Loto, igrate li? Kolo je 104.

4thman

Veoma poznat
Poruka
13.284
104. kolo, dobih novogodisnji email od njih, i reklama im je uspela. Logovao se svojim naprednim passwordom haha
A onda sam se i iznenadio sto jos od 2019. godine imam neki bonus(300din, pa nisam morao ni uplacivati), od tada im se nisam logovao na sistem, mozda i mnogo ranije. Igrao sam par puta pre nekoliko godina online...Onda kad je loto od par miliona bio u SUbotici, kolo ili dva pre...

Nego kolo je 104. kolo Loto Lutrije Srbije, novogodisnje, i daju i automobil Range Rover Evoque...

No, tema je igrate li loto, ili je to porez za budale?

Poslednja izmena:
mqdefault.jpg

104. kolo, dobih novogodisnji email od njih, i reklama im je uspela. Logovao se svojim naprednim passwordom haha
A onda sam se i iznenadio sto jos od 2019. godine imam neki bonus(300din, pa nisam morao ni uplacivati), od tada im se nisam logovao na sistem, mozda i mnogo ranije. Igrao sam par puta pre nekoliko godina online...Onda kad je loto od par miliona bio u SUbotici, kolo ili dva pre...

Nego kolo je 104. kolo Loto Lutrije Srbije, novogodisnje, i daju i automobil Range Rover Evoque...

No, tema je igrate li loto, ili je to porez za budale?
Може ли да се игра преко интернета.

Loto igraju 95 posto ljudi sa finansijskim problemima i nekom uzaludnom nadom da ce ih dobitak izvuci iz bedaka. Dobijaju se neki sitni dobici i stalno imaju pogresan utisak da su bili blizu dobitka.

Istina je da su vece sanse da vas grom udari nego da dobijete neku znacajnu lovu na Loto igri na srecu. Kad se sakupi novac glavni dobici naravno anonimnih srecnika idu u drzavne kase.

Zato predlazem sledeci nacin igre Loto za siguran dobitak:
Odredite sumu koju cete uplatiti za Loto recimo 1000 din i popunite listic.
Nemojte uplatiti Loto.
Gledajte loto.
Posto su sanse veoma male u 99 posto kola vi necete dobiti nista.

Ostavite na stranu tih 1000 din. Ponavljajte svake nedelje isto i za godinu dana imacete 100 posto siguran neki dobitak.

Back