Loshe navike

Imam previse losih navika...trudim se da ih ostavim za sobom ali tesko ide.

Zapocetak imam poprilicnu adikciju na Guaranu i painkillere...sto ce se verovarno ubrzo odraziti na moj organizam.
Umem da budem strasno sujetna i lose podnosim kritiku.
Sve radim u zadnji cas, uvek mi fali vremena jer ne umem ili sam prelenja da se organizujem

Eto za poectak....:)

u, ima ih ali ostavila sam cigarete i kafu.sve volim da pocnem raditi i negde se izgubim.previse sedim za komp. sad vise od guarane volim rosu opet sa guranom..........ima jos toga za pocetak dosta

1.Зашто једноставно кад може компликовано
2.Све што могу данас остављам за прекосутра, прекосутра за наксутра итд и после ми ђаво крив кад дођем на границу од полагања(прим.аут.говорим о школи наравно)
3.Више волим да филозофирам него `леба да једем
4.Катастрофално лоше примам критике

-Jedna od loshih navika mi je to shto sve bacam gde stignem... kad dodjem od negde samo bacam za sobom, pa drugi moraju da idu zamnom da to qpe, al niko netje.. :)

-Ne znam da se organizujem (npr. u stanju sam da ceo dan bleyim i ne radim nishta, a onda uveche da se ubijem od uchenja recimo...)

-Nenormalno sam lenja... sve me mrzi.. da ustanem, da sredim sobu, da izadjem napolje, ustanem sa stolice, uradim domatji, odem do prodavnice.... :)

neuredna sam
grickam zanoktice a bome i nokte kad se iznerviram
kazu da sam nadmena i previse ironicna-ne verujem u to odma' da vi kazem a nemojte ni vi:)
sve radim u zadnjem trenutku.......i tako do sutra:D

losa navika....koju jos vucem iz sredje....ne budim se pre 12-13h....nikako...a ako zbog necega moram ranije da se probudim...razmisljam kako da odlozim to nekako!!! stara losa navika iz srednje skole....zato sam pola srednje propustila!!!!

U zadnje vreme previse kukam a to ne lici na mene. . .takodje se i mnogo nesto nerviram u zadnje vreme, dal sam pod nekim sam stresom ili sta vec, ne znam :confused:, mnogo izazivam takodje. . .ima jos puno al' to je za sada to

moje loshe navike su shto uglavnom zaboravljam neke vazne stvari koje imam,a sitnice obavezno pamtim...:)a ostale sam nekako i popravila to za jutarnje ustajanje:)a da,i sve uglavnom radim u 5 do 12....:)

sve radim u zadnjem trenutku,pijem,pusim,spavam na stlici ili na podu sve zavisi od situacije,previse jedem pecurke......imo bih ja do ujutru da pisem,al mislim da je dosta...........

-Jedna od loshih navika mi je to shto sve bacam gde stignem... kad dodjem od negde samo bacam za sobom, pa drugi moraju da idu zamnom da to qpe, al niko netje.. :)

-Ne znam da se organizujem (npr. u stanju sam da ceo dan bleyim i ne radim nishta, a onda uveche da se ubijem od uchenja recimo...)

-Nenormalno sam lenja... sve me mrzi.. da ustanem, da sredim sobu, da izadjem napolje, ustanem sa stolice, uradim domatji, odem do prodavnice.... :)

Vau, tvoje i moje loshe navike se poklapaju:lol:Ja sam isto teshka lenchuga, mrzi me i da zhivim:lol:

:???: Sto svi pokrecu ovakve teme i slicne ovoj..?! A taman su ljudi pomislili da sam savrsena..:rumenko:
c.. Tesko se budim, menjam dan za noc, gotovo sve privedem kraju, al' ga uvek( nikad:?: ) ne dovrshim, odlazem obaveze - ne umem da se organizujem, nemam naviku da usisavam sobu, navika mi je da izbijem sestru da je ona usisa:thumbdown:, :cry: . Sad mi zzao..Ne spremim garderobu uvece, ne spakujem ranac uvece, a sutra ujuru se uspavam , pa na brzaka peglam (i izgorim stvari)... Ne podnosim ljude koji su uspesniji od mene.. A , da, to nije navika :kafa:.. Ima jos, seticu se vec..

Back