Loshi odnosi posle...

Imala ja Autentičnog, Ekscentričnog....mislila Oriđinalan, poseban...da ne dužim....

Al' ispostavilo se...bolest u njemu vreba!
A raskid? Oteg'o se....njegovi upadi kroz prozor, seko vene, dobijala preteće poruke....braća mu pretila, na kraju.....sa ćalom ga prijavila policiji!

Uvek ima načina!

rastamann:
Koliko ste puta doziveli uznemiravanje u novoj vezi od strane osoba sa kojima se neslavno zavrshilo? Shta se desilo?

Jednom i desilo se da smo posle raznih cimanja naknadno smislili da bi u drugoj rundi mogli da popravimo sve i da bude bolje,najbolje,za uvek u odnosu na pre i da nova veza nije nista u odnosu na vezu sa doticnim...ali .naravno da je sve bilo iluzija..Skoro smo se sreli u gradu i popili kafu mada je i ona imala ukus gorcine. ta uznemiravanja....makar bila puna emocija su zajebana

Svako ko ima dve cuke u glavi nece uznemiravati svoju bivsu dragu... Svako ko ima bar dve cuke u glavi prepoznace onog koji nema ni dve cuke (u glavi). Dakle, cuke u glavu i obrati paznju na broj istih (cuka) u tudjim (glavama)...
A one koji proteravaju svoje bivse drage po vrletima (ili ih uznemiravaju) zato sto su se one otpadile od njih ili zato sto su shvatile s kim imaju posla, treba za primer isamarati, izgaziti i spaliti...
Nije mi se desilo da me bivse drage proganjaju, zbog cega sam pomalo potisten :)

Znas sta,sve je lako i jednostavno onda kada si 100% siguran da te ta bivsa uopste vise ne zanima...tesko je kada u podsvesti likujesh i drago ti je sto ona to radi...to ti je kao u sportu-dok ti trener prica,i nadgleda te-dobro je...onda kada primetish da za tebe vishe nema ni pohvalu ni kritiku...znaci da te je batalio....
Meni su takve stvari obicno hranile ego...verovatno zato sto nikada nisu prelazile granicu i prerastale u nesto vece...sujeta je strasna stvar ...

Back