kraljica_pola_srca
Primećen član
- Poruka
- 570
pa jos kupas psa u kadi u kojoj se ti kupas :shock:
uf...bash smo shtrokavi svi....fuj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa jos kupas psa u kadi u kojoj se ti kupas :shock:
uf...bash smo shtrokavi svi....fuj
danas sam kupala svog psa u mojoj kadi...
kad sam imala chow-chow zenku svi su me napadali.....stavi joj korpu...kad mi je vec na vrh glave selo popovanje, pitala sam ih ...na cega da joj stavim korpu?
kad sam imala vucjaka, u parku klinac prilazi i lupi ga klompom u glavu, pas je poludeo skocio, tamo hteo da izujeda i decu i roditelje, opet ja kriva.
sad za westia ne komentarisu skoro nista....sem onih prekih pogleda i suskanja, zasto opet i ovog psa setam kasno uvece...ne shvataju ljudi da im je vruce u 19 00 za setnju, a i ja ne setam psa, kao ostali da se reklamiramo, nego da bi se setali.
sad sam se setila jedne izlozbe, ponosni vlasnik u junu mesecu dovodi svog haskija uz biciklo, presli zu nekih 7-8 km da bi dosli,,,sunce ubija....on tako...uveo psa...psu lose..i pade mrtav.kakvi su tu tek bili komentari gde se skupila masa koja iskljucivo voli pse, dobro nisu ubili ovog coveka.tkacio:
sram te bilo napravi Uni posebnu kadu,,,mozda ne trpi ljudski miris![]()
ja sam ovih dana pricala s recimo cetvoro ljudi koji se spremaju da kupe stenad, a totalno nemaju pojma o nicemu, niti neku knjigu da procitaju, niti internet da guglaju malo,,,samo eto kupice stene...i ono...jedva cekam .....da ga izvedem na ulicu da ga svi vide..bljak
Majka sam dvoje dece koja prosto obozavaju sve zivotinje pa i kuce i najteze mi je kada prema meni krenu devojka ili momak koji setaju kucu a ovi moji presretni potrce da se maze sa kucom a devojka me pogleda kao marsovca sto nisam vristala na decu da ne diraju kucu...
Evo samo veceras smo pomazili cirka,hm,5 kuca i naravno naucila sam ih da prvo pitaju ciku ili tetu da li kuca voli da se mazi...
(sto se verovatno nikada nece desiti jer ce izmisliti lek protiv toga a ja cu da ga kupim za nju) .
E ljudi sta sam ja sve dozivljavala...
Evo u parkicu kod seste beogradske gimnazije, svi vlasnici koji dodju sa psima i koji su redovno tamo kupe za svojim psima, ali deca koju roditelji dovode da piske i kake u zbunje u delu gde su psi bogami ne, aj sto se deca olaksavaju nego i roditelji samo cucnu i pogane tamo...uzas strasno i onda kad neki pas krene prema detetu da se mazi, i na vlasnika i na psa posle drvlje i kamenje....
Bogami kod te seste beogradske se bas s-ere na veliko![]()