Los uticaj

Lilith89

Primećen član
Poruka
568
Da li je nekada neko lose uticao na vas?
U smislu da vas je druzenje sa tom osobom,podsticalo da radite stvari koje ranije niste radili,za koje ste cak mislili da su lose...?
O losem uticaju drustva ili decka/devojke se cesto govori...Zanima me da li uopste verujete da neko lose moze da utice na nekog?
Da li ste zamrzeli ili gledali na drugaciji nacin tu osobu koja je lose uticala na vas kada ste se ''osvestili''?

U smislu da vas je druzenje sa tom osobom,podsticalo da radite stvari koje ranije niste radili,za koje ste cak mislili da su lose...?
O losem uticaju drustva ili decka/devojke se cesto govori...Zanima me da li uopste verujete da neko lose moze da utice na nekog?
Da li ste zamrzeli ili gledali na drugaciji nacin tu osobu koja je lose uticala na vas kada ste se ''osvestili''?

Pa sad svako ima svoj stil zivota.Zashto bih zamrzeo nekoga ko pushi ili pije.To je njegov izbor, ne moj.

U svakom slucaju na mene ne deluju drugi tako lako.;-)

To mi se desilo nekoliko puta.Nisam zamrzela tu osobu,vec sam se jednostavno udaljila od nje.

AKO TI NECES NE MOZE NIKO DA UTICE NA TEBE!!
# tamara,ponekad mi padne na pamet da je bolje da se druzis sa ivanom nego sa dunjom,sa ivanom kad te vidim na ulici delujes normalno......(nemoj da se ljutis)

ne,nikada niko nije imao los uticaj na mene,ali poznajem takve osobe!
to se najcesce desava nesigurnim osobama koji nemaju svoju izgradjenu licnost!
na mene niko ne moze losea utie zato sto ja radim kako ja hocu ,i da naravno ne menjam drustvo,netrazim novo drustvo imam svoje drugarice koje tako ponekad ,,svrljaju,, ali ja uvek ostajem!

Ne... tako nešto ne postoji.
To je samo paravan i izgovor za sopstvene greške.

Kako sam se, na primer, družila četiri godine sa pušačima i imala želju jednaq nuli da probam?
I onda, kad me je želja stigla - nije imala nikakve veze s njima.
Isto je i sa alkoholom. I sa bilo čim drugim.

Ne, ne drogiram se, ako nekog zanima. :lol:

Eeee kad pomenu to pushenje...Ja se druzim sa okorelim pushachima, koji mi po ceo dan nude cigare, traze mi upaljach iako znaju da ne pushim, ma pamet mi pomeraju s tim...Ali ja jednostavno ne vidim nishta zanimljivo u tome, sigurno ne moze da pruzi uzitak vredan zdravlja...nego da ne filozofiram sad mnogo...ono shto hocu da kazem je da se slazem sa electrom i da mislim da sami odgovaramo za sopstvene postupke. Mada kad pogledam drugachije na to, mislim da sam ja loshe uticao na jednog druga iz odeljenja, ali sasvim nesvesno. Dechko je po ceo dan uchio, dobre ocene, bla bla...Medjutim, sada posle pola godine druzenja sa mnom, ima kecheve, neopravdane, chak smo i zajedno dobili ukor...Mislim, nishta strashno, ali jeste uticaj jel da?

Pa sad, dobra tema...
Desavalo se da neko utice na mene ali retko... Probudile su se neke stvari koje su postojale u meni ali su bile zanemarene, neke su bile lose, neke ne. Sa druge strane, mnogi su pokusavali da uticu u mene ali ako ja ne zelim da pusim npr. ja necu ni pusiti pa makar i oni pored mene slistili 2 pakla za pola sata. Poenta u tom menjaju jeste da li to vec postoji u tebi ili ne, kao i od tvoje zelje, osim idiota koji rade zbog drustva nesto sto mrze i smatraju losim.
Ja mogu da se pohvalim da ako mi se neko svidi mogu da podpadnem pod uticaj ali samo ako se ja i ta osoba u mnogim stvarima vec slazemo i ako ja mislim da mi to nece skoditi ni na koji nacin.

Ne... tako nešto ne postoji.
To je samo paravan i izgovor za sopstvene greške.

Kako sam se, na primer, družila četiri godine sa pušačima i imala želju jednaq nuli da probam?
I onda, kad me je želja stigla - nije imala nikakve veze s njima.
Isto je i sa alkoholom. I sa bilo čim drugim.

Ne, ne drogiram se, ako nekog zanima. :lol:

Ne lazi da se ne drogiras:)

Daco,aj malo manje spamovanja...moze?
Pa,ovako...imala sam nekoliko drugarica koje su bile iz dosta nesrecne porodice,non stop na ulici,ali sam imala srece,jer su se uglavnom ceste selile i dr..Ja sam uvek donekle shvatala da nesto i nije ok sa njima,jest' da je zezanje bilo super,ali su one ili stalno lagale,krale ili pusile.Medjutim,ja sam ostajala na toj nekoj distanci,i pricala malo sa njima,polako se udaljavala,jer su neke od njih i postajale agresivnije.
A imala sam i jedan slucaj sa nekom devojcicom iz moje zgrade,ona je stalno lagala i krala,imala sam oko 5,6 godina,Odjednom sam ja pocela zesce da lazem ljude oko sebe,sto me je,jeste da sam bila mala,zabrinulo.Njoj je zatim umrla mama,i preselili su se.

pa dobro bila si mala!inace imam i ja tako neku ,,drugaricu,, problematicnu ali znam da nikad necu da budem kao ona tako izadjemo druzimo se al i dalje ostanem dosledna sebi!znam da mnogoooooo laze i sve to ali boze moj nisu svi ljudi savrseni ali ona na mene ne moze imati los uticaj!

na mene nikad prijatelji nisu uticali lose, jer to mi onda i ne bi bili prijatelji, zar ne...al zato na mene strasno lose utice skola!!stres,ne spavanje,pa onda nervoza, pa pocnem da se zbog zivaca prejedam cokoladicama, pa da ne spavam po cijelu noc..jaooo...al eto ja uticem na jednu tk reci drugaricu..znaci ovako:ja volim pabla nerudu, ona ga automacki zavoli,omiljena pjesma mi je od pink floyda wish you were here, a onda to postaje i njena omiljena,i da napomenem da je prije toga slusala cecu!!!... sve moje uzrjecice postaju njene i pocinje da se smije kao i ja...svi iz drustva stanemo i zapitamo se sta se dogadja, i popricamo s njom, a onda krece jos gore...sad kopira sve iz drustva, i kao da se ponosi tim.."ona je ono najbolje od svakoga od nas":shock:.......eto to je vid uticaja gdje je strana od koje krece uticj totalno nevina:mrgreen:

Back