losi momci....

Pa jednostavno!Dobri su nam dosadni.Ako ti suvise poklanja paznje ako je slatkoreciv,non-stop te cima, zove,tepa,pocece da te gusi,i hteces da ga se otarasis!TO je sasvim normalno i svima nam se desava.Ali ako ima tamnu stranu odmah je privlacniji uvek bolji nego mamin sincic.Trazimo snaznije u svakom pogledu muskarce od nas.

chika_doktor:
Pa i mi se lozimo na lose djevojke. Sto je vise kita primila i popusila to je bolja..E sad kad pricamo o vezi onda su stvari znacajno drugacije...

Uuuu skorpioncicu, skorpioncicu....
Cenim iskrenost. A naravno, vase devojke i buduce zene moraju da budu uvek fine, relativno neiskusne, neiskvarene, mirne, smerne..... Klasika...

hAhaHahaH_devojka:
e devojke znam da se sve lozimo na lose momke,ali zasto?
nasla sam najlepseg decka na svetu,ali je toooliko los da bi trebalo da bezim od njega.ne mislim los prema meni,nego samo los.
zasto se mi lozimo na njih i dopustamo da nas iskvare? :?

nazalost uvek im je plus ako su BAD

sto su gori tebi su bolji
Nekako dolazim do zakljucka da niko nije bas tako los...nego se mi naljutimo sto nam se zelje ne ostvare, i sto ne moze biti ono sto hocemo i odmah ga prozovemo da je "los" Pale nas oni koji kontrolisu svoja osecanja koji nisu svoj zivot podredili samo vezi vec imaju i druga interesovanja a nama ko je kriv sto ceo dan blentavimo u mobilni i cekamo "sms" Naravno da postoje izuzeci..ali nismo valjda toliko glupe da se vecno palimo na nekog ekstremnog...

Zana:
chika_doktor:
Pa i mi se lozimo na lose djevojke. Sto je vise kita primila i popusila to je bolja..E sad kad pricamo o vezi onda su stvari znacajno drugacije...

Uuuu skorpioncicu, skorpioncicu....
Cenim iskrenost. A naravno, vase devojke i buduce zene moraju da budu uvek fine, relativno neiskusne, neiskvarene, mirne, smerne..... Klasika...

Ma bravo...Jednostavno receno materijal pogodan za obradu..I da dodam jos..mlade...

cLick - OR - Die:
majcheki:
Ne, ne, ne - ide ona druga :lol:

Moj mali je opasan, kada je mijesec mlad
Moj mali je opasan, kada krene u grad
On nosi jaknu sa nitnama, i pije pivo bez pjene
On nosi tugu u ocima a voli samo mene

ne ne ne.. mora da se obradi da ima veze sa Krstom inache nije zanimljivo.. evo pazi:

Moj mali je Krstoman, kada je mijesec mlad
Moj mali je netoman i ne ide u grad
On se $lihta po forumu, i juri udate zhene
On muva sve na sva$tari, a voli samo mene

Volim mu dirati i maziti i ljubiti i
Svi mi kazhu, da net ce me ubiti

Moj mali je Krstoman, kada je mijesec mlad
Moj mali je Krstoman i ba$ je slatki gad :wink:

:lol:

Jurite lose momke zato sto imate problem u glavi.
Gomila mojih drugarica kuka na momke i kako nema dobrih momaka i kuku majko i kuku lele i samo h slusam.
A sta urade kad im pridje dobar momak zajebavaju ga, ponizavaju podjebavaju a kad pridje neki skot odma ga grle i ljube pa posle kukaju i vriste na sva zvona kako ih je skot zajebao.

Pa drage moje same birate da li cete sa OK momcima ili sa skotovima vidim da radije birate skotove.

To je problem u vasim iskompleksiranim glavicma.

I problem sto se pre 20 godina DEVOJKA KOJA SE DAJE ZA VOZLJU KOLIMA, KACI ZA OPASNE MOMKE i CASU PICA zvala KURVOM a danas se zove sponzorusom a sve cesce emancipovanom GOSPODJICOM a djilkos sa 2 razreda osnovne skoe GOSPODIN.

Eto toliko. Treba samo da opet pocne preko medija da se sve naziva pravim imenom. DEVOJKA KOJA SE KACI ZA OPASNE MOMKE ZA PARE I KOLA DA SE NAZOVE ONAKO KAKO TREBA DA SE ZOVE:

FUKSA!!!

Back