Лош мир је горе од рата

• Začetnik teme Začetnik teme Kushi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
на Косово треба послати савршено увјежбану војску, да би се избјегли губици на нашој страни...

напад треба добро да се организује, да се провјере могућности шиптарске војске и УНМИКа и њихове намјере...

мислим да би за неких 10-15 дана, тако увјежбана и припремљена војска могла да заузме и 90% територије Косова...

Kako je ovo forum ,mislim da imamo pravo razmena misljenja.

Smatram MINERIMA osobe koje zele teme sa smislom .bezrazlozno da odvedu u besmislenost (ne mislim na citat ,nego na vulgarno prepucavanje)

A sto se citata tice,............zar ne mislis da bi tako nesto od nas napravilo drugi Vjetnam,
da ne kazem svetski rat preko grbace treceg sveta.............odnosno Srbije.............

Samo argumentovano..........

ovo prvo!

a ti...?:evil::whistling:
Pa, sinak, onda brzo po srpsko drzavljanstvo u konzulat i prijavljuj se u vojsku. Da te, sto kazes, savrseno uvezbaju. Ne moze to za tri meseca, proces je to...

Sto's mene tice, ako te bas zanima, ne pada mi napamet prizivam rat, a ni da se guzim da idem u isti kao ti, ali ako se ne daj Boze zarati i bude mobilizacije, odazvacu se kao svako moj pre mene.

Samo, nisam bas siguran da bi me savrseno obucili. U stvari, nisam siguran ni da bi me pristojno obukli.

Kako je ovo forum ,mislim da imamo pravo razmena misljenja.

Smatram MINERIMA osobe koje zele teme sa smislom .bezrazlozno da odvedu u besmislenost (ne mislim na citat ,nego na vulgarno prepucavanje)

A sto se citata tice,............zar ne mislis da bi tako nesto od nas napravilo drugi Vjetnam,
da ne kazem svetski rat preko grbace treceg sveta.............odnosno Srbije.............

Samo argumentovano..........

uz pomoć Rusije, uz neki "izmišljeni" razlog...što da ne (kad može amerika, možemo i mi!)

Ако неко после оваквих изјава овог идиЈота Хавијера Солане очекује МИР - тај не зна шта је потпаљивање и стварање услова за оружане сукобе (успут, зар том морону није време да се већ једном пензионише)???

UPR
SOLANA:AKO SB NE DONESE ODLUKU O EULEKSU, DONEĆE JE BAN
23.6.2008 17:26 BRISEL (Tanjug) - Visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Havijer Solana izjavio je danas u Briselu da će odluku o misiji Euleks doneti generalni sekretar UN Ban Ki-mun ukoliko to ne učini Savet bezbednosti.

''Radićemo u skladu s odlukom UN. Mislim da o tome treba da odluči generalni sekretar, a mi ćemo primeniti odluku onako kako primenjujemo druge rezolucije, izjavio je Solana.

Back