LOTO programi?

Ko se igra sa lotoom može da proba moj programčić kojeg sam pravio za vežbanje u Visual C++. Pošto ove opcije za link ne rade ispravno nikako link je dat u priloženoj datoteci. Ako fali neki dll skinite sa neta ako nemate VStudio.....
cenim trud, ali: Šta je puni set? Koliko puno setova želite? U popisu kombinacije brojevi nisu ni složeni po redu, tako da ja ne vidim ni koje su kombinacije?

Tako je išlo za vežbu lično ne igram loto niti znam koje su kombinacije ni kolone na listiću niti bilo šta osim da ide valja 7 za dobitak. To je sve. Program generiše nasumične brojeve pa ako nemaš sistem možeš iz njega da izvučeš neke brojeve da upišeš u listić......

Zaboravio sam da dodam da ko se razume u loto program se lako može modifikovati da bi radio kako ti hoćeš. Doduše valja znati i terminologiju na serbskom a prevod sa engleskog na serbski mi nije jača strana.

Zaboravio sam da dodam da ko se razume u loto program se lako može modifikovati da bi radio kako ti hoćeš. Doduše valja znati i terminologiju na serbskom a prevod sa engleskog na serbski mi nije jača strana.
Imaš ukupan broj brojeva u igri i broj brojeva koji se izvlače. Npr. 7 brojeva od 39, 5 brojeva od 35, 6 brojeva od 45 itd. Zatim, neki ne igraju 'obične' kombinacije, nego male sisteme: Tako za Loto 7/39 igraju 'sistemske' kombinacije od 8, 9.....do 17(19?) brojeva.
Tvoj 'puni set' je onda valjda broj brojeva koji se izvlači, a što uključuje i te male sisteme ako se upiše veći broj. A 'koliko puno setova' ti je valjda broj kombinacija? Ovo drugo ti baš i nema smisla ako generiraš slučajne brojeve bez nekih filtera i kriterija: Igrač može samo sa Next/Next dobiti koliko god kombinacija želi, a onda u bilo kojem trenutku Cancel ili Exit!

Апропо теме о лотоу коју сам данас отворио могао бих себи задати задатак да напишем програм који избацује комбинацију са збиром 138.
Успут, је л могуће онлајн уплаћивање?

Poslednja izmena:
Апропо теме о лотоу коју сам данас отворио могао бих себи задати задатак да напишем програм који избацује комбинацију са збиром 138.
Успут, је л могуће онлајн уплаћивање?
I šta ćeš onda sa toliko mnogo kombinacija? Ali, za početak nije loše! :super:

Не разумем твоје питање. То би ми више била вежба, већ сам ручно изабрао комбинацију коју ћу да уплатим.
Иначе, неће ти ни један програм избацити добитну комбинацију нити сузити много избор.

Не разумем твоје питање. То би ми више била вежба, већ сам ручно изабрао комбинацију коју ћу да уплатим.
Иначе, неће ти ни један програм избацити добитну комбинацију нити сузити много избор.
To je tema: Ili ću generirati niz slučajnih brojeva u broju kombinacija koje mislim da igram, ili ću da suzim izbor uz određene 'filtere'? U drugom slučaju pushim glavni dobitak ako sam 'promašio' filtere', ali mi je VEĆA šansa za glavni dobitak ako sam ih pogodio.

To je tema: Ili ću generirati niz slučajnih brojeva u broju kombinacija koje mislim da igram, ili ću da suzim izbor uz određene 'filtere'? U drugom slučaju pushim glavni dobitak ako sam 'promašio' filtere', ali mi je VEĆA šansa za glavni dobitak ako sam ih pogodio.
Druže nema filtera i sužavanja, varijansa je BRUTALNA, čak i ako bi uspeo da napraviš sistem koji ti daje pozitivno ocekivanje (nemoguće) trebalo bi ti hiljade godina uplacivanja da vidiš profit.
Loto je davno ispričana priča

Druže nema filtera i sužavanja, varijansa je BRUTALNA, čak i ako bi uspeo da napraviš sistem koji ti daje pozitivno ocekivanje (nemoguće) trebalo bi ti hiljade godina uplacivanja da vidiš profit.
Loto je davno ispričana priča
IMA filtera! Svi oni koji su do sada 'uboli' sedmicu, nisu to uspeli kombinacijom od 7 brojeva u nizu! Ako im se SLUČAJNO i uklopilo u sistem, bile su bez veze bačene pare! Davno ispričana priča, a jesmo li pogodili koje je filtere i anti-filtere najbolje koristiti?

IMA filtera! Svi oni koji su do sada 'uboli' sedmicu, nisu to uspeli kombinacijom od 7 brojeva u nizu! Ako im se SLUČAJNO i uklopilo u sistem, bile su bez veze bačene pare! Davno ispričana priča, a jesmo li pogodili koje je filtere i anti-filtere najbolje koristiti?
Нису, али је вероватноћа да буде седам бројева у низу иста као и вероватноћа да та комбинација на коју су играли буде изабрана. Или није?

Нису, али је вероватноћа да буде седам бројева у низу иста као и вероватноћа да та комбинација на коју су играли буде изабрана. Или није?
Verovatnoća da bude 7 brojeva u nizu je 33/(15 miliona)! A verovatnoća da bude npr. pola-pola brojeva je recimo 50%. Znači li to da ako igraš kombinaciju sa 'pola-pola' brojeva, imaš milion puta veću šansu da ubodeš sedmicu?

Pa kaže: Loto se igra već decenijama u mnogim državama: Ja još nisam čuo da je ikada izvučena kombinacija sa nizom brojeva! A jednaka je verovatnoća! :zcepanje:

Poslednja izmena:
значи тврдиш да је вероватноћа да буде седам бројева у низу мања него да буде рецимо 1 9 15 22 29 22 37?
NE! Ja tvrdim da je veća verovatnoća da ću da ubodem sedmicu ako igram kombinaciju sa filterom koji znači 50% šanse, nego kombinaciju sa 33 / (15 miliona) šanse!
Pa kaže: 50% šanse znači da teoretski, u svakom drugom kolu imam šanse da ubodem sedmicu! A ako igram kombinacije u nizu, to je svakih milion godina JEDNOM! A i tada je to 1/33! :super:

Poslednja izmena:

Back