fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
cenim trud, ali: Šta je puni set? Koliko puno setova želite? U popisu kombinacije brojevi nisu ni složeni po redu, tako da ja ne vidim ni koje su kombinacije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cenim trud, ali: Šta je puni set? Koliko puno setova želite? U popisu kombinacije brojevi nisu ni složeni po redu, tako da ja ne vidim ni koje su kombinacije?
Poklonu se u zube ne gledacenim trud, ali: Šta je puni set? Koliko puno setova želite? U popisu kombinacije brojevi nisu ni složeni po redu, tako da ja ne vidim ni koje su kombinacije?
A šta je onda to što kaže ljudima da nije mudro igrati kombinacije sa 7 brojeva u nizu? Može li se to malo i matematički 'doraditi'?Gubljenje vremena, ne postoji matematički/softverski metod koji može ev- igru pretvoriti u ev+ igru
Zgodna teorija bez ikakve praktične koristi!Lol svaka kombinacija ima iste šanse da izadje
Imaš ukupan broj brojeva u igri i broj brojeva koji se izvlače. Npr. 7 brojeva od 39, 5 brojeva od 35, 6 brojeva od 45 itd. Zatim, neki ne igraju 'obične' kombinacije, nego male sisteme: Tako za Loto 7/39 igraju 'sistemske' kombinacije od 8, 9.....do 17(19?) brojeva.
Ali ćeš teško da naučiš programiranje ako sve radiš u Excelu!Poštujem entuzijazam ali excel ovo isto može da uradi za sekund, na stranu što je tržište za ovako nešto nula
I šta ćeš onda sa toliko mnogo kombinacija? Ali, za početak nije loše!Апропо теме о лотоу коју сам данас отворио могао бих себи задати задатак да напишем програм који избацује комбинацију са збиром 138.
Успут, је л могуће онлајн уплаћивање?
To je tema: Ili ću generirati niz slučajnih brojeva u broju kombinacija koje mislim da igram, ili ću da suzim izbor uz određene 'filtere'? U drugom slučaju pushim glavni dobitak ako sam 'promašio' filtere', ali mi je VEĆA šansa za glavni dobitak ako sam ih pogodio.Не разумем твоје питање. То би ми више била вежба, већ сам ручно изабрао комбинацију коју ћу да уплатим.
Иначе, неће ти ни један програм избацити добитну комбинацију нити сузити много избор.
Tačno ali koliko shvatam ideja je da ovo neko koristiAli ćeš teško da naučiš programiranje ako sve radiš u Excelu!
Druže nema filtera i sužavanja, varijansa je BRUTALNA, čak i ako bi uspeo da napraviš sistem koji ti daje pozitivno ocekivanje (nemoguće) trebalo bi ti hiljade godina uplacivanja da vidiš profit.To je tema: Ili ću generirati niz slučajnih brojeva u broju kombinacija koje mislim da igram, ili ću da suzim izbor uz određene 'filtere'? U drugom slučaju pushim glavni dobitak ako sam 'promašio' filtere', ali mi je VEĆA šansa za glavni dobitak ako sam ih pogodio.
IMA filtera! Svi oni koji su do sada 'uboli' sedmicu, nisu to uspeli kombinacijom od 7 brojeva u nizu! Ako im se SLUČAJNO i uklopilo u sistem, bile su bez veze bačene pare! Davno ispričana priča, a jesmo li pogodili koje je filtere i anti-filtere najbolje koristiti?Druže nema filtera i sužavanja, varijansa je BRUTALNA, čak i ako bi uspeo da napraviš sistem koji ti daje pozitivno ocekivanje (nemoguće) trebalo bi ti hiljade godina uplacivanja da vidiš profit.
Loto je davno ispričana priča
Нису, али је вероватноћа да буде седам бројева у низу иста као и вероватноћа да та комбинација на коју су играли буде изабрана. Или није?IMA filtera! Svi oni koji su do sada 'uboli' sedmicu, nisu to uspeli kombinacijom od 7 brojeva u nizu! Ako im se SLUČAJNO i uklopilo u sistem, bile su bez veze bačene pare! Davno ispričana priča, a jesmo li pogodili koje je filtere i anti-filtere najbolje koristiti?
Verovatnoća da bude 7 brojeva u nizu je 33/(15 miliona)! A verovatnoća da bude npr. pola-pola brojeva je recimo 50%. Znači li to da ako igraš kombinaciju sa 'pola-pola' brojeva, imaš milion puta veću šansu da ubodeš sedmicu?Нису, али је вероватноћа да буде седам бројева у низу иста као и вероватноћа да та комбинација на коју су играли буде изабрана. Или није?
NE! Ja tvrdim da je veća verovatnoća da ću da ubodem sedmicu ako igram kombinaciju sa filterom koji znači 50% šanse, nego kombinaciju sa 33 / (15 miliona) šanse!значи тврдиш да је вероватноћа да буде седам бројева у низу мања него да буде рецимо 1 9 15 22 29 22 37?