Los primer za decu

To je samo dokaz da bi se ljudi potukli oko bilo čega,samo da je džabe...Nije moglo biti ništa besmislenije od sadnice japanske trešnje,za šta bi neko imao interes da se tuče...Kladim se da mnogi do tada nisu ni znali da tako nešto postoji,a kamo li da im je potrebno...:)Mene samo zanima jesu li se oni otimali o sadnice,jer nije bio dovoljan broj za sve... ili su se samo gurali preko reda...:) To mijenja pogled na stvar...:)))

Ma poznato je... što je džabe, ovde se oči vade oko toga..
Pa kad se svojevremeno delila besplatna knjiga čini mi se od Umberta Eka, isto je bilo krvoprolića. Kladim se da je nije pročitalo ni 30 % (od tih ljudi koji su se grabili za nju).
Tako je to.

Secam se situacije na knezu pre mozda 5 odina. Delili neke uzorke paste za zubve. Jedva sam prosla do faxa (razbise se babe s vestackim zubima za pastu protiv kamenca). Ma, mi smo stoka, tako nas tretiraju i tako i treba Doduse, nije prenosila televizija...

Poslednja izmena:
Молим форумаше да се фокусирају на ЧИН, да осуде ПОСТУПАК, уколико имају потребу за тиме, а не да деле увредљиве квалификације свим старијим људима, да позивају на линч целе једне генерације наших суграђана само зато што су се неки појединци непримерено понели...
На форуму Крстарице забрањена је дискриминација по свим основама, па тако и по старосној основи!

Ja prošla bolje za 150 din. na Limundu .:)

Inače kod nas je uglavnom tako, kad god se nešto deli džabe , tako da ne vidim ništa novo.Čudno može biti samo ljudima koji nisu odavde pa gledajući bi se zgranuli, mi oguglali.

Ja mislim da to uopšte nije ''kod nas'', nego da je to u ljudskoj prirodi.... pa setite se scena rasprodaja u Americi, a tamo čak i nije džabe nego po nižoj ceni :eek:

Back