- Poruka
- 3.782
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
chika_doktor:Pa i mi se lozimo na lose djevojke. Sto je vise kita primila i popusila to je bolja..E sad kad pricamo o vezi onda su stvari znacajno drugacije...
Nekako dolazim do zakljucka da niko nije bas tako los...nego se mi naljutimo sto nam se zelje ne ostvare, i sto ne moze biti ono sto hocemo i odmah ga prozovemo da je "los" Pale nas oni koji kontrolisu svoja osecanja koji nisu svoj zivot podredili samo vezi vec imaju i druga interesovanja a nama ko je kriv sto ceo dan blentavimo u mobilni i cekamo "sms" Naravno da postoje izuzeci..ali nismo valjda toliko glupe da se vecno palimo na nekog ekstremnog...hAhaHahaH_devojka:e devojke znam da se sve lozimo na lose momke,ali zasto?
nasla sam najlepseg decka na svetu,ali je toooliko los da bi trebalo da bezim od njega.ne mislim los prema meni,nego samo los.
zasto se mi lozimo na njih i dopustamo da nas iskvare? :?
nazalost uvek im je plus ako su BAD
sto su gori tebi su bolji
Zana:chika_doktor:Pa i mi se lozimo na lose djevojke. Sto je vise kita primila i popusila to je bolja..E sad kad pricamo o vezi onda su stvari znacajno drugacije...
Uuuu skorpioncicu, skorpioncicu....
Cenim iskrenost. A naravno, vase devojke i buduce zene moraju da budu uvek fine, relativno neiskusne, neiskvarene, mirne, smerne..... Klasika...
cLick - OR - Die:majcheki:Ne, ne, ne - ide ona druga![]()
Moj mali je opasan, kada je mijesec mlad
Moj mali je opasan, kada krene u grad
On nosi jaknu sa nitnama, i pije pivo bez pjene
On nosi tugu u ocima a voli samo mene
ne ne ne.. mora da se obradi da ima veze sa Krstom inache nije zanimljivo.. evo pazi:
Moj mali je Krstoman, kada je mijesec mlad
Moj mali je netoman i ne ide u grad
On se $lihta po forumu, i juri udate zhene
On muva sve na sva$tari, a voli samo mene
Volim mu dirati i maziti i ljubiti i
Svi mi kazhu, da net ce me ubiti
Moj mali je Krstoman, kada je mijesec mlad
Moj mali je Krstoman i ba$ je slatki gad :wink: