Lotoooo :D

E al nije mi jasna ta fora kao zavrsio bih fax..misim sto..radi dizanja samopouzdanja:dontunderstand:skolovanjem od 10god ne mora da znaci da ces novac pametno uloziti a 1000% se neces baviti onim sto zavrsis..imo novac ili ne

A vi ste svi izgleda zaboravili na taxu,tj porez koji vam drzava uzima na dobitku,a?
Odbij od tih 20miliona 20% i sta ostaje...16miliona....lopovi.

Znaci sta bi ja radio sa 16M evra....

5M bi potrosio....na...

Kucu iz snova,da je opremim i luxuzna kola(vise komada xD)

1M bi stavio u banku,da se kote....

3M na skolovanje(i sve uz skolovanje)...ostace i kusur od toga...

Ostatak bi ulozio u neki biznis....za zivot bez problema.

Steta sto nije stvarno. z:(

da dobijem neku basnaslovnu sumu na lotou, hm
prvo bih kupila firmu u nekoj svetskoj metropoli, čisto kad potrošim lovu, da razgranam sopstveni biznis
onda bih kupila stan u Beogradu
dala bih porodici koliko žele
za ostatak bih proputovala svet i potrošila sve na odeću, kozmetiku, nakit
jedno milionče dala bih siromašnima, ali avaj, lično bih im podelila.

p.s. malo bih probila budžet, no nema veze, moja mašta bira količinu nula

Pa ovako...prvo bih ostavila pare za skolovanje i stan mog brata...dala bih jos para roditeljima...dala bih nesto u dobrotvorne svrhe..a ostalo za mene...
od tog novca kupovala bih stanove po svetu za mene...naravno otavila bi pare za putovanja...:zskace: ..ne znam sta bih jos uradila...sigurno ne bih zivela u srbiji...

10 miliona bih stavila u banku i zivela od kamate hihi....(mala li je xD).....umm,1 bih dala roditeljima,(cisto radi reda :mrgreen:).....a preostalih 9 miliona bih ulozila u sopstvenu humanitarnu organizaciju koja bi se zalagala za gladne i bolesne u somaliji....eto tako.....

Pošto u Loto ne verujem jer su šanse za dobitak iste kolike i da sa 100m iglom ubodeš muvu u zadnjicu,preformulisaću to u Blackjack i prepoloviti sumu...Definitivno bi i zadnji evro stavio u Western Union(ne plašeći se zatvaranja banke zbog toga što su mi novci lako došli,pa je moguće da bi tako i otišli),gde bi keš stajao do mog punoletstva.Razmišljao sam o tome da ga strpam u babinu poljsku klonju koja ima poseban security system(tako što samim otvaranjem vrata padne drvena greda koja te može ubit')i ne radi već godinama,ali premalo je to mesta za takvo brdo para.Gde sam stao?A da,punoletstvo...Probao bi da završim školu ali se ne bi cimao kao sad,bez tih para.Čim bi napunio tih j**enih 18 godina ili završio školovanje,podigao bi 300000 ili možda više i zapalio probno par godina na zapad(a možda i produžio život tamo,ukoliko bi mi se svideli ljudi i geografski položaj mesta u kojem živim)u potrazi za"boljim životom",ne izigravajući"srBskog heroja"ili kakvog već velikomučenika.Bilo bi mi interesantno birati žensko za oplod(realno,svaka p**ka ima svoju cenu),a dobitkom dece bi brzo počeo da se kućim.Pare bi se krčkale,a u međuvremenu bi smislio šta ću raditi kada i ako ih nestane...

Digo bi nesto u papirnatom obliku, slikao i okacio na ovaj forum.

Inace, to sto imam gomilu ne znaci da moram da trosim na veliko. : /
Nastavlja se zivot samo sa vecim budzetom.

@Mile: Kako to mozes pare da stavis u Western Union? : /

Sad mozda je bila tema a mozda i nije...Kada bi ste dobili 7na loto(kada znam da je nemoguce)a nagrada je 20.000.000evra sta bi ste radili,ozbiljni odgovori ne fore otisao bih na havaje,kupio bih avion i td....
Ja na primer 5.000.000 bih dao mojima da zavrse kucu i drugu kucu.Ida rese finansiske probleme.A ja bih cuvao 10.000.000u banci a ostalo bih potrosio na fax,neka prikladna kola ne trebaju mi besna da budem kao frajer neki.I troskario bih polako.Kasnije bih otvorio firmu i tako... :)

Pa, prvo bih deset miliona ustekao u neku Svajcarsku banku...A sa ostalih deset...
Kupio kucu u Filadelfiji, neki elegantni autic, otisao jedno mesec dana negde da iskuliram, a posle bih pokrenuo neki privatni biznis.A dao bih i neku kintu mojima...

@Mile: Kako to mozes pare da stavis u Western Union? : /
Nije da sam kakav stručnjak ili ekonomista,ali da bi prebacio tolike novce preko grane potreban je transfer jer zakonski nije dozvoljeno preneti veliku sumu(valjda ne više od 5000€,opet ni u tačnu cifru nisam siguran).Sad,meni je delovalo logično da moraju imati pare koje bi prebacili...Ako grešim prosvetli me,da i dalje ne ispadam glup.

Sad mozda je bila tema a mozda i nije...Kada bi ste dobili 7na loto(kada znam da je nemoguce)a nagrada je 20.000.000evra sta bi ste radili,ozbiljni odgovori ne fore otisao bih na havaje,kupio bih avion i td....
Ja na primer 5.000.000 bih dao mojima da zavrse kucu i drugu kucu.Ida rese finansiske probleme.A ja bih cuvao 10.000.000u banci a ostalo bih potrosio na fax,neka prikladna kola ne trebaju mi besna da budem kao frajer neki.I troskario bih polako.Kasnije bih otvorio firmu i tako... :)

kupila bi stan na Novom Beogradu,Vracaru...mojima bi dala pare da ne moraju da idu na posao...upisala bi neki privatni fakultet, kupila lepa kola...dala nesto u humanitarne svrhe...nesto i sacuvala...z:)

Back