fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 39.117
Igra li se neko (svojim) programima za izradu LOTO kombinacija? Kakva su iskustva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš da random pada sedam brojeva od 39. Da ih generišem milion puta?Igra li se neko (svojim) programima za izradu LOTO kombinacija? Kakva su iskustva?
Možda random nije pametno? I šta ako ti izbaci kombinaciju 1 2 3 4 5 6 7? Predlažem kao osnovu sistem od 6 kombinacija: Svaki broj jednom, plus 3 duplikata, 6 x 7 = 42 (39 + 3). I onda još neki dodatni filteri?Misliš da random pada sedam brojeva od 39. Da ih generišem milion puta?
To je jednostavno! Prvo se odlučiš hoće li , ili neće biti onih dobitaka čiji se fondovi prenose u sledeće kolo ako se ne izvuku! Onda slučajno odabereš neku kombinaciju, nije te briga kako će se ostale pare rasporediti!jedino ako radis algoritmi za samu lutriju
Jesam malo. Tako sam recimo, podelom na 3 broja do 19 i 4 u drugoj polovini dobio samo 4,7 miliona kombinacija umesto 15,6 miliona i TRI puta povećao šanse za barem trojku!prelistajder ti matematiku iz prvog srednje
A ja tvrdim da ćeš pre ubosti nešto sa 1 2 3 20 21 22 23 nego sa 1 2 3 4 5 6 7 !Svaka kombinacija ima podjednake sanse svaki put. Ne pomaze tu nista...
ja igro jednom sportsku bilo nas 2 hiljade i nesto sa desetku a dobitak bjese nesto oko 100 eurTo je jednostavno! Prvo se odlučiš hoće li , ili neće biti onih dobitaka čiji se fondovi prenose u sledeće kolo ako se ne izvuku! Onda slučajno odabereš neku kombinaciju, nije te briga kako će se ostale pare rasporediti!Ali recimo, možeš se usput malo igrati pa birati koliko će biti recimo petica i koliko će da iznose dobici za peticu, četvorku i trojku!
![]()
A šta misliš kako se ostvaruju veliki dobici? Uđeš, uplatiš kombinaciju i ubodeš sedmicu?vaso ne troluj)))))))))))))
To je teorijska matematika, a ja mislim na 'praktičnu' matematiku koja kaže: Praksa je pokazala da je MNOGO MNOGO češća kombinacija sa 3 ili 4 broja u prvoj polovini brojeva nego svih 7 u prvoj ili drugoj grupi. Prema tome, sa takvim pola-pola kombinacijama imam mnogo mnogo veću šansu za nekakav dobitak!što bi reko naš narod ostvaruju se kad te ussere
sistemi su okej, kapiram ja to
ali ako misliš da je 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 teže ubosti od bilo koje druge kombinacije, rekoh ti, prelistaj malo matiš
?? Program generiše kombinacije prema onome kako napišeš program! Ideja je da se ODBACE PRAKTIČKI MALO verovatne kombinacije i od ostalih odabere samo nekoliko, prema 'jačini' sistema koji se razrađuje!Program je program. I on generiše sve moguće kombinacije. Ako je čak i 1,,2,3,4,5,6,7.To je u redu, i ta kombinacija postoji i verovatna je koliko i bilo koja druga. U realnosti postoji ljudski faktor bubnja. Gde se nešto fizički dešava i utiče da kombinacije. Tako da je tamo malo verovatno da dobiješ 1,2,3,4,5,6,7. Ali svejedno prema programiranju, moguće je. Ako se iz niza od 39 brojeva izvlači 7. To je ipak mašina. Nema ljudskog faktora.
Ne! Kao što bi neko hiljadu puta bacio kocku da utvrdi približno istu verovatnost za bilo koji broj, tako sam ja pogledao 'hiljadu' izvučenih kombinacija i utvrdio da je u 90 posto slučajeva bilo kombinacija sa 3 ili 4 broja iz prve polovine. A NI jedan sa 7 brojeva u jednoj grupi! U narednih 100 miliona kombinacija će sigurno' biti i takva, ali ja mislim za svoga života zaraditi neku lovu, a ne za milion godina!To je primena matematike po zakonu verovatnoće. Kao primer sa kockom. Kolika je verovatnoća da se dobije 1,2,3,4,5,6. Pa postoji prednost izvesnih brojeva ma koliko to delovalo čudno. Taj fazon verovatno misliš.
Jedino im je eventualno važno da li će biti ili neće biti sedmice i/ili šestice. Za ostalo ih nije briga!Pošto je sada digitalizovano uplaćivanje loto-a (prosleđivanje podataka bazi). Više se ne sakupljaju listići u džakove da se fizički dopremaju. Sada imaju odmah sve kombinacije i znaju ako žele da nameste koje brojeve da biraju. Prosto.
Ili ili namerno dogovore sedmicu nekom njihovom pajtosu.Jedino im je eventualno važno da li će biti ili neće biti sedmice i/ili šestice. Za ostalo ih nije briga!
Nema veze, meni je za početak dovoljna i petica!Ili ili namerno dogovore sedmicu nekom njihovom pajtosu.
Za početak hakeru XDNema veze, meni je za početak dovoljna i petica!![]()