto bi oni i hteli da Srbije i Srba vise ne bude ili da ih bude samo u rezervatima, mocice samo kroz nekoliko godina da se stide sami sebe.Pa dal oni stvarno misle da neko iz Evrope na lepe oci finansira i organizuje nesto,a da za to nema interesa.

Hteo bih da zavrsim sa stihovima Dobrice Erica:

Prkosna pesma

Kriv sam sto sam neko
a ne niko i netko.
Kriv sam sto u doba opsteg srbobrsta
idem u pravoslavnu crkvu,
doduse poretko,
i sto se krstim ovako,
s tri prsta!

Kriv sam sto jesam
a treba da nisam.
Kriv sam odavno
sto stojim uspravno
i gledam u nebo, umesto u travu.
Kriv sam sto se drznuh protiv krivde,
kriv sam
sto opet slavim svoju krsnu slavu!

Kriv sam sto pisem i citam cirilicom,
kriv sam sto pevam, smejem se i psujem
a ponekad i lajem.
Kriv sam i priznajem
da ne znam sto znam i da znam sto ne znam.

Kriv sam, i da zavrsim
s najvecom krivicom,
(pre nego sto se zacenim od smeha)
kriv sam tvrdoglavac
sto sam pravoslavac
I svetosavac i sto ne verujem
u sveti zlocin i oprostaj greha!

Kriv sam i gresan
dakle,
sto postojim
i kad vec postojim i jos drsko stojim
sto bar ne priznam da ne postojim!